Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 886
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Вестерос
Гечо много работи, но е много прост човек...
Да и е далеч от Райно и Стоян.

# 91

И те не бяха някакви гении на мисълта, но зрителите са си решили, че гледат Бразди и реалити шоу с име Фермата трябва да спечели най-работния, ако ще и да е прост като гъбена чорба.

# 92
  • София

И те не бяха някакви гении на мисълта, но зрителите са си решили, че гледат Бразди и реалити шоу с име Фермата трябва да спечели най-работния, ако ще и да е прост като гъбена чорба.

Освен, че е прост има и някаква агресия в него. Райно беше благ човек, а тук прозира някаква лошотия.

# 93
Интересно Яни кои ще направи ратаи.
От жените може и Ленчето, но от мъжете се чудя.
Близък е с Гечо и Станко.Калоян е с имунитет.Не върви пак да е Гинчев.
Далу пък " влюбения Шекспир" няма да го отнесе.

# 94
Алек почва сериозно да ме изнервя, имам чувството, че преиграва и се лигави😠😠😠😠😠
Според мен има хонорар, който заработва. Защо се унижава така това момче. Да не е само тая руса кифла на света??
Болшой театър, пълен циркаджия, изобщо не му вярвам. Под шапката сигурно се смее.

# 95
Нещо се замислих:
Една конспирацийка - то че са заснети дните /не епизодите/ преди 20 дни е ясно. Има човек, който следи за настроенията на зрителите, например там от чата на предаването, и др. Възможно ли е епизодите да се монтират в последния момент, и да се показват избрани моменти, с цел манипулация на зрителя и гласът зад кадър да ни насочва мислите в определена посока /според избора на продуцентите за определени Финалисти /???????
За А+В - мислиха, че ще е интересно, ВалерИ не я пипаха за битка или ратайство, не харесахме момата в двойката, пуснаха чаршафа, подразбрахме кой е Пешото, айде сега па не дойде, ВалерИ поумня и с нЕколко имунитета ще стигне до края...сетихте лЕ се???

Последна редакция: пн, 23 окт 2017, 23:05 от *Mira*

# 96
  • Вестерос
Тази агресия в Гечо му е доста голяма черна точка!

Мира, ако е така няма да дават постоянно Алек и Валерия. масово им писна на всички от тях.

# 97
  • Бургас
"Фермерите" този сезон с нищо не впечатляват, поне мен лично.  Никой не ми е фаворит за финала, даже ги степенувам по това, кой най-малко искам да спечели и  така стигам до най-малко дразнещия ме субект: Яни. Има достайнствата на старите хора от село - простодушен е, открит, работлив, без излишни пози...Сега ще видим и как ще се прояви като фермер. Подозирам, че и той може да отпадне от личната ми класация Laughing

# 98
Нещо се замислих:
Една конспирацийка - то че са заснети дните /не епизодите/ преди 20 дни е ясно. Има човек, който следи за настроенията на зрителите, например там от чата на предаването, и др. Възможно ли е епизодите да се монтират в последния момент, и да се показват избрани моменти, с цел манипулация на зрителя и гласът зад кадър да ни насочва мислите в определена посока???????
Е много ясно. Те са там 24/7, а ние ги гледаме по 6 часа на седмица. Насочват ни кои да харесваме и кои да мразим. Това го прави всяко реалити шоу в което няма живо излъчване.

# 99
И какво казаха, че утре Виолета ще се навре в леглото на фермера

# 100

Жената знае как да се спаси от ратайство. Какво му трябва на един загорял и самотен фермер на седмицата.

# 101
Гечо е изключително прост и ограничен селяндур, от който селото никога няма да излезе, колкото и работлив да е. Предпочитам жена да спечели сезона вместо този примитив.
Ще е голям срам ако той или Станислав спечелят. На такива ограничени индивиди не бива да им се дава ефир.

# 102

Жената знае как да се спаси от ратайство. Какво му трябва на един загорял и самотен фермер на седмицата.
И аз се гласех да го напиша, ама от женската гледна точка...Relaxed

# 103
  • Пловдив
Аз познавам изключително много хора, които "да не съм луд да храня чуждо дете", та не ме изненадва мнението на Станислав, смятам, че къде открито, къде не, отношението е такова. Разбира се, познавам и хора, които гледат "чужди" деца повече от свои, та си е с човек. Чак да ревем, няма нужда.
Аз Алек продължавам да го харесвам и ако не беше Валерия, щеше да е фаворит за титлата. За съжаление (сигурна съм, че не е театър), филма, в който се вкара сам, му изяжда главата. Иначе, двамата са хубава двойка, но нямат бъдеще. Ще излез на навън, ПЕШО Живко ще свирне на Вал и тя ще под вие опашка. Има да страда това момиче, но такъв е живота. Сама си го е направила. И не знам защо всички я подценяваме, доста силен играч е. Оказа се, че И цепи дърва, И кове пирони (по-добре от някои мъже и в двете дейности), физиката и е хем крехка, хем е издръжлива. Браво й! А че не знае на пой свят се намира понякога, така е. Днес ми се стори променена, взе да мисли за играта най накрая, взе да говори умерено, явно е премислила и си е дала сметка за някои работи. Та, учи се от някои грешки, което е също позитивно. Генчо днес и мен издразни, дори и да е прав, така казва нещата, че да става скандал. За детето на Дарина нямам мнение, не го намирам за кауза, която да се спечели с такова реалити. Какво очаква да се случи, не знам. Който приема такива хора, ще продължи, който не, няма да се промени заради нейното участие. Те не са и толкова много. За гейовете е по различно, те вече си извоюваха място е обществото и не мисля че имат проблем с дискриминацията.
Калоян - много точно изрисува всички, страхотно момче, много ме радва.

# 104

Тая се възползва от добрината на Яни. А той е толкова наивен, милия,дано не й се върже и мисли с правилната глава Wink

Общи условия

Активация на акаунт