Коледни подаръци 2017/2018

• 120 926
  • 850
  •   1
Отговори
# 285
Малко късно ви видях и вече пуснах питане в другата коледна тема.
Но да побликувам питанката ми и тук, че май ще е по-на място.
Тази година ще подарявам подаръци изработени от мен поради липса на средства. Обаче не съм креативна и нямам никакви идеи. За изработването поне мога да се справя.
Близките ми не са претенциозни, радват се на всичко. Мъжете са малко по-трудни, за тях съвсем нямам идеи.

Ако знаете сайтове или имате идеи, моля споделете. Едно много некреативно момиче ще ви е много благодарно
Може да изплетеш нещо - шал, шапка, коледни възглавнички, декорация. Или да избродираш.
Също така може да изработиш някакви коледни украси. Идеи може да вземеш от https://www.pinterest.com като търсиш по ключови думи Christmas crafts.
Eто един пример за нещо просто и ефектно:

# 286
Момичета, иска ми се един от подаръците на децата за Коледа да е шейна с кормило, ей такава:
http://kosebose.net/kosebose/index.php/igrachki-produkti/sheinn- … ek-barbara-rozova
Някой има ли я? Наистина ли издържа тежест от 120 кг, както е в описанието - малко съмнително ми изглежда  newsm78 Въобще - търся препоръки за читава шейна с кормило  Hug

# 287
  • München, Deutschland
Нямам шейна, но като гледам тази, поне 75-80 кг ще издържи, вкл. в завоите. Вече за 120 нз, но предполагам, че детето ти не е 120 кг. Wink То ако някой е 120 кг, малка е вероятността да се събере на дължина и да си сгъне толкова краката...

# 288
  • София
И аз се чудя за етървата и девер ми подарък.
За свекърите мисля по едно от тези поларените одеала, имат си всичко и друго не се сещам. Аз също бих се зарадвала на едни такива поларени одеалца, много ги обичам  Peace

# 289
Момичета, иска ми се един от подаръците на децата за Коледа да е шейна с кормило, ей такава:
http://kosebose.net/kosebose/index.php/igrachki-produkti/sheinn- … ek-barbara-rozova
Някой има ли я? Наистина ли издържа тежест от 120 кг, както е в описанието - малко съмнително ми изглежда  newsm78 Въобще - търся препоръки за читава шейна с кормило  Hug
Имам подобна, купена от Метро от миналата година. Доста е здрава. Съвсем спокойно би издържала 80-90 кг. Не знам по описание колко са и дали. Возих се със сина ми, той 18 кг, аз 50 кг Grinning  Самата шейна е доста тежка, но и много мобилна.

# 290
Мерси, момичета bouquet
Криси, разбира се, че не е 120 кг детето  Laughing, ама идеята е да се пързаляме по двама  Whistling
Лулу, възможно ли е да покажеш точно каква е вашата - предполага, че ги има някъде в нета като снимка, марка...

# 291
  • София
Това е сериозна шейна - ММ е към 100, най-активно я ползва 😂 Тежичка е обаче, по баира е зор нагоре.
https://m.decathlon.bg/p/8189843_stena-chuk-i-gek.html

# 292
  • München, Deutschland
Рали, мисля си, че ще е ок за двама, ако единият е 7 годишно дете, а вторият е до 85-90 кг. Ние с баща ми и на по-паянтови и комунистически сме се пързаляли като малки. Simple Smile

# 293
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Някой по назад в темата търсеше Мини Маус разказвач на приказки.....та има я в Емаг.  Peace

# 294
Мами в петък - 17.11.2017 г. има "Луд петък" в  Хиполенд и всички стоки ще са с отстъпки - 25% Simple Smile

# 295
Ха-ха, отново съм аз с инфо от Комсед - Happy Weekend в КОМСЕД: -30% отстъпка на всички артикули Simple Smile Simple Smile Simple Smile Току що съм получила този мейл Simple Smile

# 296
Мини маус ще има и на метро .поне в каталога е показана .може ли съвет за подарък на 11 год.момиче , малко съм затруднена в избора

# 297
  • Някъде там
Мини маус ще има и на метро .поне в каталога е показана .може ли съвет за подарък на 11 год.момиче , малко съм затруднена в избора

Имам момче , но за подарък на момиче съм вземала слушалки, от тези по-големите има много красиви , за момичета. Също така книга , за оцветяване за възрастни , комплект с моливи , логически пъзели също има много варианти, може и книга за четене, има красиви и луксозни издания.Настолните игри също са вариант, а ако я познавате добре може и някаква готина дрешка,в големите книжарници има и страхотни ключодържатели и чаши  или пък ваучер за книжарница.

# 298
За моята госпожица става въпрос ...слушалки има и от тези книжки за оцветяване имаме, (това е нещото което много и допада ).за сега си мисля за коледен пуловер пък ако измисля друго  или поръча нещо ....

# 299
  • София
За моята госпожица става въпрос ...слушалки има и от тези книжки за оцветяване имаме, (това е нещото което много и допада ).за сега си мисля за коледен пуловер пък ако измисля друго  или поръча нещо ....
Моето момиче е малко по-голямо, изобщо няма да се зарадва на такъв пуловер. А и ми вижда много непрактичен такъв пуловер, след празниците е смешно носенето му.
На хубав парфюм би се зарадвала моята, качествени бои за рисуване също.

Общи условия

Активация на акаунт