Erkan P. Ayça V. Özcan D. Hatice Ş.~Истанбулска Невеста и Извън Протокола~179

• 59 531
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро! Hug

Боби Hug,благодаря за ранното кафенце и пуснатия превод на ИН! Heart Eyes Приятна работа! Peace

Ивман HugСиси Hug

Ани Hug,липсваш ми! Heart Eyes

Вчера не пуснаха снимките и озета за ИП!Явно в понеделник няма да има епизод! Peace Смениха режисьора,Еркан си счупи крака! ooooh! Много неприятности за сериала! Peace

Цитат
#Teammy_News

⚡Неприятная новость для поклонников сериала Без Протокола и главной звезды проекта Эркана Петеккая. С актером произошел несчастный случай на парковке возле торгового центра, в результате которого он был доставлен в больницу с диагнозом "перелом ноги". Пока Эркан не может двигаться, поэтому сериал придется снимать без него. Как сценаристы решат возникшую проблему пока неизвестно. Тем более, что сериал только что поменял режиссера. Похоже, черная полоса над проектом Без протокола не заканчивается

Цитат
#Teammy_News

⚡Официальное заявление: компания Karga Seven Pictures Türkiye приняла решение приостановить съемки сериала Без протокола / Kayıtdışı в связи с травмой ноги исполнителя главной роли Эркана Петеккая и желает ему скорейшего выздоровления. Когда возобновятся съемки пока неизвестно
------------------
Рейтингът на ИН-запазва си позициите....

TOTAL
 1 ARKA SOKAKLAR KANAL D 20:29 23:43 6,78 15,26
2 SEVKAT YERIMDAR FOX TV 21:04 00:16 6,69 15,37
3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 19:00 20:00 5,88 16,41
4 ISTANBULLU GELIN STAR TV 20:50 00:17 5,86 13,50
5 ASK VE MAVI ATV 20:20 00:16 5,66 13,10

AB
 1 ISTANBULLU GELIN STAR TV 20:50 00:17 8,81 21,33
2 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 19:00 20:00 6,47 22,76
3 PAYITAHT ABDULHAMID TRT 1 20:56 23:54 6,32 15,02
4 ISTANBULLU GELIN (OZET) STAR TV 20:00 20:50 5,59 15,30
5 SEVKAT YERIMDAR FOX TV 21:04 00:16 4,62 11,12
6 KALP ATISI SHOW TV 20:44 23:37 4,03 9,55

20+ABC1
 1 ISTANBULLU GELIN STAR TV 20:50 00:17 7,65 17,20
2 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 19:00 20:00 6,44 19,48
3 SEVKAT YERIMDAR FOX TV 21:04 00:16 5,85 13,07
4 ISTANBULLU GELIN (OZET) STAR TV 20:00 20:50 5,61 13,82
5 ARKA SOKAKLAR KANAL D 20:29 23:43 5,40 11,97
6 PAYITAHT ABDULHAMID TRT 1 20:56 23:54 5,18 11,41

Ето и руския превод на ''Сърцебиене''...
https://www.vbox7.com/user:gerisezoni?p=allvideos
https://vk.com/kyg_club?z=video-48619406_456240229%2Fc8d973648ce … t_-48619406_47347

Да почиват в мир всички наши близки и приятели!Амин!  Praynig
Скрит текст:
Хубав ден на всички! Hug

# 631
# 632
                            ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ НА  ПРОДУЦЕНТИТЕ НА СЕРИАЛА "ИЗВЪН  ПРОТОКОЛА".

ПОСТА НА ЗЛАТИНЧЕТО НА СТР.43,  №  630   ОТ  ТАЗИ  СУТРИН.

Неприятна новина  за почитателите на  поредицата "Извън  протокола"  и  главната  звезда  на  проекта  Еркан Петеккая.

С актьора  Еркан Петеккая  възникна  нещастен  случай.  Инцидентът   е  станал  на  паркинга  край Търговския  център  в  резултат  на който  той  бе  откаран в  болница с  диагноза:
"Счупен  крак".

Б.М.   ног,  нога - означава  крак  в  единствено  число,  ноги - значи  крака т.е. в  множествено  число.  Според мен   си е счупил  единия  крак.  Така си мисля.

За сега  Еркан Петеккая не  може  да се  движи.  За това се налага  сериала да се снима  без  него.
       Как  специалистите   ще  разрешат  възникналия  проблем за сега е неизвестно.

Още  повече,  че  сериала  току  що  смени  режисьора /Директора/  си.

Изглежда,  че  черният  период  на  проекта  не  свършва.

ОФИЦИАЛНО  ИЗЯВЛЕНИЕ:

Фирмата  "Седем  гарвана  червени" - Турция  взема  решение  да  преустанови  филмирането
на  сериала  "Извън  протокола"  във  връзка  с  травмата  на  краката  /пак го пишат в  множествено  число - краката /  на  главния  изпълнител  Еркан  Петеккая и му  пожелава  бързо оздравяване.

Кога ще се възобнови  заснемането  на  проекта  за  сега не е известно.

к     р     а     й

# 633
Привет! Hug

Лу HugСиси Hug

коментар....
Цитат
Сериал «Вне Протокола» стал сериалом, который подходит понедельнику по духу.
« Разве у вечера может быть дух?» - не говорите так пожалуйста. Вечер в понедельник очень широковещательный с такими мужчинами в сериалах «Обещание» «Чукур» «Вне Протокола» но единственным препятствием этому является то, что зрителями Эркана Петеккая должны являться женщины!
Актер испортил ролью агента, форму любовного человека, который уже много лет являлся перед зрителями начальником холдинговой компанией и держал своего ребенка и жену в тепле. Я признаюсь вам, мне Эркан Петеккая больше всего актёрским талантом понравился в этой роли, так же понравился стиль волос и поведение. Я думал, что, просмотрев сценарий, Эркан Петеккая (ранее написанный) сможет привлечь внимание, даже когда остался между двумя женщинами.
Конечно, весь рейтинг нельзя отнести к Эркану Петеккая!
Кадровый состав настолько силен, насколько это возможно, и у каждого игрока есть отдельная сила... Я хотел бы подчеркнуть, что очень хороший состав, но аудитория должна подвести итог экранизации аудитории. В сегодняшней серии Али Кемаль узнает, что был обманут многое годы матерью и женой. Этот скальпель является таким скальпелем, что теперь кость станет костью. Сценарий «Вне Протокола так же кадровый состав, новый режиссер, означают, что этот скальпель увеличит число зрителей.
https://vk.com/erkanpetekkayafan
За филма ''Айла'',в който играят Исмаил Х. и Еркан П.! Peace

Цитат
Вторая награда фильму "Айла" пришла из Лос-Анджелеса

Фильм "Айла", претендующий на Оскар от Турции как лучший зарубежный фильм, не возвращается без наград с кинофестивалей. Фильм, открывший Международный фестиваль азиатских фильмов, зрительским голосованием был выбран в качестве "Лучшего фильма", успех кассовых сборов в Турции повторяется и за рубежом.
"Айла", перенеся на экраны реальную историю людей, которые еще живы, как турецкий претендент на Оскар продолжает борьбу за то, чтобы войти в пятерку лучших фильмов. Представляя Турцию на различных фестивалях в преддверии Оскара, "Айла" не возвращается с фестивалей без наград.
В городе Кейптаун в ЮАР на фестивале фильм взял награду "За лучший монтаж", а сейчас на Международном фестивале Азиатских фильмов зрительским голосованием выбран "Лучшим фильмом".
https://vk.com/eatb_haber

за падането на Ипек са използвали дубльорка....
Цитат
#new Дублерша Диляры(Ипек) в 23 серии

# 634
  • Варна
Kayıtdışı – 7 серия – втора част

Туба звъни на вратата и я посреща усмихната Инджи.Туба обяснява, че майка ѝ отишла в болницата и я оставила при тях. После Инджи вика на майка си и казва – Виж кой дойде. Едже пита какво се е случило и Туба и на нея обясни защо е тук. Едже казва, че и тя искала да отиде, срамно било да не отива. Едже ги кани в хола, но Инджи каза, че ще отидат в нейната тая. Едже каза, че ще им приготви нещо и ще го занесе.
Есра е вече в офиса и вижда бъркотията . Следва превода на Сиси
Скрит текст:
Есра  влиза  при  Али  Кемал:
Есра  -  Кемал ??  Тук  какво е станало ??  Ти добре ли си ??
Али  Кемал - Нищо.
Есра  -  Какво  значи  "нищо" ??  Какво се случи  тук ???  Добре ли си ???
Али Кемал  -  Не,  Есра.  Съвсем не съм  добре.  Брат ми е в  болницата. 
                     От  сутринта се занимавам  с  един  маниак ???
Есра  -  Всичко ще мине.
Али  Кемал  -  И най-силното, което ме  разстрои сега  стои  пред  мен,  прегръщайки  ме.
Есра  -  И  какво те разстрои ???
Али  Кемал  -  Есра,  когато  се оженихме  нима аз  не  ти  ли   казах  никога да не ме лъжеш и  никога  няма да криеш  каквото и да  било от  мен ???
           Казах ти, че аз  мога да скрия  от  теб  нещо  относно  работата ми, за да  мога  да те  защитя,   но ти никога  не ме  лъжи !!!
            Аз не ти ли казах,  Есра ???
Есра  -  Аз не те  разбирам ти за какво говориш,   Али  Кемал ???
            Има ли някакъв  проблем ???
Али Кемал: Есть! И то много голям,  Есра! Всеки ден, връщайки се у дама, аз криех оръжието в багажника  но ти и без това знаеше, че то е там!
Есра: Не мога да разбера за какво говориш?
Али  Кемал  -  Есра, поне сега нека за първи път  от  нашата първа среща с теб да бъдем честни  един към  друг.
Али Кемал  -  Аз ти казах, че отивам в Афен,  но  заминах  за  Авганистан, казах  ти, че отивам в  Измир, а  заминах  за  Прага.  Аз изпълних 50  различни  задачи.  Но  всеки  път,  когато се  връщах ти се отнасяше  с  мен, като че ли аз се  връщам от  Афен или от  Измир.  Но ти отлично си знаела,  Есра,  знаела си  къде аз  съм  бил, с каква задача  съм  натоварен и  какво съм  правил  там.
                   Как ти  можеш  така  подло да постъпваш  с  мен ???  Защо ти   винаги  така си ме  лъгала ???
                   Защо ме лъжеше,  Есра ???
                   Защо  всичко  продаде???.....  За  пари  ли ????
                   За какво правеше  това ???....  За  пари ???.....
                   И за какви пари го правеше ???.... Ти от  кого  през  всичкото  време  вземаше парите ???
                   Кой  ти  превеждаше  тези  пари ???
Есра  -  Аз  наистина  не  разбирам !!  За  какви  пари  говориш,  Али  Кемал  ???

Али  Кемал  -  Есра,  мене...нашият личен  и  семеен  живот....себе си....нашето семейство -  ти  всичко
                      това си продавала за пари.  Ти ме удари с  гръм,.......с  гръмотевица !!!
                       Как можа да го  направиш ???
                      Нашият  брак  е  бил  проектиран,  съставен  и  планиран,  бил е  скроен и  нагласен.
                      Как ти стоеше  в  моите обятия  с  тази  коварна  лъжа ????
                      Аз правех  всичко, за да защитя теб  и  нашето  семейство.
                      Правех  това, за да те предпазя  теб, за да не си  в  опасност !!!!....
                      А ти за какво  ме  лъжеше  и  правеше  всичко  това ????
                      Как си  могла да ме следиш, да ме шпионираш  къде отивам и  какво правя ???
                       Есра,  ти  какво си  прокарвала,  какво си провеждала с  майка  Мелек ???

Есра  -  Кемал, аз  мога да ти обясня  всичко.
Али  Кемал  -  Нашият  брак  е  бил  проектиран.  Моята  дъщеря истинска ли е,  моя  ли е ????

Есра  -  Когато ние се оженихме.....

Али  Кемал  -  Гледай, ти  сама  казваш, че сме се оженили.
                      Бракът означава да се  сложат главите на една  възглавница, прекарвайки
                      целият си живот  заедно  един до  друг.
                      Как си могла ти  през  всичките  тези  години да се галиш  в  моите обятия
                      с такива  лъжи ????

Есра  -  Те ми казаха, че  могат  по-добре да те защитят, ако  знаят  какво  правиш ????
Али  Кемал  -  Така,  значи ???.... За това ли го направи ???.....
Есра  -  Али Кемал,моля те,...изслушай ме...
Али  Кемал  -  Ще те изслушам.  Ти,  гледайки ме в очите ми  всичко ще ми разкажеш.
                      От кого получаваше парите ???...  Кой  ме  удари ???...

Есра  -  Аз казах  на  майка  Мелек,  че  вече не се нуждая  от  пари.
            Но тя  продължаваше  да пи  превежда.

Али  Кемал  -  Ти  защо се плашиш  от  мен ???  Защо не ми разказа  всичко ???
                 Аз  някога  навредил ли  съм  ти на теб ???  Нима  съм ти  навредил   дори и на
                 един  косъм  от  косата ти ????   Кога ???
                 Кога аз  съм  те  ядосвал  и  разстройвал ???
                 В  моя  живот  едната жена е   тази,  на която аз  казвах  "майко",  а другата е  жена ми.
                 Мене ме запозна  с  теб  майка  Мелек.  Пак  тя  също  ни  ожени.
                 Значи целият  ни  живот е бил една  лъжа ли ???
                 Сега вече  може нещо да ти се случи.  Стой  по-далеч  от  мен !!!
                 По-далеко  от  мен !!!....   Махай  се !!!....    Изчезвай!!! ....

Есра  -  Аз  много  те обичах!!   Винаги !!

Туба и Инджи са в стаята. Инджи ѝ казва вече да каже каквото има да казва. Туба казва, че сега тя щеѝ се ядоса, но ако не ѝ каже, не знае как ще продължат да се обичат като братовчедки. Инджи казва, че не може да ѝ се ядоса и пак я подканва да ѝ каже. Казва, че обещава да не се ядоса. Туба казва, че е направила нещо, но наистина не иска да мисли лошо за нея. Казва, че не е искала да ѝ навреди. Инджи ѝ каза да се успокои, да не плаче, да разкаже какво се е случило. И Туба си призна. Инджи я пита защо, защо е направила такова нещо. тя каза, че много  ревнувала и в момент, когато много се ядосала направила непростимото. Казва, че наистина не е предполагала, че може да стане толкова лошо. Казва, че много съжалявала за стореното, че после като стигнали до болницата много се изплашила. После моли Инджи да каже нещо, моли я да вика да крещи да направи нещо. Инджи ѝ казва, че не знае как да осъзнае направеното. Не разбира как е възможно някой да направи подобно нещо. пита я защо го е направила. Туба пак казва, че много съжалява. Инджи казва, че съжалението не е достатъчно за това, че се опитала да я смачка, че е полудяло семейството ѝ, заради нея и нейните глупави игрички. Че всички ги смятали за крадци. Туба пак казва, че ако не е ревнувала нямало да се стигне до това. Инджи я пита полудяла ли е, да иде при нея и да я пита и тя всичко ще ѝ разкаже, що за маняшко поведение имала тя. Туба казва, че тя наистина е права и трябвало да отиде при нея и да я пита, допуснала била голяма грешка. Инджи казва, че според нея е само грешка и всичко се оправя като си признае. Инджи казва, че не като братовчедки ка то сестра я имала. Туба я моли да ѝ прости. Инджи ѝ каза да се маха.
АК идва в болницата и пита все още ли е така. И отново превода на Сиси
Скрит текст:
Али  Кемал  -  Все  така ли е ???  /пита за състоянието на Неджат/
Севда  -  Все така е.  Добре дошъл.
Али  Кемал  -  Зейнеп,  ти не си си тръгнала ???
Зейнеп  -  Помислих  си изведнъж  какво  мога  да  помогна ???
Али  кемал  -  Благодаря  ти.
Севда  -  Ти добре ли си ????

Този  разговор се случва след като Али  Кемал  изгони  екипа и  и  Есра.

Севда -  Батко, да  не се е случило  нещо  лошо???

Али  Кемал  -  Какво  може  да се  случи ???
                        Севда, хайде ти си иди у  дома, аз съм  тук. Трябва  малко да си починеш.
Севда  -  Не,  братко,  нека  първо  Неджат се събуди.
Али  Кемал  - Севда, аз съм  тук....  Върви си да поспиш.   Малко  нека да си починеш.
Севда  -  Ако  нещо се случи  веднага ми кажи.
Зейнеп  -  Добре.
Али  Кемал  - Севда
Севда  -  Слушам те, брат ми.
Али  Кемал -  моля те не ме лъжи  никога !!!  Добре !!!!
Севда  -  Батко,  какво  изведнъж  се сети ???
Али  Кемал  -  Просто  дойде ми отвътре !!!!
Севда  -  Братко,  ти си моята  душа,  моля те,  недей.
              Брат ни Неджат  ще се възстанови, ще видиш.
Али  Кемал  -  Добре.

Севда си отиде у тях  да  поспи.  Пред  вратата на Неджат останаха  двамата -
    Али  Кемал  и  Зейнеп.
Зейнеп пита АК дали е добре и той отговаря, че и сама виждала. И отново превода на Сиси
Скрит текст:
Зейнеп  на  Али  Кемал  -  Али  Кемал,  ти си  много грижовен за брат си и за сестра си
                Това  много  ме  трогна.  Евалла ти.
Али  Кемал - Те са моето  семейство, Зейнеп.  Освен  тях  нямам никого.
Зейнеп  -  Уморен ли си ???
Али  Кемал - Уморен съм. И дори  много  съм  уморен.Независимо как един човек е израснал от  детството си до сега, Зейнеп,  за да може да оцелее, живота внезапно му  поднася такова нещо, че започва да чувства това,  което преди никога не е чувствал.
Зейнеп  -  Когато говориш  за  себе си, какво си изпатил, със  всичките си изпитания в  този  живот....и....
накрая......над  всичко отгоре   ни изпраща  такъв  изпит, че и   представа си не можеш  да имаш.
Нека да не се заблуждаваме, но предел /таван/  на  нашите  изпитания  няма.
            През  всичкото  време  говоря на себе си: "Не спирай да се надяваш в тоя  живот. Не  спирай!"

Али  Кемал  -  Е,....да опитаме!!!

Зейнеп  -  Ще  те питам, зная, че не е сега времето, но   за Орхан,  нищо ли няма ???

Али  Кемал  -  Не, няма.  Целият  Истанбул  го  търси.
                      Не се притеснявай,  скоро ще се появи.

Зейнеп  -  Дай Боже !!!

Съобщиха на Аднан, че е минала от тук някаква кола, но е било много  отдавна . Пристигат Феридун и Суат. Аднан пита за Суат кой бил и Феридун каза, че му бил ортак, доверявал му се. После пита дали са открили нещо и Феридун каза, че контролират центъра, но няма следа, на която са попаднали. Той се кара, че разчитали само на мобилни камери, а човека е стигнал до тях, като птица ли бил прелетял. Суат каза „Може би/очевидно“ и Аднан подпали, обаче Суат продължи, че те всички очаквали неочакваното и ако той дойдел по този начин камерите щели да го засекат. Явно било, че имат работа с находчив човек. Аднан се разпореди до сутринта да са го намерили. Суат пита кой е този, но Феридун му каза, че това не било разрешено да пита.
Орхан влезе в някакъв блок, явно пак по подаден адрес.
Чауш дреме пред къщата, но Арда е внимателен. Видяха раздвижването. Май охраната изчезна. Арда каза да отивали там.
АК отново е пред леглото на Неджат и му говори „ Скъпи братко, най-добър приятелю, нуждая се от теб, Нджат. Моля те събуди се вече. Имам нужда от теб, братко. Де да можеше да станеш и да застанеш до батко си. Само две думички да ми кажеш. Какво стана с нас, Неджат.  Жена ми ме е следила, Неджат. Години наред го е правила. Станала ортак с нашата  майка Мелек и каквото виждала за мен ѝ го предавала. Моля те, стани вече и ми кажи нещо! Стани, братко, моля, те стани и поне една думичка ми кажи!“Влиза сестрата и казва, че ще местят Неджат в друга стая, защото състоянието му е стабилизирано и ще го събудят/ще го изведат от изкуствената кома/. АК се радва и благодари за новината. После се обажда на Севда и ѝ казва новината. Преместиха го и АК пак му повтаря, че много ги е изплашил. Благодари на Бог, че вече е извън опасност и се извинява, че не е бил до него, когато му се е случило всичко, че  не е успял да го предпази. Казва му, че все още търси убиеца на баща им, но ще го открие. Моли го вече да отвори очи.
Чауш и Арда набързо се справиха с останалите в къщата мъже и подбраха Джафер.
Идил се обади, че са хванали Джафер и Неджат отвори очи. АК затвори веднага телефона и каза на Неджат, че е тук. Неджат с опитва да стане и АК му се кара да го прави бавно. Арда се обажда на Идил и каза, че ще чакат. Джафер се моли да го пощадят. Чауш пита какво да прави „Да му скъсам ли билета вече?“ Арда каза да чакат и че Неджат се е събудил. Чауш му каза да видел че съдбата му го е отвела до това да чака присъдата си притиснат до стената.
Неджат казва, че видял много сънища. АК каза, че е нормално, защото спял от няколко дни вече. Разказва му един от сънищата си, видял батко си насън, бил разстроен, но и много ядосан. Той искал да му каже нещо и изведнъж се събудил, не можал да му каже, това, което трябвало. АК го погали и му каза „Добре дошъл“.  Пита го дали има болки. Неджат каза, че е добре и се пита как му е дошло всичко това на главата. АК каза, че е намерил този, който го е направил. В ръцете им бил и го пита какво иска да му направят. Неджат каза, че не бива нищо да му правят. Отмъщението нито него щяло да промени, нито пък на Неджат щяло да помогне. Не искал отмъщение, да не се занимава повече с това. Господ да въздадял справедливост. АК каза, че имал брат лъв и най-важното било, че се събудил. После АК се обади на Арда, а Джафер продължава да се моли. АК каза да го пуснат да си отиде, Неджат не искал нищо да му правят. Чауш казва на Джафер, че със затварянето на телефона ще започне да си плаща сметките. Арда каза какво е решението. Чауш стрела във въздуха, а после го задърпа и каза повече дори името му не искал да чува. В друг град да се махал, защото ако разберял, че е тук този куршум щял да попадне точно в главата му.
Туба се прибира разплакана, Есра също плаче. Есра я пита какво се е случило. Туба каза, че Инджи никога няма да ѝ прости. Всичко ѝ разказала, но сега я боляло сърцето. Есра ѝ каза да спре да плаче, тя била до нея. Тя пита дали трябвало всичко да е толкова трудно, не можела да издържи подобно нещо. Тя казва, че винаги е трудно, когато направиш грешка. Сега и за двете било дошло време да плащат сметката за грешката, която допуснали. Туба пита всичко ли било свършило. Есра каза, че ще свърши все някога.
Севда пристига в болницата. Радват се, пита го дали има болки. Тя му казва, че му била казала, че има още много турски песни, които трябва да ѝ изпее. Неджат каза, че ще направи всичко, което тя поиска. Важното било че отново можел да я види. АК се шегува, че тази вещица е преживяла огромен стрес. Севда се опитва да храни Неджат, а той се противи. Тя му казва, че доктора е наредил да яде. Неджат казва, че бил по-добре като спял – никой за нищо не го насилвал. Пристигат Перихан и Тъфъл. Тъфъл се гушва в Неджат, а Перихан пита дали АК е заминал. Неджат казва на детето, че може би днес бил денят да проговори и например да каже „Бързо оздравяване, батко Неджат!“ Не, нямало да стане. Пери се извинява на Неджат. Той казва, че няма нужда, просто станали съдружници в едни и същи проблеми.
АК се обажда на Сабри и казва, че трябвало да отиде там, защото искал да говори с Екрем- имали били един и същи проблем. Сабри му каза да не се бърка в тази работа, Аднан се занимавал с това. АК пита защо пък Аднан, негова работа било, ама той си знаел.
Пристига Зейнеп и го пита тази нощ тук ли е останал. Той потвърждава и казва, че Неджат се е събудил. Тя казва, че това е много хубава новина.
Пери продължава да се извинява, а Неджат казва, че това било съдба, нямало какво да направят. Тя го пита що за човек бил- пострадал, заради тях, но все още се държал приятелски. Той казва, че било така, но пък ги открил тях, открил го Тъфъл. Детето дърпа лепенката на ръката на Неджат и Пери му се скара, а Неджат ѝ каза да го остави. Тя се притесни, че превръзката е разместена и поиска да извика сестрата, но Неджат каза, че няма нужда и стисна ръката ѝ. Каза ѝ нищо да не прави и да се пазят, заради сина ѝ. Тя каза да не мисли за това, той бил на легло и пак за тях мислел- той трябвало да се пази.
В училището Инджи иска да говори с Бурак. Той казва, че имал работа, по-късно. Инджи казва, че трябвало да я изслуша. Той казва, че няма какво да слуша, отново щяла да го обвинява. Тя го хвана за ръката и каза, че веднага трябва да говорят. Другите се питат какво ставало, а едното момче каза да не се месят в тази работа.
Зейнеп пак казва, че не му било сега времето, но пита дали има нещо ново за Орхан. АК и дава нещо – искал да ѝ гг покаже. Тя пита това шега ли било.
Екрем се обажда на Аднан и пита дали са намерили Орхан. Той каза, че момчетата са прегледали камерите, но нищо нямало на записите. Мъжът явно бил много добър в работата си. Екрем казва, че знаел къде да го намерят. Щял да му прати адреса. Каза да не го разочаровал, че му е поверил тази работа. Аднан каза да не се притеснява.
Инджи се извинява на Бурак. Той пита какво е станало, та се е променила. Тя казва, че трябвало да му се довери и да не се съмнява в него. Той пак пита какво се е променило и защо се налага да се извинява. Тя казва, че е разбрала, че не го е направил той. Пита я тогава разбрала ли е кой го е направил. Тя каза, че е разбрала. Той каза, че я поздравява и става. Тя го моли да не прави така и той пита какво пак е направил. Казаѝ че всичко било пито- платено, всеки да си върви по пътя. Тя каза, че не е свършило нищо, толкова ли било лесно да свърши, нали му се извинила. Пак се извинява, че не му се е доверила, че не е застанала до него. Казва, че била смазана, не можела да разбере на кого може и на кого не може да вярва, моли го да не продължава така.  Той казва, че и той не бил в по-добро положение – обвинили го в нещо, което дори през ум нямало да му мине да направи. Пита я кой го е направил. Тя казва, че това нямало значение – вече било минало. Той казва, че не може така и този човек не може да стои между тях. Да му каже кой е. Инджи каза, че няма да му каже, да не я притиска. Тя искала само да ѝ прости, не искала да го загуби. Той каза, че всъщност наистина не го интересува кой е, но тя му нямала доверие и това било по-важно от всичко. Съжалявал, а тя да се пазела. Другия любопитко пък търси Туба. Казаха му, че я видели да говори с Дорук. Те пък се карат. Дорук я пита сега на него ли искала да прехвърли вината. Туба каза, че темата вече е приключена. Дорук я пита дали е казала, че ревнува и че затова го е направила. Дорук видя любопиткото, който ги снима и го подгони. После любопиткото падна, а Дорук изтри записа. Туба крещи да му помогнат, а той избяга.
Това, което АК е дал на Зейнеп пред болницата е стара снимка на Аднан, а до него била и Зейнеп. АК пита сигурна ли е. Тя каза, че има и други снимки на които са заедно с Аднан и няма как да не е сигурна. АК пита тогава Орхан трябва да е баща на Аднан. Зейнеп шокирана го пита това истински снимки ли са. АК каза, че е взел тази снимка от албума на Орхан. Тя пита какво ще правят тогава. Трябвало да кажат на Аднан. АК каза тя да кажела на Аднан, а той щял да се опита да намери Орхан.
Аднан вероятно отива на дадения му адрес – май е същото блокче, в което влезе Орхан. На отсрещната страна обаче има снайперист. Зейнеп му звъни, но той си е зарязал телефона в колата.
АК се обажда на Идил. Каза ѝ, че спешно трябва да открият Аднан, телефона му не отговарял. Много било спешно, можело да убие баща си.
На любопиткото нищому няма.Бурак се шегува че имал здрава глава. Пита го какво е правел там. Той се сети и пита къде му е телефона. Казва, че нямало да повярва какво бил чул. После рабра, че е изтрито и Бурак го пита какво имало там. Той разказа какво е чул и че Туба всъщност е виновна. Бурак го пита откъде е разбрал и той разказа как ги е видял да говорят с Дорук, записал ги, но явно Дорук е изтрил видеото. Бурак му каза да не го мисли. Любопиткото се пита защо го е направила Туба, нали са братовчедки. Бурак каза да не го мисли и че те повече с Инджи намали нищо общо. Другия пита защо да нямат нищо, нали всичко се изяснявало така. Бурак каза, че въпроса не е в това, тя дори му се извинила, но продължавала да пази братовчедка си. Другия казва, че все пак са братовчедки и затова се чувства задължена да го направи.
Аднан влезе в празния апартамент, а Орхан е пак на брега със стария си колега и приятел, който му дава снимка на Аднан. Орхан каза, че приличал на него. Казва що за съдба било това, хората по снимки да се събират. Другия каза, че това била цената, която трябва да платят. Орхан каза, че тази цена много боляла. Късно било сега да мислят за болката. Орхан каза, че само искал да го види и поне веднъж да чуе „Татко“ и щял да си замине щастлив от този свят. Другия го пита какво мисли да прави. Щял да чака пред вратата и или щял да вземе сина си или душата на Екрем и да замине. Другия му казва „При това положение ще се видим на оня свят“
Идил казва на АК къде да отиде- на същия адрес. Зейнеп продължава да звъни на Аднан и се пита къде е.
Есра казва на Едже, че ще говорят после, защото отивала в болницата.
 Орхан се прибира в апартамента, където вече е Аднан. Снайпериста докладва на Екрем, че и двамата вече са влезли. Той казва, че иска да знае какво ще направят. Орхан видя, че клечката за зъби, която е сложил за да знае дали някой е влизал в негово отсъствие, е паднала и приготви пистолета. Пристига и АК. Тази къща, явно е едно от жилищата на разузнаването, защото АК се светна за думите на майка Мелек, че ако има нужда може да отиде в него, никой не знаел за съществуването му, било лесно и да се избяга от него. Снайпериста съобщи на Екрем и за идването на още един човек, но не го познавал.  Разпореди Екрем след като Аднан стреля, снайпериста да ги очисти. Орхан влиза и казва името на Аднан. Той пък го пита кой е. Орхан му казва, че си оставял пистолета и той да го свали. Орхан излиза с вдигнати ръце. Аднан казва, че не знае кой е той, но да не го принуждава да прави лоши неща. Орхан каза, че не можел да му вземе душата, защото тя отдавна била по пътищата. Орхан му казва, че животът бил странен и сега вместо един до друг ги изправил един срещу друг. Аднан продължава да го пита кой е. Орхан го пита наистина ли го е забравил. Мислел си, че може да си спомни, но…после казва, че името му е Орхан и му било достатъчно да си спомнел, че са баща и син. Аднан каза, че се опитвал да обърка главата му за да се спаси. Каза, че се надявал Екрем да не му промие мозъка но.. все пак бил щастлив, защото успял да го види и вече спокойно можел да умре. Поръчката да убие баща си сина му, явно била поредната долна постъпка на Екрем. В негов стил било. И пак повтаря, че е Орхан, неговия баща. Аднан естествено не вярва. Орхан му казва да спре вече и да се прогледне за да види баща си. Казва му, че има по-добро предложение – той ще мълчи и така ще запази и неговия живот. Казва, че съдбата била странно нещо- свързала го с най-ценното, което имал и сега той го посрещал с пистолет, когато искал да му разкрие тайната, която пазел. Аднан казва, че не бил баща му. Неговият баща бил умрял. Орхан го нарече „Чедо“ и Аднан каза „Стига“ и стреля. АК влита в стаята, но зъкъсня. Казва му „Аднан, какво направи“ пита го дали има представа кого е убил.пита го дали знае кой е този мъж. Казва, че това е Ловецът, неговият баща. Повтаря, че е убил баща си. Пита го Екрем ли го е изпратил да го убие. Казва, че отвън чака снайперист, но целта му е точно той да го убие. Аднан се осъзна и вдигна главата на Орхан, нрече го татко, а Орхан му каза, че щом и това е чул не му било жал, че умира, трябвало да плати цената на греховете си.
 В болницата отива Есра. Зейнеп е там и казва на Неджат, че говорила с лекарите и томографията показвала, че няма проблеми.  Неджат казва – супер, хайде да се махаме от тук. Влиза Есра и казва, че е чудесно да ги види в такова настроение. Севда пита дали се познават със Зейнеп. Зейнеп казва, че не се познават и подава ръка. Севда представи Есра като съпругата на батко ѝ Али Кемал. Зейнеп каза, че ѝ е приятно. Есра каза, че много често чувала името ѝ. После пита Зейнеп къде се запознали с АК. Тя каза покрай работата. Севда добави, че Зейнеп е лекар и благодарени на нея са помогнали на Тъфъл. Зейнеп се извини и си тръгна. На Есра не ѝ стана много хубаво, но се прави на въодушевена и пита Неджат как вървят нещата с приспособяването му към новия живот. Зейнеп също е разстроена.
Снайпериста се цели в Аднан, но Екрем забеляза червената точка и блъсна Аднан. После стреля срещу снайпериста. Аднан побесня и започна да крещи „Екреееем“, а АК видя част от татуировка или поне според мен/той се съмняваше, че това е човекът, който е убил баща му и затова вървеше след него/. Провери татуировката на ръката и следват спомените от убийството на баща му.

# 635
                     Сладури, ще ви преведа  поста на Злати  № 633 на стр.  43.  Коментар  за сериала "Извън  протокола"  и  за филма  "Айла".

# 636
  • Варна
Давай, Сиси, ти си! Peace

# 637
                     Превод на пост № 633 на Злати - коментар за сериала "Извън  протокола".

Сериала "Извън протокола" се превърна в  сериал, който идва при нас в  понеделник  по дух.

"Нима  вечер  може да има дух"..... моля ви не казвайте така.
                     Вечерта в  понеделник  е  много  широко   пророкувана с  такива  мъже сериалите "Обещание", "Чукур" и  "Извън  протокола"  но  единствената  пречка за това се явява  факта че  зрителите  на  Еркан  Петеккая  трябва да бъдат  жени.

Актьорът  развали  ролята  на агент,  външния  вид на  любовния  мъж, който от  много години се явява   като президент  на холдингови  обединения  и се е държал  топло  с  жена си и детето  си.
                   Признавам си  пред вас на мен ми харесва  Еркан Петеккая.  Преди  всичко  ми  харесва актьорския  му  талант  в  тази  роля,  харесва ми стайлинга му прическата и поведението му.
                    След като  прегледах  сценария /по-рано написания/  мислех,  че  Еркан  Петеккая ще може да привлече  вниманието  на  зрителките даже и когато  остана  сам  между  двете  жени.
                   Естествено, целият рейтинг не  може  да  бъде  приписван  само на  Еркан Петеккая.
                   Кадровия  състав е до такава степен  силен, доколкото това е възможно и  всеки  актьор  има  отделна  власт.
                  Искам да подчертая, че  сериала има  много силен  актьорски  състав,  но  зрителите  трябва да обобщят  равносметката от  прожекцията  на  аудиторията.
                В  днешната серия  Али  Кемал  научава, че е  бил   измамен  от  много години назад от  майка  си  и  съпругата си.

Този скалпел  е  такъв  скалпел, че  от сега   ще  му  одерат  кожата, че костта му ще  стане  кост.

Б.М.  Изказването е в  преносен  смисъл.

Сценария  на  "Извън  протокола",  с  един и  същи  персонаж, с  нов  Директор,  означава, че  този  скалпел /хирургически нож /  ще увеличи  броят  на  зрителите.

к     р     а     й

За  филма  "Айла", в който играят  Исмаил  Хаджиоулу и  Еркан  Петеккая.

Филма получи  ВТОРА НАГРАДА  от  Лос  Анджелис /Холивуд/.

Филма  "Айла",  претендиращ  за  Оскар  от  Турция  за най-добрият  чуждестранен филм не се  връща  без  награди  от филмовите  фестивали.
                       Филмът,  който отвори  Международния  фестивал  на  азиатските  филми  беше  избран  от  зрителите  като "Най-добър"  филм, успехът  на "Касов  филм"  се повтаря и  в  чужбина.

"Айла" пренасяйки  на  екрана  истинската история на хора, които все  още  са  живи,
Турския  претендент  за  "Оскар"  продължава  борбата  с  първите 5  филма.

Представяйки  Турция  на  различните  фестивали в  навечерието  на  Оскар "Айла"  не се  връща от  фестивали  без  награди.

В град  Кейптаун  ЮАР  на фестивала  филма  взе  награда за  "Най-добър  монтаж",  а  сега  на  международния  фестивал  на  Азиатските  филми  по  броя на  зрителските  гласове е  избран
за  "НАЙ-ДОБЪР ФИЛМ".

к     р     а     й

# 638
  • Стара Загора
Привет waveyмомичета Hug

Злати Hugмерси за хаберите около Еркан Heart Eyes
Дано се оправи и да се връща на снимачната площадка на "ИП"... PeaceХайде вече да завихря голямата любов със Зейнеп Grinning
Сиси Hugмерси за преводите bouquet

Бризче Hug и на теб благодаря за преразказа на 7-ма серия Flowers Rose

Лу Hug

Момичета waveyнадявах се Ани Hugда е влизала в темата...,но уви Sad

Съвсем нова снимка на Ози  GrinningТук ми се вижда отслабнал,но е много хубав и си личи,че си е отпочинал Peace

Цитат
А вот и обещенное от "Onedio"
Озджан Дениз отвечает на вопросы подписчиков

Бегюм и Джан на обяд или вечеря...,сигурно снимката е от предстоящия епизод newsm78
Дали тази връзка ще бъде за добро newsm12

Снимки зад кадър... Peace

# 639
# 640
Привет макар и късно.
Боби благодаря за снимките.

Нещо не вярвам в добрите намерения на Джан.Какво се опитва да направи? И той ли има нещо против Фарук от миналото? Защо ще се опитва да се сближава с Бегюм? Само защото Сюрея се е върнала при Фарук, не ми се вярва.Много елементарно ми е.
А за снимките зад кадър с Есма ми се струва,че са от болницата.Преди време бях писала, че много са се отдалечили от истинският случай, но сега като се замисля, не чак толкова.В книгата се описва, че момичето от психиатрията разказва за семейството си.За мен това е дъщерята на Ипек.Какво ще стане и как сценаристите са наредили пъзела предстои.

# 641
  • Стара Загора
Добро утро      

# 642
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби Hug,благодаря за кафенцето и новите снимки от вчера! Hug bouquet

Бризче Hug,благодаря за превода и на 2-ра част на 7-ми еп. на ИП! bouquet Много подробен и дълъг текста!Не те ли заболяха ръцете да пишеш? Peace

Сиси Hug,благодаря за преводите на хаберите,които пуснах! bouquet Днес няма нищо! Peace

Ивман Hug

#new Аслы, Озджан и Мерьем для нового репортажа к фильму "Другая сторона"

Скрит текст:
Цитат
ОТРЫВОК РЕПОРТАЖА ОЗДЖАНА, АСЛЫ И МЕРЬЕМ О ФИЛЬМЕ "ОБРАТНАЯ СТОРОНА"
Часть 1

📌Я смотрела фильм "Обратная сторона" без дыхания. Поздравляю, это действительно отличный фильм
Аслы: Нам так же очень любопытно
Мерьем: Мне тоже
Озджан: Прошел год с тех пор, как мы снимали его. Была введена последовательность с сериалом "Стамбульская невеста". Девушки, забыли, они не помнят, что мы делали в данный момент!
Аслы: Мы помним имена наших героев. я Эдже...
Мерьем: На днях я говорила имея моего персонажа? Как сказал Озджан, было слишком поздно. Но теперь мы помним. я Сара

📌Я сказала сейчас триллер, фильм ужасов, я сказала, что есть тайна, но ... Как вы это описываете?
Озджан: Напряженная драма.... На самом деле это трагическая история....
Также есть подтексты, это фильм, который будет задаст много вопросов когда вы выйдете из зала.В фильме есть серьезное трагическое событие.

📌Ты действительно сделал очень трудную работу... В ограниченном месте ты снимаешь фильм с тремя людьми, захватывающий; элемент любопытства не уничтожается, ты приносишь приятную работу...
Озджан: Мы много думали о том, как сделать работу, не отрывая глаз с экрана на 100 минут...

📌ПЕРЕВОД ПОДГОТОВЛЕН НАШЕЙ ГРУППОЙ📌
#ozcandeniz #otekitaraf #aslienver #meryemuzeli

Приятна неделя на всички! bouquet

# 643
Привет макар и късно.
Боби благодаря за снимките.

Нещо не вярвам в добрите намерения на Джан.Какво се опитва да направи? И той ли има нещо против Фарук от миналото? Защо ще се опитва да се сближава с Бегюм? Само защото Сюрея се е върнала при Фарук, не ми се вярва.Много елементарно ми е.
А за снимките зад кадър с Есма ми се струва,че са от болницата.Преди време бях писала, че много са се отдалечили от истинският случай, но сега като се замисля, не чак толкова.В книгата се описва, че момичето от психиатрията разказва за семейството си.За мен това е дъщерята на Ипек.Какво ще стане и как сценаристите са наредили пъзела предстои.

Добро утро, момичета!
 По едно неделно кафе още....

Боби, Hug! Къде четеш преводите на тази книга? Аз нещо ги изпуснах...

Снощи по нощите изгледах преведената от рускините серия.Сега с кафето сядам да напиша това, което исках да споделя...
Хареса ми поредния епизод. Фарук реагира на тази вечеря  точно- не можеше да стане и да тръгне заради Емир.  Осман му го каза - дай да не шумим заради детето, а майка ни си я знаеш с нейните принципи - перефразирам.
Може да е ревнив безкрайно, но се сдържа в бара, само леко се стрелкаха с Джан, казвайки си истините, така лежерно...
Добре , че Сюрея си беше пийнала, та Фарук да разбере за разговора й с Бегюм в конака. Тя нямаше да му каже иначе, или може би в някой скандал, когато ти пада пердето и говориш наред... Но понякога е прекалено късно...
Жал ми стана за Дилара- гледаше ги от колага и си мислеше за себе си...
Дилара ми харесва много в действията си. Надявам се да го постави на място Адем за всичко и да му изправи отклоненията, получени от времето и нерадостното минало... Тази наслоявана злоба трябва да бъде извадена...
Фикрет е слабохарактерен, Салих го харесвам много като актьор и си играе ролята чудесно. Страха от Есма султан и вечно второто му място са го направили такъв - завислив и злобен в повечето моменти. Не можа да преглътне факта, че Фарук покани Адем, изпълнявайки желанието на жена си, а на него  му забраниха да ходи на вечеря...
Сюрея беше разкошна в сцената, когато убеждаваше Фарук, че трябва да поканят Дилара и оня, ненормалния на вечеря...Тя го убеди в правотата си- и той реши да ги покани в къщата си,  изправяйки се срещу всички и най-вече срещу майка си. Някой ще ме контрира , че не се противопоставя на Есмата... Да , така е, но само на пръв поглед - това поведение ми харесва повече- не е нужно да вдигашскандали, или да повишаваш тон, просто прави това, което смяташ за правилно и нужно, без да  се откланяш от пътя си.
И нещо за Баде- това момиче много ми харесва все повече- Муратчо го сложи на мястото му. Благодарание на Сюрея израстна и си пое своя път, загърбвайки Мурат.
За Ипек.. нищо... злоба и завист от една обичаща но необичана от когото иска....

Имам да гледам преведената първа серия на Тайните на живота. Хареса ми, да видим как ще е нататък...

Хубав ден, момичета!

Злати,  Hug!

# 644
Здравейте на всички! Пожелавам ви хубава неделя и приятна почивка! Да се заредим за новата седмица само с положителни емоции.
Деси
аз чета от книгата по която е уж сценария.На руски е, предупреждавам те.
https://vk.com/topic-64090011_35417690

Много ми харесва тази снимка.

Последна редакция: нд, 05 ное 2017, 12:46 от ивман

Общи условия

Активация на акаунт