Коледни подаръци 2017/2018

• 120 951
  • 850
  •   1
Отговори
# 225
Екстремното изживяване не е лошо като идея.
Проблемът е, че в околностите на нашия град не съм чула някога нещо подобно да се организира...  Thinking

Книжка за кола няма.

Концерти - ходи по свой избор. Към момента не ми е известно да има интерес към някакво предстоящо събитие.

Урок по рисуване - минали сме ги вече отдавна тия неща.

Скъп парфюм - има достатъчно. Тази част не я вълнува особено.
Любим магазин - също не е в нейната област... Ходим с дънки и кецове и с това ни се изчерпва най-висшата мода.

# 226
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
щом е карал колело - най-скъпата закачалка за дрехи Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 227
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Екстремното изживяване не е лошо като идея.
Проблемът е, че в околностите на нашия град не съм чула някога нещо подобно да се организира...  Thinking

Скрит текст:
Книжка за кола няма.

Концерти - ходи по свой избор. Към момента не ми е известно да има интерес към някакво предстоящо събитие.

Урок по рисуване - минали сме ги вече отдавна тия неща.

Скъп парфюм - има достатъчно. Тази част не я вълнува особено.
Любим магазин - също не е в нейната област... Ходим с дънки и кецове и с това ни се изчерпва най-висшата мода.

разгледай грабо - в краен случай ще я закарате до мястото.
щом дънки и кецки са най-висшата мода - вижте какво има в "На тъмно" Simple Smile https://www.natamno.com/

ЖДНБ,
Скрит текст:
ромпъри и вибратори... нямаше такива в асортимента, когато купувахме със щерката.

# 228
Ех Добри,Уби мА Joy
Иначе,щом е програмист(и мойте наоколо все такива...)нещо техничарско-слушалки,колони,такива PC джиджавки...

# 229
  • München, Deutschland
Утро77, часовник?
На мен за завършването на училище ми подариха перлени колие и обици едни роднини, ти си изключила накити, но може би нещо такова, по-голямо, тя изобщо не се е сетила, заради цената...

И пътуване. Ако е до някоя готина дестинация, цял живот ще го помни. Но може би трябва придружител, в смисъл да не е съвсем самичка и тогава се усложнява и финансово, и организационно.
Оп, с това са ме изпреварили.

Курсове за книжка, аз много се зарадвах, това ми беше подаръкът от баба.

Сийсий, програмистът фен ли е на технически / електрически / електронни подаръци? Инсттрументи? Коли?

# 230
  • София
щом е карал колело - най-скъпата закачалка за дрехи Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Абсурд, често ходим у тях, никакъв шанс да го побере някъде.  Laughing

Ами има кола, ама не знам доколко се интересува. Той всъщност е приятел от ученическите години на ММ, ама ако разчитам на него най- много да измисли пари да му дадем.  Laughing Може би нещо електронно, наистина.  Thinking

# 231
Утро77, часовник?
На мен за завършването на училище ми подариха перлени колие и обици едни роднини, ти си изключила накити, но може би нещо такова, по-голямо, тя изобщо не се е сетила, заради цената...

И пътуване. Ако е до някоя готина дестинация, цял живот ще го помни. Но може би трябва придружител, в смисъл да не е съвсем самичка и тогава се усложнява и финансово, и организационно.
Оп, с това са ме изпреварили.

Курсове за книжка, аз много се зарадвах, това ми беше подаръкът от баба.

Часовник - не вярвам да го ползва. По мои впечатления хората все по-малко ползват часовници...  newsm78

Има перли. И сребро.
Изобщо не носи такива неща.
Ходи с един ръчно изработен медальон от неин приятел.

Пътували сме с нея тук и там. Пък и как да подариш пътуване? Не може сама да я изпратим някъде?

st. Dobri, благодаря за линкчето за Натъмно. При нас имаме такъв магазин, който е доста малък и няма особен асортимент. Не знаех, че имат и сайт. Може пък там нещо да ми хареса. Тя определено си падаше по тия неща. Но пък дали вече не ги е надрастнала?!?!  newsm78

Ще прегледам наистина и в Грабо.

# 232
Пътували сме с нея тук и там. Пък и как да подариш пътуване? Не може сама да я изпратим някъде?
Може. Има организирани ексурзии от агенции, с екскурзовод, така ще ви е по-спокойно. Мои колеги изпратиха така детето до САЩ за РД. Тя е художничка, може би посещение на Лувъра, ако не сте я водили?

# 233
Може. Има организирани ексурзии от агенции, с екскурзовод, така ще ви е по-спокойно. Мои колеги изпратиха така детето до САЩ за РД. Тя е художничка, може би посещение на Лувъра, ако не сте я водили?

Водили сме я.

Е, как - самичко ли си изпратиха детето за РД? В смисъл - без компания...  Rolling Eyes

# 234
Да, той беше много щастлив. Компания му беше групата, с която пътува. Казал, че се усеща като "мъж" така. Bowtie Явно си зависи от човека. За мен също не е проблем да пътувам и разглеждам сама за няколко дни някое място, свикнах от командировките ми в чужбина. Но ако тя не обича да е самостоятелна, няма да й хареса. Разбира се, има вариант да отидете семейно, ако имате желание за пътуване.  

..И не на самия ден, когато е РД, естествено. Smile

# 235
Утро77, фотоапарат?

# 236
Аз питах за детски музикални инструменти, благодаря за препратката към Кауфланд Blush

Значи, на голямо момиче, пък и за IT специалист бих заложила на смарт-часовник - свързан е към телефона и мери изминати крачки през деня, прави анализ на съня, докато спиш, дава сигнал ако някой те търси по телефона има и сто други работи, ама не съм се задълбочавала (ако ми подарят някога, ще се интересувам) Grinning

За рисуване от любители - еххх, наскоро въздишах по една определена марка моливи и други красоти - Darwen май беше, има ги в Слънчоглед в София. Имат много клипчета как да рисуваш с техни продукти (не само моливи) в Ютюб.

За семейства - ние имаме подарък от близко семейство - сет за сирена - дъска, ножче на магнит отстрани, купичка и 6 бр вилички за всеки да си боцка. От много хубав магазин са, май беше в Парадайз молл, помня че проверявах кой ги внася и излезе този магазин (ако трябва ще търся марката).

Относно семейни подаръци, които получаваме по Коледа, най-много се радвам на готварските ръкохватки с дядо Коледа, коледни чаши, купи, бурканчета за бисквити, тишлайфери и т.н.

Иначе искам принтер, малък, стандартен, за принтиране в черно-бяло, но едва ли ще ме огрее. Joy

А, да - и да посетя Лешникотрошачката или Виенската филхармония в София, но съм бременна и наистина не знам как ще ми се отрази едно такова събитие откъм озвучаване и т.н.

Мъжът ми се радва на "прозаични" неща като нова пижама, чорапи, афтършейв - но това е защото не обича изненадите, пък били те и за Коледа.
За дете до 3 години се сещам и за халат за след баня, такъв уговорих едната баба да купи, че все пита какво да бъде.

# 237
Онзи ден казах на мама,че съм писала писмо на дядо коледа. И какво му писа,аз почнах да изброявам и тя чакай по бавно дядо коледа да може да  си запише. Grinning

Не съм чела статията относно ит-подаръка е.
http://m.pcworld.bg/13932_oshte_dzhadzhi_podhodyashti_za_koledni … raci&ref=also

# 238
Добавих в количката и там не излезе,че я няма  Thinking
Няма я.
Както и предполагах,преровила бях сумати сайтове,но този не го знаех,за което още веднъж благодаря.Била стар модел вече не се произвеждал,но ми предложиха вариант все пак,явно сега е излезнала нов модел,не ми е ясно  какво ще прави,защото няма много инфо още.Другата съм я виждала и пробвала на живо,така на сляпо не купувам,ама нямам избор в момента,просто държа да Мини и да е на български език.

# 239
  • София
Mного ми хареса идеята за смарт часовник, ще го предложа, хубаво е, че имаме  месец да решим.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт