Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 964
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Пепчо, твой ли е блога за канибалите? Редовно си вземам рецепти от там. Драго ми е да те "познавам" Hug
  Нейният е да, ама аз и по ТВ я засякох веднъж  Wink

# 271
  • София
Той е, той е, аз също съм му "консуматор" 😊🤗

# 272
  • Вестерос
Че хубаво Simple Smile)))

Сори за спама , момичета и момчета! Blush

# 273
Пепчо, твой ли е блога за канибалите? Редовно си вземам рецепти от там. Драго ми е да те "познавам" Hug
Mr. Green беше пак в продукция на опосумите, затова навсякъде подозирам намесата на режисьора, сценариста и И/А. но с девойката беше весело. 
 Hug Hug

# 274
  • София
https://nova.bg/news/view/2016/02/06/138614/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D … 0%B4%D0%BE%D0%BD/

Ето, намерих ви едно участие на Сапунджиев, след 6 минута започва да говори някъде. Представили са го като блогър.

А това май му е блогът - https://ivansapundzhiev.wordpress.com/

# 275
Mr. Green беше пак в продукция на опосумите, затова навсякъде подозирам намесата на режисьора, сценариста и И/А. но с девойката беше весело.  
 Hug Hug

. Голяма красавица помня беше Blush

# 276
Ей, като споменах Иван Философ, се сетих нещо - чух Иван и Андрей да казват, че често участвал в някакво предаване - кое и кога, някой има ли представа? "Сблъсък" примерно? Значи не е съвсем неизвестен, все пак, щом се е появявал много пъти по ТВ.. Thinking
Дали пък наистина не са с договори някои...
Скрит текст:
Философът говореше, че му се ходело на дуел - отиде и излезе. Сега и Франческа така - да не би и на нея да ѝ изтича договорът? 😂

Извинете ме, че продължавам с лигавщината, обещавам да спра. Викам Пеп-чо да идва и тя догодина - като главен готвач. И да не готви само тя, поне да контролира готвещите. 😍 Simple Smile
Сапунджиев е участвал в "Часът на Милен Цветков"

# 277
  • София
Ей, като споменах Иван Философ, се сетих нещо - чух Иван и Андрей да казват, че често участвал в някакво предаване - кое и кога, някой има ли представа? "Сблъсък" примерно? Значи не е съвсем неизвестен, все пак, щом се е появявал много пъти по ТВ.. Thinking
Дали пък наистина не са с договори някои...
Скрит текст:
Философът говореше, че му се ходело на дуел - отиде и излезе. Сега и Франческа така - да не би и на нея да ѝ изтича договорът? 😂

Извинете ме, че продължавам с лигавщината, обещавам да спра. Викам Пеп-чо да идва и тя догодина - като главен готвач. И да не готви само тя, поне да контролира готвещите. 😍 Simple Smile
Сапунджиев е участвал в "Часът на Милен Цветков"

Само 2 поста по нагора съм дала и линк даже.

# 278
sea.sea, благодаря! Аз много ТВ не гледам принципно, Милен Цветков - съвсем.  Mr. Green
Има ли смисъл да пускам анкета кой ще е първи дуелист? Или то е ясно?  Mr. Green
Утре за втори направо, а?  Joy Ако кажете, и сега да пусна една, Янчо може да ни изненада и да прати Гечко. Mr. Green

# 279
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Съмнявам се да изпрати Гечо. Той още при избора снощи се изпусна за Божидара, че ако победяла на дуела и се върнела, еди какво си...  Mr. Green Давай направо за втория да гадаем.

П.П.: И аз съм от фенките на Пепчо.  Hug

# 280
  • София
Тъй като е предвидимо кой ще е, предлагам да пуснеш една кой искаме да спечели форматът, може и да е с две опции. Така ще направим сравнение дали сега и докрая ще ни се промени мнението. За мен би било интересно.

# 281
  • София
Подкрепям предложението на Ния, интересна ще е съпоставката на края.

# 282
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Гласувах за Калоян, като си запазвам правото да си променям мнението в хода на събитията.  Laughing

# 283
  • София
Аз за Калоян от мъжете и Марина от жените, ползвах си правото на двете опции. 😄

# 284
  • София
Аз за Калоян от мъжете и Марина от жените, ползвах си правото на двете опции. 😄

И аз така гласувах. Харесвам и Яни и Ивона, но Яни трябва да се стегне малко, а Ивона спря да работи откакто излезе Владо и се нареди и тя на диванчето. Далече са ми и тези истории  с регресиите. Алек също не е лош, работи и е добряк, симпатяга, ама да не си му обект на чувствата. И в случая не е виновна Валерия, а самият той не се държи нормално и както би събудил повече симпатии.

Давам предложение и за анкета за следващата седмица примерно, кой не искаме да спечели. Аз най-много не искам да спечелят Гечо, Божидара и Дарина.

Общи условия

Активация на акаунт