8 клас - в крак със новите порядки и все още със догадки( със щот е поезия)

• 85 822
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Няма любим предмет нито пък амбиции да е най-добър по нещо.
Движи се в сивата масата и по течението.

# 391
  • гр. София
Мами, Добро утро и от мен  Grinning
Днес започвам деня с добри новини - отново да ви се похваля - осмокласничката има Отличен (5.50) на теста по пунктуационни, правописни и граматически норми в българския език  newsm10 Доста труден се оказа - разгледах го, учителят им го е върнал за подпис  newsm78
Благодарности на aunt Ogg и gabiplus за ценните козметични съвети  bouquet
Аз пък да ви споделя - старата бабина рецепта с хума при нас върши чудеса yes Ученичката грижливо си измива лицето с нежен сапун и после се намазва с хума, размесена с 1 с.л кисело мляко. Много добре й изглежда лицето, порите са стегнати, няма черни точки.

# 392
Мама Мими, браво на госпожицата за отличната оценка по БЕЛ.
Моят калпазанин сигурно се е оплескал на контролното по БЕЛ...

# 393
  • София
Благодаря за съветите, ще мина да взема един лосион, дано да влезне в употреба, че и аз крещя да влезне да се изкъпе и да си измие зъбите и сигурно не квартала , ами и околията ме чуват, че крещя за две диванета  Outta Joint

За момента хич не го вълнува как ще изглежда, какво ще е облякъл абе ужас, ще дойде и обратния момента ама до тогава дано е останало нещо от мен  Tired

Мисля за Коледа , ама нищо не съм измислила  Joy
Проблем по голям са ми девер ми и жена му  ooooh!, направо в чудо съм се видяла НЕ ЗНАМ какдо да им вземем  newsm78
На свекърите мисля по едно пухено одеало и един козметичен комплект.
Митко скоро имаше имен ден и каза, че нищо не иска , той си има всичко и е проблем измислянето на подарък  , казала съм му да мисли какво иска , малкото е направило един огромен списък , ама няма да я огрее целият .
За мъж ми мисля една гривна с камъни от балла, и един хубав пуловер или едно яке , от това има нужда.

# 394
  • София
Изобщо не знам какво ще подарявам за Коледа. Младежът няма нужда от нищо, периодично си получава дрехи и обувки, а и тях не ги счита подходящи за подаръци. Ако го питам него, ще иска нов телефон, ама няма да му се сбъдне желанието, защото неговият си работи.

# 395
  • Русе
 Имам списък с подаръци ,сигурно за за няколко Коледи, рожденни дни и каквито си измислим празници.Памет за action камера, голяма флаш памет, щот все не му стигат неговите, слушалки, тонколони(не че няма, ама все имало по-хубави), интересни мишки, смарт часовник, скоростомер за колелото, Dixit или подобна игра, нова книга на Стивън Кинг, игри за лаптопа(ама аз такова не подарявам и думата конзола е забранена дума),телевизор....... Въпреки че каза, че ако получи Големият Подарък тази Коледа, друго нямало да иска до 18тата си година. А преди три години искаше само телефон и топки.

# 396
  • София
Тийновете в момента много си падат по часовниците G Shock. Цената им обаче е... уау, затова аз поръчах реплика от Али Експрес за рождения му ден. Доставиха ни чуден часовник- водоустойчив, удароустойчив, прекрасен дизайн. Та, ако вашите момчета искат такъв часовник, за 20-30 лв. може да ги снабдите с прекрасен подарък от Али Експрес. Wink

# 397
  • Пловдив
Аз спечелих от една томбола наскоро часовник от Декатлон -мъжки, спортен, водоустойчив,..Наборът го хареса много и се фука с него на училище. Не знам колко може да струва, но най-вероятно не е много.

# 398
За Коледа синът ни ще получи самобръсначка (от тези, които се купуват с точки от Кауфланд). Денят за бръсненето изглежда наближава. Има си мустачки, които още не пипа и по някой друг косъм, който е за подрязване. Няма обаче да чакам спешно да взимаме нещо, та за това това му избрахме.

Тия дни само ме радва. Simple Smile Оня ден се похвали, че учителката му по физика заради участие и попълнена тетрадка му е написала шестица, която обаче нямало да нанася в дневника, а ще играела роля при оформянето на оценката за срока. Друг е въпроса, че смята техния набор за много по-лошо подготвени спрямо предните набори, тъй като тази година били приемани без изпит. Вчера пък ми донесе шестица по биология - госпожата го била забелязала че участва в часа ѝ и го вдигнала да го доизпита. По БЕЛ пък от върнати тестове има Добър 4 и нещо си. За малко се разминал с много добър. Интересното тук е, че никой от випуска им няма отличен, а това е много странно, тъй като знаете с какъв БАЛ се приемаха децата в ТУЕС тази година.

Класната им ме изненада приятно. Намерила е време да ги разпита за учителите в училището и дали срещат проблеми с тях.

За разлика от повечето от форума тук, моя син не харесва философията. По този предмет трябва да заучава терминологията написана в учебника или казана от учителя. Sad

# 399
Браво на Йоан.
На въпросът ми какво учат по философия нашият отговори разни неща, хи-хи.
Питах интересно ли е , търпи се ми отговори.

# 400
  • Русе

За разлика от повечето от форума тук, моя син не харесва философията. По този предмет трябва да заучава терминологията написана в учебника или казана от учителя. Sad
   Затова явно. Светослав учебник не съм го видяла да отвори по този предмет. Обсъждат теми, филми... Как няма да му хареса.

И при нас не знам дали има такава оценка Отличен по български.  В АГ почти всички са с минимум 5 на матурите по БЕЛ.Носят се легенди за тази учителка. Светльо не се е стреснал и твърди, че не е толкова страховито положението и се надява да може да се справи за 5, ама засега съм видяла две четворки при нея.

От смарт часовниците, е хвърлил око на този   https://des.gbtcdn.com/uploads/pdm-desc-pic/Electronic/image/201 … 2081819747071.jpg

# 401
  • с/у ОколоМръсТното
Привет!

Пъпки бол, крясъците ги ограничавам, че глобите са солени...
Но ако редовно се мие с една ръкавица от ДМ и мек сапун и после крем - на сутринта е маалко по-добре дереджето. Мамин сладък, той е като майка си... Яко пъпки и чувствителна бяла кожа.
Сестра му най-много 10-ина да е имала за целия пубертет.

Иначе е добре, в училище се справя. От днес е ще посещава и редовни уч. занятия на 8а клас. Сприятелил се е с една словачка.
Каза, че му е трудно да разбира условията по МАТ, но материала вече го е учил в БГ.
По АЕ са на минали времена. Но обяснението по АЕ е на НЕ и това също му е трудно.
Сега подремва, но ще го будя да хваща МАТ (и нашата и тяхната).
И мааалко да разведе майка си из квартала.

Хубава вечер! bouquet

# 402
Шани, браво на Томи и успехи!
Приятна ви разходка!

# 403
Здравейте.
Моят донесе днес 50 лв стипендия. Не разбрал дали е само за октомври, дали и за двата месеца...Сега важно е да ги употреби максимално бързо за глупости, които аз не купувам.
В училище - нищо ново и различно. Все си е научил и всичко си знае. Започнал е доста да харесва учителката по БЕЛ, което ме радва. Днес имали поредното контролно по АЕ, утре май щял да има по математика, но не бил сигурен. казах му да седне да порешава задачи.
Бенджи, и ние ще дойдем на Мейдън Simple Smile

# 404
Емонка, честито и на твоя младеж.
Късмет на контролното по МАТ.

Общи условия

Активация на акаунт