8 клас - в крак със новите порядки и все още със догадки( със щот е поезия)

• 85 827
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • София
За акнето- вечер хубаво се измива лицето с обикновен гел, сапун-каквото ползвате вкъщи. След това пъпките се намазват с крем Рачев и на сутринта доста от тях са се успокоили и даже поизчезнали. Аз купувах всякаква скъпа козметика- не се получаваше търсения ефект. Нашите тийнове са в период "Грозното пате"... Wink

# 376
  • Русе
 Акне аут ползва. Поизчисти се. Ще потърся и този крем Рачев, щом е ефективен

# 377
Нашите тийнове са в период "Грозното пате"... Wink
Що Rolling Eyes моя с няколко черни точки по носа (мързел) пак си е чаровник, как така грозно пате!?!?! Хубавеца на мама! Yum
(Вчера с батко му пак нещо гледахме снимката му в миналогодишния и тазгодишния бележник... а и в личната му карта. Ей мойто магаре е най-фотогеничното магаре на света! Всички на снимки на документи излизат зверски, аз включително, той все едно е на специално подготвена фотосесия Rolling Eyes)

# 378
  • Русе
Моето пате използва на Здраве серията + ел. четка за лице. Е, първо ни чува целият квартал  Crazy
Мързи го и това е  Crossing Arms

# 379
  • sofia
И от мен препоръка за Акне аут. На моя набор бързо му завехват пъпките от него.
Браво на наборите за стипендиите. Моят младеж е далеч от тях.Confused

# 380

Браво на наборите за стипендиите.

Браво и от мен!

# 381
  • София
  Моето пъпки няма, но има много тлъсти черни точки по носа. С хигиената не се престарава. И нас, както при Ели_дечкин, ни слуша кварталът докато си измие лицето. В някоя от красивите теми много препоръчват масленото измиване. И аз като го докопам и го "измия". Много добре се повлияват, свиват се порите,  но трябва да е редовно, поне 2 пъти седмично. Веднъж месечно, след крясъци, не е достатъчно.  Twisted Evil

# 382
  • Русе
 Откакто започна да се маже с лосиона за акне, започна и да си мие лицето. Иначе нямаше начин да го накарам.Ама нали е да е хубав, мие се преди да намаже.

# 383
  • София
Какво е това маслено измиване, може ли линк, за да прочета?
Девойката няма много пъпки, 1-2 на челото, но кожата и чувствително се омазнява.

Мислите ли вече за подаръци за Коледа? Аз съм в шах, идея нямам какво да подарим на наборката. Мислех си за епилатор, че около коленете и се появи един тъмен мъх, който лятото ще трябва да маха. Но пък до сега не се е епилирала, то и косми нямаше де, и се чудя дали ще издържи на епилатора.

# 384
  • София
  Запазила съм си поста на Миоки от разкрасителните теми, щото аз нали съм една Убавица, много обичам да вися там.  Crazy

Скрит текст:
Малко масло (около една пипета) се слага на лицето и шията, и се масажира в продължение на една или няколко минути, колкото ти е кеф. След това с мека кърпа, намокрена хубаво в гореща вода и изцедена, се слага на лицето, като се притиска леко, така че топлината да се предаде на кожата. Държи се докато поизстине и след това с нея се избърсва маслото. Ако смяташ, че има останало излишно масло, може да повториш. Може след маслото да минеш с памуче с мицеларна вода.
Хубаво е кърпата да е мека или поне не прекалено твърда, особено ако го правиш сутрин и вечер и да не триеш прекалено грубо. Аз в момента това измиване го прилагам всяка вечер и понякога сутрин.
Масло може да ползваш каквото искаш. Нещо което не е комедоногенно. В момента съм с шипково.  Откакто се мия по този начин тампончетата ми не са жълти след обтриване което освен резултата, говори красноречиво колко ми е почистена кожата.
Маслото разтваря съдържанието на порите и извлича мръсотията, и натрупалия се себум, и така допринася за прибирането им. Само по себе си не ги свива, а свиването се получава от почистването в дълбочина.
Черните ми точки изчезнаха на 90%, остана да се боря с разширените пори.
След това почистване си действаш както обикновено - кремове серуми и т.н.

Аз смесвам арганово и масло от чаено дърво. Първото щото само такова имам, второто понеже е силно противовъзпалително. На 7 капки арганово, 3 от чаено дърво. Повече чаено дърво много щипе, а по-малко сякаш не върши работа. Капя си в дланта и почвам да мажа. Дръндьо пуфти и мрънка, аз викам и така за 3-4 минути работата е свършена. Даже и Магарето признава, че ефектът е видим още на следващата сутрин, но това не променя нежеланието му за хигиенизиране.

# 385
  • София
Хоп, и моят младеж днес е взел стипендия и е много доволен. Утре преди училище ще се събират "на кафе", за да се почерпят за стипендията. А дано се амбицира и да постигне отличен успех и за първия срок. Wink

# 386
  • Пловдив
За коледните подаръци- взех му билет за феста "Hills of rock", нали ще идват Iron Maiden, а наборът е фен... superuu

# 387
Габи, честито и на твоя младеж.
Нашият нищо не е решил още за подаръка за Коледа..

# 388
  • Русе
 Подаръкът е решен и вече даже избран с общи усилия, ровене и сравняване на характеристики. Определено мога да го ползвам като доста добър консултант при избор на електроника. Но както напоследък съм му се набрала, може и да си остане само с избора. Все си е научил и написал, всичко му е ясно. Два дена не ходи на училище, след като вторник стана с болка в ухото и личната каза да си стои в къщи двата дена, че върлува вирус и по-добре да не рискуваме и да видим дали няма да развие нещо. Нищо му нямаше, но по този повод ,рекох да видя как е с математиката и му дадох една от задачите на Крис на Клонката. Та се оказа, че векторите - много зле. За да не си опъвам нервите, му пуснах един клип, където доста обстоятелствено беше обяснено всичко по въпроса, нищо че водещият викаше "кулинарни" вектори. Та да се надяваме, че вече е изяснено. С медицентровете ,нещата бяха по-добре, ама там още кара на изпарения от миналогодишната му зверска подготовка.

По български пишат непрекъснато тези разни и според мен ги претупва, обаче настоява, че били прекрасни. Чакам да ги оцени и учителката им, че да станем два на един.

За сега любим предмет - философия. Най-силен, според него предмет  - английски и ИТ, там се вживява като един от най-силните в класа. Нищо, че оценките по-скоро клонят към 5.

# 389
  • София
У нас подаръкът за тийна тази година ще е на тема тенис. Още не сме решили какво точно, че той мисли, но има нужда от всякаква екипировка, без ракета. Засега ще играе с ракетите на баща си, защото са му подходящи, а и са много качествени. Доволна съм много! Един отметнат от списъка има!
Само малкият какво ще го правя не знам. Той винаги ми е труден Thinking

Общи условия

Активация на акаунт