Момче или момиче е Априлското ни мъниче

• 79 514
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Привет момичета Wink Присъединявам се към вас с термин 30.03 , но моето момче върви с 3-4 дни назад и най- вероятно ще съм априлка. Искам да кажа на майчетата, които се притесняваха, че не усещат бебоците- да не се тревожат Wink Аз съм 23 седмица и още го усещам предимно вечер и то не всеки ден.

# 211
  • Варна
Привет момичета, чудя се дали да зписвам час за фетална ехокардиография. Някоя от вас ходила ли е без да бъде насочена от АГ или специалист по ФМ, просто за лично спокойствие?

# 212
Ако на ФМ всичко е било наред и на са видяли нищо притеснително и нямате фамилна обремененост, може и да не ходите. Аз бях на ФМ при д-р Михова, тя каза че не вижда абсолютно нищо притеснително, но е длъжна да ме насочи към детски кардиолог, защото майка ми има сърдечна операция на 6г. Вие къде бяхте на ФМ?

# 213
Привет момичета, чудя се дали да зписвам час за фетална ехокардиография. Някоя от вас ходила ли е без да бъде насочена от АГ или специалист по ФМ, просто за лично спокойствие?
Ами просто така за лично спокойствие... не. То се ходи в определени седмици, ако си някъде там отиди, мен си ме насочиха в определеното за това време, но да ходиш периодично и допълнително - няма смисъл.

# 214
  • Варна
Не говоря за ходене периодично, доколкото знам оптималното време е 18-22 г.с. При проф. Балев бях на ФМ

# 215
Дами как е апетита?
От самото начало ми се яде само кисело зеле,  краставици, киви и супички с много оцет 😋

П.П чакам момиченце 💞

# 216
Здравей те скъпи бъдещи мами пожелавам ви един прекрасен слънчев ден аз в момента съм в 22 г.с. апетита ми е много добре хапвам си всичко и се чувствам прекрасно до 17 г.с. много се бях притеснило нищо не ми се яде, тази ми се от всичко, но сега всичко е наред. Чакаме момченце и вече леко го усещам да мърда и да рита. И аз така като не го усетя и започвам да параноясвам 😂, но знам че още е рано и усещането ще става все по силно. 😙😚😚😚😍😍😍🤗
Прекрасен ден, и леко бременеене

# 217
  • Монтана
И аз съм в 22г.с. яде ми се предимно кисело - портокали, мандарини и кисели краставички и понякога сладолед. Smiley
Бебка започна да става много активна, но когато таткото си сложи ръката на корема ми спира да мърда и той не може да я усети. Pensive

# 218
  • Варна
И аз нямам проблеми с апетита, в началото ядях по 3-4 ябълки на ден, а сега непрекъснато ми се яде нещо сочно като портокал, грейпфрут, киви. Иначе имам моменти , в които много ми се прияжда туршия или кисели краставички Simple Smile

# 219
  • Русе, България
И аз съм в отбора с киселото! Дотолкова, че накарах ММ да купи зелки и бидон и тази година за пръв път си произведохме кисело зеле. Ям почти всеки ден и с удоволствие пия и по една чаша от чорбата. Joy Вчера отворих буркан с кисели краставички - и на тях не им простих. Общо взето, последните няколко седмици ям доста стабилно и поради това вървя нагоре и с килограмите. Апетитът ми е голям, особено на фона на първите два месеца, когато се хранех насила.
Във вторник мина моята ФМ. Със сигурност очакваме момче, нищо че по рецепта "забърквахме" момиче. Баткото е щастлив много! Малкото човече обаче не се спря през целия преглед, такова лудо препускане, чак не беше за вярване. А вчера, като си легнах, за лека нощ получих две хубави ритничета, но не напред, а някак надолу - доста странно и леко болезнено дори, но това да са оплакванията.

# 220
Аз съм в 21 г.с., но нямам промяна нито в апетита, нито във вида на храната. Както се хранех преди, така продължавам и сега, чак странно ми се вижда. Очаквах да имам "вълчи" апетит, да ми се дояждат странни храни, но няма такова нещо.

# 221
Здравейте, само да Ви пожелая лека бременност и щастлив финал Heart моя термин беше за 20.04.2017, но родих на 13.04.2017 Simple Smile Успех, априлки!

# 222
  • Варна
Добро утро момичета, да направя едно запитване относно мнението ви за боядисването по време на бременност. По принцип се боядисвам 3-4 пъти в годината и ми се иска да си освежа цвета на косата преди празниците, но се чудя на какво да заложа - къна, безамонячна боя или на боядисващите шампоани (никога не съм пробвала). Нямала съм проблеми досега, но предвид всички хормонални промени малко се притеснявам да не се предизвика някоя алергия. 

# 223
https://www.hippoland.net/maclaren-kolichka-bmw-m-16-crimson-wgt20182
 Скъпи момичета, някой имали наблюдение по повод тази количка. С мъжа ми имаме голям спор, аз смятам че си заслужава, но той нея харесва.

# 224
Аз тези дни ще се боядисам с безамонячна, миналият месец клепах с шампоан оцветител. Кичурите ги оставям за след разждане, че там е с амоняк - за всеки случай. Не мисля че има някакъв проблем, особено след първия триместър. Не ми се искаше да продължавам с безаманячна, защото изсушава косъма и хич не е по-добре от амоняка, ама айде, такова е положението.

Общи условия

Активация на акаунт