Коледни подаръци 2017/2018

• 120 876
  • 850
  •   1
Отговори
# 390
  • На брега на реката
Не могеш ли да се свържеш с доставчик? От къде си го поръчала? Какво е? Казвай да действаме и съдействаме!
И моите деца са готови с желанията:
За голямата , на 9г. крафтърски комплект, пистолет за горещ силикон и едни животинки от Енчантимълс.
За малката, на 4 г. на Плей гоу зъболекарския комплект с куче, кученце от Вип петс, англо- говоряща кукла. За градината си е пожелала мече, което свети. С това определено ме затрудни. Хем не трябва да е голямо, хем не трябва и да е скъпо. Все още го издирвам тоя мечок.
За племеника бутонки на Адидас.
За мм мисля ел самобръсначка. Но все още размишлявам.
А защо "лъжа" децата си за Коледа и съществуването на Дядо Коледа...защото емоцията и реакциите на децата са несравними. Защото децата ще помнят тези семейни мигове, това лудо подскачане сетринта пред елхата, трепетното отваряне на подаръците, традицията да му пишем писмо, всички заедно, да му оставяме мляко и бисквитки. Всички тези емоции са толкова заразителни, забравяш за грижи, забравяш за проблеми, несравнимо е. Не искам тази магия да е просто "ето ти този подарък". Харесва ми така, както си създадохме традицията още преди 9 години, защото си заслужава и се помни!

# 391
  • София
До каква цена трябва да е мечето, като цъкна в гугъл ми излизат няколко мечета?

# 392
  • München, Deutschland
Zest, благодаря ти, много мило. Поръчала съм го още в края на октомври, но е нещо дефицитно и се прави само от един производител. 3д принтер Пруса МК3 съм му поръчала.

Скрит текст:
Казват, че вече започват да пращат поръчки, но не дават ъпдейти на сайта си, не ми казват очаквана дата на изпращане, не дават гаранции кога ще пристигне - дек или януари.

И понеже професионално говоря с много и най-различни по големина фирми ежедневно, както и правя поръчки, договори и т.н., мога да кажа, че си имам работа с една от най-непрофесионалните фирми досега.

НО - единствени са с този продукт, продуктът им е лидер на пазара - сред най-добрите са технически (ако изобщо може да има такава класация), а чисто субективно е много желан подарък, та нищо друго не ми остава...
Във връзка с това, че моят подарък може и да не дойде, кажете вие какво сте избрали за мъжете си Simple Smile. Търся някакъв "технически" подарък, инструмент, електроника. Хрумва ми засега само динамометричен ключ за гуми, ще го поръчам, той си е наличен в амазон, както и компресор, но там идея си нямам какъв да е, да не говорим, че вече имаме един.  Laughing Мисля си, че всичко друго вече имаме откъм инструментариум, но знае ли човек...

# 393
Аз пък съм почти готова с подаръците.
Винаги гледаме с половинката ми да ги купуваме по-рано, защото разширената фамилия включва общо четирима възрастни, четирима на средна възраст (без да се броим ние) и общо 7 деца, а купуваме подаръци и за кръщелниците ни - 2 хлапета и за родителите им, които са ни кумци.

Ето какво купихме: за всички роднини взехме по една пижама, по един парфюм/дезодорант (според пола и възрастта) и по един козметичен комплект (пак според пол и възраст).
На родителите ни и на децата ни - и по един халат за баня.
На големите ни дъщери накупих и декоративна козметика, а на малките деца - играчки.
На кръщелниците ни взехме по един комплект Лего.
На кумците ни по традиция подаряваме кошница с вина, лакомства, ароматни свещи и плодове.
Страхотно Simple Smile

# 394
За светещото  мече се сещам за светещото мече Светлушко,но не минава за евтин подарък за градина.Около 50 и отгоре му е цената.Не е и много малко...
https://www.patilanci.bg/product/magicalin-meche-za-prispivane-splash-toys това също изглежда интересно.По евтино от Светлушко и по малко май.
Този петък стават 10 дни от както съм пуснала поръчката в комсед.Надявам се да си спазят срока  Simple Smile

# 395
  • ГО
Днес си взех поръчката от Комсед, имам СМС от Спиди, ама мн ще я вземе.

Относно “лъжата” за Дядо Коледа, истинска магия, истинска еуфория е Бъдни вечер и сутринта на Коледа. За нищо не заменям тези моменти. Трепета и вълнението на децата са заразни. Ужасно се вълнувам и аз с тях. И ние оставяме мляко и бисквити за добрия старец. Винаги си умираме от смях като редим подаръците, дали са заспали дълбоко децата, дали ще ни усетят, мм да яде бисквити посред нощ... много е забавно.

# 396
В нашето семейство сме абсолютно наникъде с коледните подаръци.
Току-що минаха рождените дни на децата и на преден план, разбира се, бяха подаръците за рождените дни и самите партита. На 12.12. пък имаме годишнина от сватбата и съответно и там по един подарък. То много подаръци, много нещо!!!  Crazy До Коледа още не сме стигнали въобще!

Една идея - миналата година си правихме вкъщи Весела поща по подобие на веселата поща в училище. Всеки сам изработи и надписа картички за всеки от семейството. Беше много забавно. Само мъжът ми участва с купени картички.  Mr. Green

Zest, много сладки тия куклички с животинчетата. Не ги бях забелязала. Може да взема от тях на малката. И тя е на 9 години. Аз уж я чакам вече да спира с играчките, а тя сякаш втора вълна подхваща - за рождения ден си беше поръчала само играчки, подновихме напълно асортимента на Барби.

# 397
  • софия
Относно “лъжата” за Дядо Коледа, истинска магия, истинска еуфория е Бъдни вечер и сутринта на Коледа. За нищо не заменям тези моменти. Трепета и вълнението на децата са заразни. Ужасно се вълнувам и аз с тях. И ние оставяме мляко и бисквити за добрия старец. Винаги си умираме от смях като редим подаръците, дали са заспали дълбоко децата, дали ще ни усетят, мм да яде бисквити посред нощ... много е забавно.
И при нас е така, въпреки вече не толкова малката възраст на детето. И моркови оставяме за елените. Сутрин някои липсват, а други са нахапани Laughing
Бих искала тези моменти да продължат още. Коледа ми е по-любим празник и от Великден.

С подаръците съм до някъде. За нас - палатка за плажа. За детето - имаме едни билети за пътуване за пролетната ваканция и билети за концерт. За ММ и за мен (да се самоизненадам) - парфюми. На майка мисля да взема телефон този месец. От хенд мейд феста ще купя за всеки орехче с късмет. Ще взема и по талонче да търкат. И това е. Трябва още нещо за детето - играчка, но не ми ражда идея главата каква да е.

# 398
До миналата година заключвах вратата на стаята докато опаковам и подреждам подаръците-някой любопитко да не стане и да развали емоцията...големи са вече,знаят че ние купуваме подаръци,но изненадата и еуфорията от скъсаните хартии-остава.
Звънче,мисля че едните ни деца(малките)са набори-виж в Без паника,от там последните години харесвам доста неща(ако искаш мога да ти снимам някои идеи от нашите)

# 399
  • На брега на реката
Ох ами подарък за в градината е. По-дребен, да не е скъп. Такава ни е уговорката с другите родители. Големи и скъпи подаръци вкъщи Simple Smile
30лв. ми звучи оптимално.
Chrissy, дано пристигне навреме. Моят миналогодишен подарък от мм закъсня и не дойди за Коледа. Знам как му развали настроението и колко разочарован беше от доставчика. Накрая отиде да си го вземе сам и малко преди НГ ми го подари. Разбирам ти притесненията и искрено ти пожелавам да дойде този така чакан подарък.
Иначе на мм съм му подарявала мултицет, селфи стик, поялник Joy
Камаче, и при нас е същото. И понеже винаги, ама винаги опаковането остава за нощта преди Коледа, тръпката е неописуема. Прибираме се късно от гости, мм приспива децата, аз опаковам подаръци и се ослушвам като стреснат заек.
Утро, и аз не ги бях виждала. Детето твърди, че били мн популярни от тякакво филмче. На живо също са мн сладурски.

# 400
Ние пък нашите подаръци си ги отваряме след полунощ на Бъдни вечер срещу Коледа! Никога не сме можели да изчакаме до сутринта.

zvаnchе, детето ако е на възрастта от подписа ти, няма ли да хареса книга за четене, енциклопедия, пъзел /3d/?!

# 401
  • софия
zvаnchе, детето ако е на възрастта от подписа ти, няма ли да хареса книга за четене, енциклопедия, пъзел /3d/?!
Не, книги и дрехи купуваме непрекъснато, не се приемат за подарък. Въпреки възрастта, продължава да се заглежда в играчки, но мисля тази година да купя за последно. За Лего не искам да чуя.

Желанието ѝ е да ходи на концерт на Сой Луна и истинско йорки. И двете са невъзможни за изпълнение. Не ми се занимава да организирам първото, а за второто има поставено друго условие и няма да мине по лесния път.

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 14:02 от zvаnchе

# 402
  • ГО
Нашата традиция си е вече 12г.
Детето е на 11г. и вече се усеща, ама по-скоро му се ще да вярва. Питал ние, даже директно заявява, че ние купуваме подаръците, но аз му казах, че няма значение дали съществува или не, ако истински, със сърцето си вярва, че го има, значи го има. Той се замисли и каза, че вярва в Дядо Коледа, значи съществува.

По традиция за Бъдни вечер се събираме у нашата къща. Идват свекърите, сестрата на мм и леля му. Става голяма веселба. Децата щуреят на воля, нали и масата не се вдига тогава и ми е голям кеф.
Едвам слагаме децата да си легнат и започва дебненето дали са заспали. Добре че зълва ми до сега оставаше да спи при тях и само ми пише на вайбър дали спят или не. Simple Smile После, като станем да оставяме подаръците, тя пак ни е съюзник и пази децата да не станат. 😂

# 403
  • София
До 30 лв намерих това мече - не знам ще свърши ли работа.  Simple Smile https://www.toy.store.bg/p57034/meche-sys-sveteshto-koremche-pli … ena-igrachka.html

# 404
  • София
Желанието ѝ е да ходи на концерт на Сой Луна и истинско йорки. И двете са невъзможни за изпълнение. Не ми се занимава да организирам първото, а за второто има поставено друго условие и няма да мине по лесния път.

Заради подобни на второто желание през годините, към днешна дата сме с 3 кучета. Добре, че големите помагат, но пак си е хамалогия. Затова вече живи подаръци вкъщи не се допускат, дори и под формата на нещо на пръв поглед лесно за гледане!

Общи условия

Активация на акаунт