Коледни подаръци 2017/2018

• 120 884
  • 850
  •   1
Отговори
# 405
Това например  се носи винаги на път(във влака мин.седмица играли до Шумен),малък магн.шах/табла,100забавни игри(на морето винаги са с нас),скрабъл и подобни.

# 406
# 407
Това например  се носи винаги на път(във влака мин.седмица играли до Шумен),малък магн.шах/табла,100забавни игри(на морето винаги са с нас),скрабъл и подобни.
Много ти благодаря за този сайт, доста неща си харесах от тях Hug

# 408
  • софия
Желанието ѝ е да ходи на концерт на Сой Луна и истинско йорки. И двете са невъзможни за изпълнение. Не ми се занимава да организирам първото, а за второто има поставено друго условие и няма да мине по лесния път.
Заради подобни на второто желание през годините, към днешна дата сме с 3 кучета. Добре, че големите помагат, но пак си е хамалогия. Затова вече живи подаръци вкъщи не се допускат, дори и под формата на нещо на пръв поглед лесно за гледане!
Тя много добре знае, че ДК не носи живи подаръци, но не ѝ пречи да се пробва  Laughing

# 409
здравейте. аз съм до никъде с подаръците. затова пък вървя много добре с украсата, коледния календар за детето и съставих менюто за празниците Simple Smile
взех за мм билети за концерта на мейдън. искам да му взема и електрическа самобръсначка, но нищо не разбирам, а нямам вяра на консултантите в магазина, та сега ще разпитвам колегите-мъже за помощ.
детето още не си е изпратило писмото до дядо коледа, та и там съм на изчакване с поръчките.
сестра ми събира парички за ин-витро процедура. обадих се в ин-витро клиниката, в която ходи, дали мога да предплатя една процедура, нещо като ваучер (да предплатя определена сума, от която да се черпи до лимита, или нещо подобно), но казаха, че ще ми се обадят по-късно, защото юристите им смятали, че нямало как да се оформят документите за процедурата. та май и тук ударих на камък. Sad сестра ми никога няма да приеме пари от мен, та това ми хрумна като единственият удобен начин да ѝ помогна.
за близки приятели и другите роднини въобще не съм мислила още, надявам се да почерпя идеи от темичката.

# 410
  • София
Мен много ме е страх от кучета, тя засега много ги харесва и им се радва, ама някой ден и да има желание за куче, докато живее в моята къща няма как да стане.  Laughing

# 411
Аз като стопанин на куче да кажа - никога не взимайте животни за подарък. Решението трябва да се обмисли 100 пъти, а не импулсивно. Трудно е, особено първата година. Не е за всеки.

................
Много ти благодаря за този сайт, доста неща си харесах от тях Hug

Кой е този сайт?!  newsm78

# 412
  • София
Тя много добре знае, че ДК не носи живи подаръци, но не ѝ пречи да се пробва  Laughing

Явно и ние навремето трябваше да отговаряме така, но пък не бих се отказала от никоя от косматите душички.
Едното кученце е мое, де (това като оправдание, че не само децата са виновни).
В момента и трите животинки са малки породи, а през годините сме гледали едри и сега тези искат в пъти по-малко грижи.

За да не спамя темата, да питам дали мога да намеря някъде мъжки комплект на Булгари - Soir, че накрая само за половинката няма да успея да купя нищо, а той много го обича (няма значение дали комплектът е с парфюм или с тоалетна вода).

# 413
  • На брега на реката
Sea.sea благодаря за мечето. Купих го току що Blush

# 414
  • София
Sea.sea благодаря за мечето. Купих го току що Blush

Супер, много се радвам, че помогнах.  Hug

# 415
Утро77, за попораснали деца,а и за колеги споделих,че взимам доста неща от Без паника (нямам нищо общо с магазина и сайта Embarassed)

# 416
Здравейте. Влизам с въпрос, защото има поръчка за пуф/барабарон. Купували ли сте такива и имате ли впечатление за хубави такива при възможност за цена под 100 лв?

# 417
Здравейте. Влизам с въпрос, защото има поръчка за пуф/барабарон. Купували ли сте такива и имате ли впечатление за хубави такива при възможност за цена под 100 лв?
Онзи ден видях в Jysk. Цената беше около 50-60 лв.

# 418
Благодаря. В каталогът им пише, че са на 55 лв.

# 419
Много се двоумя и аз за тези пуфове. Миналата седмица големият ми син и мъжа ми ходиха до Айко, че там бяха по 35 лв с подобни на посочените по-горе размери, но казаха, че били ужасно неудобни и малки. Трябваше ни за подарък, но не го взехме. Сега за у нас гледам едни по 120-130 лв и най-вероятно от тях ще вземем.

Общи условия

Активация на акаунт