Ново жилище след продажба на две стари

• 31 438
  • 328
  •   1
Отговори
# 105

Лъки, тук не мога да се съглася. Ако ние сме били заедно брат и сестра, това означава ли, че и сега трябва да е така, ако има възможност да е иначе? Че по тази логика прабаба ми са били всички в една стая, три-четири поколения, дай сега и ние така. Simple Smile  

Аз също мисля, че ако ще се правят гимнастики с имоти, е желателно  да се осигурят на децата да са в отделни стаи, но не за сметка на родителската спалня. Тоест, три спални и холокухня - масово старите тристайни (двуспални, хол и отделна кухня) апартаменти преди 1990 позволяват такова преустройство. Пък те какво ще направят, си е тяхна работа  Peace
Ясно, че принципно е  така. На запад децата си имат отделни стаи, и хората са масово с ипотека, или 2. Тук  говорим за случая на Агент, в момента те са в 50 м2, 1 спалня и холокухня...не виждам как ще се разширят до 3 спални и холокухня, ако искат да запазят района и качеството на жилището....Иначе ако продадат и 2-та си апартамента може и да купят някъде до Факултета 4ристаен или в Люлин 3 стаен...а не е това идеята, а и тя не търси това, просто иска отделна стая за нея и мъжа и...Децата няма да живеят вечно с родителите си, после за какво са и 2 празни спални...Аз се отделих от нашите на 22 години, брат ми малко по късно...сега детската ни стои празна и събира прах...

# 106
Не, жилището никога не е имало кухня.
Детската стая си е голяма, нормална стая.
Ох, показвам го:
http://dilianavk.snimka.bg/properties/my-home.518960.all

Много е уютно!
Но като искаш спокойствие и тишина, трудна работа. Друго си е отделна спалня.

# 107
Не разрах кое е качеството да живееш в Младост, освен че си свикнал. Аз си свикнах в Надежда, много е зелено и устроено, а цената на нашето 4-стайно (старо тристайно) е като обзаведен 50 кв.м. в Младост. Та късмет извадихме, че е такова положението.

# 108
Не разрах кое е качеството да живееш в Младост, освен че си свикнал.
Не говоря за конкретния квартал, но качество на живот е да не пътува всеки ден по 3 часа за работа, да НЕ висиш в задръстване или във претъпкан ГТ, да имаш на близо всичко което ти е нужно за спокоен и балансиран живот. За някои хора това е определен квартал в София, за други е в Сусурлево, хората сме различни. Rolling Eyes

# 109
Не разрах кое е качеството да живееш в Младост, освен че си свикнал.
Не говоря за конкретния квартал, но качество на живот е да не пътува всеки ден по 3 часа за работа, да НЕ висиш в задръстване или във претъпкан ГТ, да имаш на близо всичко което ти е нужно за спокоен и балансиран живот. За някои хора това е определен квартал в София, за други е в Сусурлево, хората сме различни. Rolling Eyes

Лъки, от Надежда до Младост се стига с метро за около половин час (заедно с прекачването) без никакви задъствания и висене. Това ако работиш в Младост, а живееш в Надежда (като Манифик). От Надежда до НДК си за 15 минути с метро. Да, в час пик има доста хора, но е напълно поносимо и много далеч от токийското метро (например). Винаги има цена Simple Smile  Не че рекламирам Надежда, но вариатни има, ако три спални са им е приоритет на Агента.  Ако не са - изборът си е техен  Peace

За мен основният плюс на Младост всъщност е точно метрото, а има доста минуси със строежите в блатата и презастрояването.

# 110
Агент не е казала, че държи на Младост, доколкото четох newsm78...иска само втора спалня, и пита как да стане максимално лесно. За това се зачудих като заваляха съвети да търси с 3 спални...че и в друг район.

# 111
  • София
Държа на Младост. Всичко ми е тук. Между другото, поне онлайн има толкова много оферти, че е възможно да се намери и жилище с поносима цена и 3 спални. Или с възможност да се преустрои на 3.

# 112
Агент не е казала, че държи на Младост, доколкото четох newsm78...иска само втора спалня, и пита как да стане максимално лесно. За това се зачудих като заваляха съвети да търси с 3 спални...че и в друг район.

Е да де, а ние просто си казваме мнението, че за две деца, оосбено разнополови,  е хубаво да са отделно. Младост е по-скъп от Надежда и от Дружба, така че ако решат, че трета спалня им е приоритет (подчертавам АКО), могат да се възползват от разликата в цените на Младост и на друго място с метро. Пък ако не решат - децата в една стая и това е. Въпрос на приоритети.  Peace

А, в тези гимнастики е много малко вероятно да им е лесно Simple Smile

# 113
Държа на Младост. Всичко ми е тук. Между другото, поне онлайн има толкова много оферти, че е възможно да се намери и жилище с поносима цена и 3 спални. Или с възможност да се преустрои на 3.
На онлайн офертите не вярвай, реално може да не са толкова истински.
Щом държиш на квартала, гимнастиката няма да е лесна.
Успех и пиши какво сте решили. Hug
Poppea  Peace

# 114
  • На земята, която е всъщност звезда.

Е, не, с две растящи деца, купувайте по- голямо жилище. Едно време си е за едно време, то и по 10 човека са живели в къща с 2 стаи до средата на миналия век, но сега сме 21 век, все пак.

# 115
Мен по ме интересува как на такова малко отворено пространство и две големи деца успявате да си починете, изключите и правите секс.

# 116
  • София
Успяваме някак. Така сме си наместили ежедневието, че намираме време и място.

# 117
Децата нали все пак си имат стая.

# 118
Мен по ме интересува как на такова малко отворено пространство и две големи деца успявате да си починете, изключите и правите секс.
Оф, бе Сигме  Joy Joy, не питаш как си канят гости, как четат книга, за секса питаш... hahaha hahaha

# 119
Имат си. Но това са 12 и 6 годишно, които са разнополови и които трудно ще ги вържеш в една стая да стоят. Аз съм с едно и едва понякога издръжвам на виковете и искам, искам да се затворя на тишина.

Общи условия

Активация на акаунт