Ски сезон в Пампорово 2017/2018/2019

• 52 344
  • 427
  •   1
Отговори
# 180
Вместо Лидл, по- добре вижте вторите употреби, там е доста по- вероятно да попаднеш на качествена екипировка и пак няма да дадеш много пари. Не е без значение какъв е гащеризона или якето и не напразно качествените струват пари и наистина спокойно могат да излязат 1000, че и повече лева. Ски панталона и якето е хубаво да са с висок воден стълб, ветроустойчиви, от проветриви, неспарващи материи. Якето е хубаво да има повече джобчета и отделения, както и ципове за проветряване. Важно е да се движиш спокойно и свободно в дрехите.

# 181
  • София
Особенно за детската екипировка- детето я облича 15 пъти  и вече му е малко всичко. Едно качествено яке не може да се съсипе за толкова обличания, нито ще има следи от носене, но цената му е като за възрастен

# 182
Вместо Лидл, по- добре вижте вторите употреби, там е доста по- вероятно да попаднеш на качествена екипировка и пак няма да дадеш много пари. Не е без значение какъв е гащеризона или якето и не напразно качествените струват пари и наистина спокойно могат да излязат 1000, че и повече лева. Ски панталона и якето е хубаво да са с висок воден стълб, ветроустойчиви, от проветриви, неспарващи материи. Якето е хубаво да има повече джобчета и отделения, както и ципове за проветряване. Важно е да се движиш спокойно и свободно в дрехите.
А с деца къде точно ще обикаляш по валежи и ветрове, че чак водни стълбове блабла.
Още повече за начинаещи, които ще карат час-два най-много.

За възрастни или поне тийн съм по-съгласна и пак чак толкова изхвърляне за дрехи ...
Преди 15-20 години съм карала ски с мохерна шапка и китайски шушляци с отрицателен воден стълб и по цял ден на пистата нищо ми нямаше Simple Smile Толкова превъзнасяне едва ли е задължително условие - съвсем спокойно се минава и с бюджетни варианти Simple Smile Желанието и доброто настроение със сигурност са по-важни от марката на якето Simple Smile

# 183
Купих евтини екипи за четиримата от декатлона, като задобреем ще ги сменим с по качествени Stuck Out Tongue Winking Eye Кажете сега за двама родители и две деца на 6 и 14 кой хотел препоръчате, плийз?

# 184
Погледнете Кампаньоло. Има ги по магазините. Читава италианска марка. На намаление освен това цените са конкурентни на Декатлон. Дъщера ми 4 -ти сезон с тях.

# 185
  • София

А с деца къде точно ще обикаляш по валежи и ветрове, че чак водни стълбове блабла.
Още повече за начинаещи, които ще карат час-два най-много.

За възрастни или поне тийн съм по-съгласна и пак чак толкова изхвърляне за дрехи ...
Преди 15-20 години съм карала ски с мохерна шапка и китайски шушляци с отрицателен воден стълб и по цял ден на пистата нищо ми нямаше Simple Smile Толкова превъзнасяне едва ли е задължително условие - съвсем спокойно се минава и с бюджетни варианти Simple Smile Желанието и доброто настроение със сигурност са по-важни от марката на якето Simple Smile
Не ми се влиза в спор. Аз също и по дънки съм карала преди години, но сега не бих го причинила на децата си. Спомням си как веднъж ревах от студ - заради един вятър на Маркуджиците, но това не значи че и децата трябва да минат през това.
Синът ми кара с висок клас екипировка от 4 г. Изкарва на писатата по 4-6 часа. И да случава се е да кара в лошо време - дъжд, вятър и т.н. но е с качествена каска, маска, и висок крас екипировка- не го мисля дали му е студено. Само при сериозен дъжд сменя ръкавиците /миналият сезон два дни подред карахме на ръмящ дъжд и отвън като ни погледне човек - мокри кокошки, а като го съблякох - детето сухо - термобельото му сухо, крачета топли - спокойна майка. Така че моето мнение е, че екипировката е важна и от там е и удобството . Дали ако качите едно дете на ски за първи път, а на него му е студено и мокро през цялото време, ще се впечатли и ще иска пак? ......

В декатлон има екипировка без обозначение за воден стълб, но има и такава с 2, 3 и 5 хиляди, така че ..... може да сте взели нещо нелошо.

# 186
  • при моите любими
И аз мисля, че е важно да има някакъв воден стълб екипировката. И то не е само заради това дали ще вали или не. Моите деца, карат сноуборд (учат се още, разбира се). Там първо, за да се закопчееш и да тръгнеш седиш на снега, пада се много и пак се сяда и пак и пак и пак. Ако екипите им нямат воден стълб, след 30 мин. седене на снега ще са ужасно мокри. Вече купувам с 10000 и дори след 4-6 часа на снега отдолу са сухи. Аз купувам екипировка лятото от амазон и качествени неща ми излизат на цената на дрехите за ски в лидл. Ако се запалите по зимните спортове, това е отличен вариант за екипи на добри цени.

# 187
  • Варна
Да вметна нещо, което за мен е изключително важно и спасява живот.
Задължително каска! Дори за начинаещи, дори само за едно спускане по пистата.
Казвам го от опит, защото на моето първо спускане по пистата с учител, паднах и чак каската ми издрънча. Да не говорим, че някой друг скиор така може да те блъсне, че да изхвърчиш.
Нашите каски са от Лидл.

# 188
  • Плевен
Ако за първи път ще се пробвате да карате, изберете евтини дрехи - Лидъл, Декатлон, Olx. Не се знае дали ще ви хареса изобщо. Някои се отказват още докато обуват обувките. Ски и обувки за начало вземете под наем, ако станете сериозни е по- изгодно да си купите. БЕЗ КАСКА КАРАТ САМО ТЕЗИ, КОИТО НЯМАТ НИЩО В ГЛАВАТА! Аз много харесвам в. с. Малина, ако се резервирам от рано е много изгодно. Близо е до пистите. За първи уроци Пампорово е най - добрия курорт. Учители се разхождат навсякъде. Може да спреш някой и да питаш, т. е да се разберете за цена.

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 19:16 от n_kirpi

# 189
  • Русе, у дома
Купих евтини екипи за четиримата от декатлона, като задобреем ще ги сменим с по качествени Stuck Out Tongue Winking Eye Кажете сега за двама родители и две деца на 6 и 14 кой хотел препоръчате, плийз?
Ние от 2013 учим децата на Студенец, съответно гледаме за хотел там, близо до лифта, който се умори, намокри и т.н. да може да се прибере лесно и бързо. В началото имахме баба и дядо под ръка, та посрещаха децата, прибират, хранят ..., а ние продължаваме по пистите. Сега пак сме така, само, че вече двете са големи и ги оставяме сами да се оправят...; (11 и 14) год. са сега.
Камелия, Лапландия, Ива и Елена, Спайдър, Стената, Манастирите ( не в този ред, но Манастирите са последни), а също и бившата Евредика хилс (Грийн хилс), но там май без деца сме били...

# 190
Включвам се относно екипировката. Всеки се разполага според джоба и нуждите си. Някой, който кара рядко и търси добри метеорологични условия, спокойно може да кара със среден клас екипировка, която е издебнал на намаления. Аз си взех миналата зима намалено яке на Diel от тийн колекцията, с 10000 мм воден стълб за малко над сто лв. Само за пример го давам това. Малкото ми дете ходи със страхотна грейка 2nd hand от olx, купувана е някога за 16 лв. - второ дете я носи, а преди това не знам. Откакто открих онлайн пазаруването, амазон ми е любимото място, но засега си имаме всичко. Самата ски екипировка за начинаещи наистина е по-удачно да се наеме, но за закупуване - в София си има пазар за употребявана екипировка до стадион В. Левски. За малките, срещу замяна на старите неща на следващия сезон се взимат нови обувки и ски. Излиза по-достъпно. Дано съм била полезна...
PS За каската, абсолютно ЗА. Това е първото нещо, което набиват в главите, ако сте на качествено ски училище.

# 191
  • Бургас
Имате ли отзиви за Вилите на Форест Нук? И как е положението на басейна -топъл ли е, чисто ли е?

# 192
Звънях поне на 15 хотела, няма нищо свободно за февруари. Вие колко по рано резервирате?

# 193
Звънях поне на 15 хотела, няма нищо свободно за февруари. Вие колко по рано резервирате?
За кои дати търсиш?

# 194
В началото търсих от 15 февруари за една седмица, после когато и да е през февруари.

Общи условия

Активация на акаунт