Кюретаж и забременяване след това - тема 75

• 53 768
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Здравей!  Не си за тук,което е хубаво Peace
Има тема за бебеправене в ''Искам бебе"  Насочи се натам,ще намериш много инфо,много съвети за изследвания,добавки и т.н. а и там всички се борим за това.

Като начало можеш да си вземеш тестове за О,ако не си ползвала вече и да проследите О с АГ на ехограф.Спермограма на ТМ не е излишна Peace

# 91
На мен ми казаха да чакам един Ц, но аз чаках два...К ми беше в 12-та седмица!...Колкото доктори-толкова и мнения!

# 92
Мама на 3, айде двете да се чудим за симптоми Simple Smile. При мен май си почна ПМС, след 4 дена ми е датата май.

# 93
Elenna, вчера нямах симптоми, но днес ми се гади...може и да ми идва..знам ли вече?! 😱 Преди Ц ми беше като часовник на 21 дни. Не знам защо е толкова. Ровила съм инфо за причини, но не открих нищо..Но след К ми идва два пъти по различно време. Първия път на 35 дни, а втория на 26..Та сега по кривите ми сметки, трябва да ми идва тези дни до края на месеца, защото Ц мин месец беше на 3ти...Имам един тест в шкафа, който само вадя и прибирам и не мога да се престраша да направя! 😁 Ако е отрицателен, поне още няколко дни дс си помечтая! 🌞 А ти какви симптоми имаш? 🍀❤👶

# 94
Здравейте мами, нямам идея на правилното място ли споделям но имам нужда от съвет. С партньора ми вече няколко месеца не се пазим, а бебче все няма и няма. Ходих на гинеколог, пуснах си всички хормони, оказа се че прогрстерона ми е малко нисък. Но имайки предвид, че за 8 месеца изгубих почти 20 кг. и минах през изключително психическо натоварване сигурно е нормално. Пия фолиева киселина от почти 7-8 месеца. А гинеколога ми каза, че всичко ми е ОК. Но самата мисъл че не става направо ме измъчва. Някоя с подобни проблеми за съвет?
От моя скромен опит мога да кажа, че кг си имат значение, защото всяка жена има критична точка. Аз бях я стигнала когато бях 42-43кг. Не забременявах близо 6 месеца и реших да кача малко кг, което наистина ми реши проблема със забременяването на този етап. Ще видим за в бъдеще, да сме живи и здрави. Simple Smile

# 95
На мен също силно ми се гади, болят ме много гърдите и имам крампи. Ако не бях печален ветеран, вече да съм сметнала термина Simple Smile Хаха, кой залъгвам: знам добре още от началото на месеца кога би бил термина: рожденния ми ден, 2018 Simple Smile

# 96
На мен също силно ми се гади, болят ме много гърдите и имам крампи. Ако не бях печален ветеран, вече да съм сметнала термина Simple Smile Хаха, кой залъгвам: знам добре още от началото на месеца кога би бил термина: рожденния ми ден, 2018 Simple Smile
Оле и аз съм така...всеки месец местя термина! 😱 Даже на телефона ми излизат всяка седмица нотификации в коя седмица щях да бъда...😒Още не съм ги изтрила! 👶Направо ще ги сменя с новите! 🍀❤🌞

# 97
Хахаха май всички сме така, просто не всички си признават 🤗 аз бях мартенка 2018.  Заедно със Сузи. Още си членуваме в групата. Много се сприятелихме с момичетата. Малко в кофти като качват снимки, но и се радваме в същото време. Сега дори и не смея да се замислям. Каквото такова. Божа работа Simple Smile

# 98
И аз все термини смятах Blush сигурно сме много изкукали. като стана ясно,че няма да има бебе през юли т.г.  само броях когато ни дадат зелена светлина ,ако забременея,кога ще има бебе Blush ММ все ме успокояваше,''Ще стане,когато стане",но аз тайничко се надявах тази Коледа да имаме джудже в къщи Blush ,ама пак криви ми излязоха сметките.
В групата на Юлки 2017 не събрах сили да остана,намерих тази група тук и тук си ми е мястото.

Каквото и да кажа-Божа работа е! Става,когато е писано ,не когато ние си го поръчаме.Това съвсем не значи,че трябва да се чака  само на провидението.Ако има проблем,естествено,че без помощ не става.
Мама на 3,Елена, знам че скоро Нечакате и съм стиснала силно палците да видите мечтаните две чертички!
И на всички бебеправещи-много Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover дано тази Коледа изпълни домовете ни с радост и донесе  на всички най-желаното!  Hug

# 99
  • Sofia
Момичета, сякаш от едно тесто сме правени😂и аз още се сещам за 15. 03 2018, но пък живота е такъв, ако не е тази дата , ще е друга, важното е да дойде 😃😂Mom of 3, Eлена,  не мислете постоянно за симптоми, ако има за какво да ги има ще разберете до дни , пожелавам ви го от сърце! 😀 Аз четох и тук и в нета за размера на лигавицата  ( а бе луда работа 😉) и 20 дни след кюретажа е била 7 мм, което май е ок, нали !? Понеже след 10ина дни чакам ову, и се интересувам, че мухата ми е влязла яко в главата 😃писна ми от чакане , пресмятане!  Чакам тестове 💖🙏👍

# 100
Аз след аборта чаках доста (7 месеца) и съжалявам за това. Бяха ми казали да чакам 6 месеца. Смених лекаря и новият на преглед 2 месеца след аборта каза, че  всичко е ок и ми даде зелена светлина, но аз не та не. И ако искате ми се смейте, но след като изтекоха шестте месеца изчаках още един, защото не ми харесваше зодията, която щеше да бъде бебето. Имах и претенции и да бъде дата до 20-то число на месеца. Кукувица пълна съм била. Сега съм съгласна на всякаква дата и зодия и гледам да го давам по-спокойно Simple Smile

# 101
И аз всеки път пресмятам термин и то все не става, точно като се бях примирила, че май няма да ме огрее и нищо не бях следила, то пък тогава взе, че стана, е не с успешен край Sad(( за съжаление. Скоро и аз НЕ ЧАКАМ, пиша го с големи букви Ц да се изплаши и да не идва в следващите 8-9 месеца заради малко човече Simple Smile))) НЕ ЧАКАМ и се надявам наистина да не дойде с хубава причина. Пожелавам го и на всички вас. Simple Smile)) Сега пак пресмятам, но съм съгласна за какъвто и да е месец  и дата, пресмятам и после си мечтая разни неща, хубаво ми е поне за малко да се чувствам бременна Simple Smile)))

# 102
Много палчета за теб,  Adream , fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Дано да не идва в следващите 9 месеца!
Малко неидентифициран още  Grinning прашец за всички гонещи и Нечакащи
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 103
Много палчета за теб,  Adream , fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Дано да не идва в следващите 9 месеца!
Малко неидентифициран още  Grinning прашец за всички гонещи и Нечакащи
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Много ти благодаря, дай Боже, ама вече се съмнявам, още ми е рано де, но започнаха да ме въртят яйчниците, някакви такива болки като при ПМС Sad((( дано не е това, но нещо губя надежда
Иначе за прашеца, предпочитам розов Heart , но и на син няма да се откажа, много го искам вече това бебе.

# 104
  • Варна
suzana_b , една колежка ми каза снощи , че трябва и една диплома по АГ да ми дадат, щото сега пък и от лигавици на матката съм разбирала  Joy
Аз се престраших с тея 4мм лигавица , а с твойте 7 направо трябваа и да почерпиш Laughing
Квото има да става , да става !
P.S. За бебета имам предвид  Joy

Общи условия

Активация на акаунт