Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 956
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • Асеновград
Елена не я харесвам , още от самото начало. Някак ми е една злобна и леко подмолна.Всички жени освен Марина са ми неприятни .
Алек го харесвам , но вече ми идва в повече , не стига хлипането по тази ,,умница,, ами сега взе да и пере парцалите.
За сега моите фаворити са Калоян , Станислав и Марина.

# 241
  • Вестерос
Още като разпъвахте yess, че не харесва Гечо все се каня да се намеся да спрете с въпросите защо (не) харесваш еди кой си? Темата е точно да споделяме, а не е другарски съд!  Не е нужно да се обясняваме защо ни е по- различно мнението.

И не разбирам защо  трябва да отговаряме защо харесваме или не харесваме даден персонаж?
Всеки е различен, всеки с вкуса и вижданията си.  И всеки има право на своя прочит на това, което ни показват.
Благодаря за вниманието.
Нормално и логично е като кажеш харесвам Елена, Гечо или не да кажеш и защо. А не просто противна ми е Елена и до там, Все пак диалози водим, а не да даваме констатации само и бягаме в друга тема.

Няколко писаха, че харесват Елена. Интересно ми е и питам защо? Какво са видели в нея, което аз не.

Все пак това е предаване и ако тук не се обсъжда защо не се/се харесва някой , не знам къде. Никой не ги сравнява по красота, а по качества/липса на качества. Имам право да питам, вие имате право да си замълчите и да не отговорите или да отговорите. Другарският съд е само в твоята глава и от кога елементарен въпрос се възприема като съд? Сама казваш , че всеки е различен. Е аз пък питам, защото ми е интересно. Някой ме разбират, ти не- свят шарен.

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 12:15 от Tiffany А

# 242
Мен Яни ме подразни, че каза на момичетата на огъня, че някой друг му казал, че са много три за печене на чушките. Сакън, не може да го каже от свое име. Та да има да гадаят кой се бърка в работата.
Ми, не е лесно да се печеш на огъня, млади са, неопитни, а и са градски чеда, не са правили досега такива неща. Айде, молИм, не е същият димът от цигарите, от чушките е друг.  Mr. Green Аз си казах - за да правя лютеница, трябва да ми опрат пистолет в главата и да ме заплашат с чалга примерно.  hahaha
Фанческа пък ме нервира, че повтаря думите на "господарката си" - "мога, но не искам" , ауу, колко ор'гинално, от Сапунджито го чухме същото, ама като отиде в колибката за дуел. Много хитро, много ор'гинално, страшно. Mr. Green

Тифани, мисля, че всеки, така или иначе, споделя какво му харесва или не в някого. Не може ли просто някой да ми харесва, друг - не, и без да знам точно защо? Може и по физиономия да не ми харесва дори, колкото и глупаво да звучи, защо, задължително е да обяснявам ли?  Mr. Green Аз не си позволявам да задавам такива въпроси, ако човекът желае, ще обясни, ако не - Да сме живи и здрави. Laughing

Ето, конкретно, ако не си прочела - тези, на които им хареса Елена, Ка,ват, че им харесва как си играе играта, има си стратегия, следва си я. Какво повече? Ти защо харесваш Ивона? Щото се заяжда със Станко за водата за лещата? Simple Smile  Щото не може да готви? А и понеже и ти не можеш да готвиш леща, и  я оправдаваш?  Laughing Ми и тя е мързелива като болшинството, откак се махна Владо Николов, нищо не прави - пуши и лежи заедно с другите, но ти пак я защитаваш Mr. Green . Но не обясняваш с какво е по-добра от тях, а и никой не те насилва да обясняваш, нали?  Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 12:27 от Ензим Бéндер

# 243
  • Вестерос
Е точно де Ензим. Ти не си позволяваш да питаш, аз си позволявам, защото съм аз, а не ти.
Споделянето не може да се изчерпва само до- Гечо ме дразни, Берлинския е мрънкалник, Алек копае дъното. Какъв диалог би се водило с такива констатации? Simple Smile Никакъв.
Искам да знам защо се харесва такъв типаж като Елена на хората. Какво лошо има в това?  Много хора са писали защо не харесват Елена. Ето едната потребителка ми е отговорила защо я харесва и ми се задоволи любопитството до някъде. Сега разбирам и нейната гледна точка.

# 244

Споделянето не може да се изчерпва само до- Гечо ме дразни, Берлинския е мрънкалник, Алек копае дъното. Какъв диалог би се водило с такива констатации? Simple Smile Никакъв.

Ето, пак - как така Не може? За това нещо говоря, как така Не може. Всеки пише това, което прецени, никой няма право да му казва Не може. Hug

# 245
Аз пък друго се замислих снощи - монтажа ли им куца или тези седмични задачи , дето им ги дават ноставниците , са за да мислим колко много работа имат. Изобщо не показаха какво се случи с дървените въглища.  Изобщо получи ли се нещо? Онова глинено възвишение си стой изцвъкано там...... Снощи забелязах,  че изобщо не са довършили комина на камината на ратайската къща. До където ги завори края на седмицата,  до там си и остана комина. Сега ще правят сушилня ли , пушилня ли за месо и риба. То за два месеца не хванаха ни 1 риба- изключвам Папи, който си тръгна още първата седмица.  Сега като хване студ още по малко ще иде някой да клечи и да хваща риба. Можеха поне да ни подскажат , че Виолета е направила компотите , но явно искат да ни я показват в друга светлина.

# 246
  • София
Нека се шмугна в този диалог с промото за довечера:

http://fermata.btv.bg/video/videos/tazi-vecher-vav-fermata-malch … ene-na-zmeja.html

Аз пък много обичам да правя лютеница, напомня ми на детството миризмата, вкуса и т.н. Simple Smile

За въглища нищо не са давали, трябва да има ефирно време за прането от любов на Алек. 😂

# 247
  • София
Като гледам пак мъжете работят, а жените лежат по диваните. Големи мърли са, ей.

# 248
Затова ще правят женски дуели мъжете, да намалят броя на мърлите. Mr. Green

# 249
И аз не правя лютеница, голяяяма заигравка е...ъъъъъ и компоти не правя.Не че мога, правила съм. ....ама не искам бе.
Ужас като Ленчето съм.Готова съм за формата.

# 250
  • Вестерос

Ето, пак - как така Не може? За това нещо говоря, как така Не може. Всеки пише това, което прецени, никой няма право да му казва Не може. Hug
За мен не може. За мен не е споделяне това. Нали говорим, че все сме различни. Ето аз казвам , че не може и затова питам. Което не трябва да води до извод , че държа сметка и искам другарски съд Grinning Не може може да го заменя в изречението с не трябва, все същото, за мен не трябва да се изчерпва до там.
В заключения : всеки е свободен да се интересува и това, че пита не означава, че се държи сметка на някой за нещо. Ако той го възприема така, си е негов проблем. Изказвания от рода да не питаме са излишни ( отново за мен. )

# 251
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мен Яни ме подразни, че каза на момичетата на огъня, че някой друг му казал, че са много три за печене на чушките. Сакън, не може да го каже от свое име.
Яни не може да бъде лидер - кротък, свит, страхува се да каже дума напряко на някого и иска всички да го харесват, което няма как да стане.
Жените за поредна вечер ме потресоха с незнанието и мързела си. То бива, бива, ама тяхното вече минава всички граници. Извън това снощи много се смях - и на това, че селското момче Яни сложи талашитени плоскости за покрив, и на Гечо за разказа за гей парада. А най-смешно ми беше как Виолета искаше да раздели кръглата питка на 12 равни квадратни парчета.  Joy

# 252
Мен Яни ме подразни, че каза на момичетата на огъня, че някой друг му казал, че са много три за печене на чушките. Сакън, не може да го каже от свое име. Та да има да гадаят кой се бърка в работата.
Ми, не е лесно да се печеш на огъня, млади са, неопитни, а и са градски чеда, не са правили досега такива неща. Айде, молИм, не е същият димът от цигарите, от чушките е друг.  Mr. Green Аз си казах - за да правя лютеница, трябва да ми опрат пистолет в главата и да ме заплашат с чалга примерно.  hahaha
Фанческа пък ме нервира, че повтаря думите на "господарката си" - "мога, но не искам" , ауу, колко ор'гинално, от Сапунджито го чухме същото, ама като отиде в колибката за дуел. Много хитро, много ор'гинално, страшно. Mr. Green

Съгласна съм с написаното. Яни е трудолюбив, но твърде плах и неопЕрен за фермер. Дано да се справи, все пак. А 30 буркана лютеница не е шега работа, направо си е доста тежка и димът наистина е гаден. Освен това, жените мрънкаха, но май те си обелиха чушките, мъжете помагаха при чистенето на суровия материал. И случаят с компотите на Виолета започва все повече да ми потвърждава мнението, че жените може би не се помайват толкова, колкото монтажът ни го представя. Валерия също спомена веднъж, че постоянно готви, а аз съм я виждала кажи-речи един път, когато трябваше да ни покажат как се муси на целувките на Ромео Футболистов.
Оня ден скова пейката за нула време, значи и с теслата е поработвала. Но явно по-интересно е за продуцентите да гледаме любовните измишльотини между нея и Алек. А него вече открито го подозирам, че си прави реклама с тези изгарящи чувства, които демонстрира непрекъснато. С това следнощно пране на "трите ѝ парцала" още повече ме издразни. Ангажиращо и конфузно е за другия човек такова непоискано внимание, защото е един вид насочено към околните(предимно зрителите): вижте ме, колко съм всеотдаен към нея, а тя все не ме оценява и ме отблъсква. След като момичето неколкократно му даде да се разбере, че не иска да се задълбочават нещата там.

И да се допълня по въпроса за обясненията в темата, кого и защо харесваме/не харесваме. На мен ми е интересно да има повече подробности в темата, защото за първи път нямам изявени любимци. Абсолютно у всички харесвам по нещо и не харесвам по нещо. Нямам твърд кандидат за победата. Гечо и Франческа са ми най-симпатични, но все още не са със статут на фаворити.

# 253
И аз не правя лютеница, голяяяма заигравка е...ъъъъъ и компоти не правя.Не че мога, правила съм. ....ама не искам бе.
Ужас като Ленчето съм.Готова съм за формата.

Ай да се явяваме на кастинга догодина, и аз съм готова - цигари и кафе да има, ако ни дадат и едни карти, нема грешка. 😂 А ако е на язовир или река - да ми позволят да си взема и моите такъми, ще ловя риба, докато си пием кафето. 😍

Рейна, да, аз на триъгълници щях да нарежа питката, като пица, ама тия са като паднали от небето, даже и можещите да готвят... 😂

# 254
  • Вестерос
хахаха Ензим вземи ме с теб , не пуша вече, но ще пропуша Grinning

Общи условия

Активация на акаунт