Коледни подаръци 2017/2018

• 120 880
  • 850
  •   1
Отговори
# 420
  • София
здравейте. аз съм до никъде с подаръците. затова пък вървя много добре с украсата, коледния календар за детето и съставих менюто за празниците Simple Smile
взех за мм билети за концерта на мейдън. искам да му взема и електрическа самобръсначка, но нищо не разбирам, а нямам вяра на консултантите в магазина, та сега ще разпитвам колегите-мъже за помощ.
детето още не си е изпратило писмото до дядо коледа, та и там съм на изчакване с поръчките.
сестра ми събира парички за ин-витро процедура. обадих се в ин-витро клиниката, в която ходи, дали мога да предплатя една процедура, нещо като ваучер (да предплатя определена сума, от която да се черпи до лимита, или нещо подобно), но казаха, че ще ми се обадят по-късно, защото юристите им смятали, че нямало как да се оформят документите за процедурата. та май и тук ударих на камък. Sad сестра ми никога няма да приеме пари от мен, та това ми хрумна като единственият удобен начин да ѝ помогна.
за близки приятели и другите роднини въобще не съм мислила още, надявам се да почерпя идеи от темичката.

На моя приятел за миналата Коледа му купих тази и остана доста доволен . В момента са в кауфланд на тази цена с точки .

# 421
И ние сме  готови с подаръците на малкия. Успешно се добрахме до кухнята от Лидл, Легото пристигна и от Емаг поръчах едно мече 95см, но още го чакам него. Чак не мога да повярвам, че избрахме подаръците толкова рано.  Мисля още някакви книжки да му вземем и това ще е.
За ММ още се чудя. Сетих се, че мога да му направя персонализирана тениска на любимия отбор с името на детето и като номер рождената му дата. Или някакъв семеен портрет, или нещо такова, но аз си падам по всичко свързано със снимки. Романтичка съм си.

От както се роди синът ни, т.е миналата година, имаме традиция да си пишем писма до Дядо Коледа. Така уж улесняваме половинката в избора. Все още не сме си разменили писмата тази година и не знам какво е измислил, но аз обичам изненадите и ми се иска да има и изненадка.

Синът ни още е малък и не разбира, но бих се радвала да вярва в чудесата на Дядо Коледа, колкото се може по-дълго.

Подаръците винаги си ги подаряваме вечерта на Коледа, но заради детето май ще трябва да променим това. Съмнявам се да има  такова търпение.

# 422
  • Германия
И аз днес пообикалях за подаръци и най-вече за материали за коледни календари за сестра ми и приятеля ми.
Днес купих единия подарък за приятеля ми - нова книга от един автор, когото и двамата харесваме. Реших да се зачета в нея преди да я купя, за да видя дали си струва и се усетих някъде към средата на втората глава, че съм още в магазина. Grin
За сестра ми ще взема най-вероятно аудио-книгите на същия автор. Бях и дала първата и много ѝ хареса, та сега ще я заредя с цялата трилогия.
Другият подарък за приятеля ми ще е масажор за глава (от приличащите на бъркалки). Мноого обича да го галя по главата и съм сигурна, че ще му хареса.

За баща ми все още трябва да поръчаме калъфче за киндъла му. За майка ми ще вземем памет карта за телефона и евентуално някакви бижута. Абе има още работа...

# 423
Виконетка, благодаря ти. И аз ги гледах в Техномаркет, имаше още 2 цвята. А трябват ли някакви консумативи за тези самобръсначки, които се купуват допълнително? Извинявай, ако въпросът е глупав, но наистина нищо не разбирам. Мъжът ти доволен ли е от нея (то ти дали си доволна от резултата)?

# 424
  • Монтана
Ще помоля за идеи за подарък на Коледа за момиче .
 Дъщеря ми каза, че не знае какво иска и аз да предложа, а аз идея си нямам. На 9 години е.

# 425
Имам племенник и племенница на 10 - за момичето взех безжични MP3 слушалки, а за двете със сестра ѝ взех и фонтан за шоколад. Момчето иска пуф/барбарон. Може и на твоята дъщеря да ѝ харесат.

# 426
Утро77, за попораснали деца,а и за колеги споделих,че взимам доста неща от Без паника (нямам нищо общо с магазина и сайта Embarassed)

Благодаря!  bouquet

Sunny29, какъв е този фонтан за шоколад?!?!

# 427
Утро, на този принцип. Ако ти хареса ще ти дам и конкретния, който съм избрала.

# 428
Утро, на този принцип. Ако ти хареса ще ти дам и конкретния, който съм избрала.

Интересна идея.
Предполагам, че този, който си избрала е по-малък.

# 429
Да, аз поръчах този Аз имам от доста години подобен и им го нося от време на време, сега ще си имат и собствен. В емаг също има.

# 430
Да, аз поръчах този Аз имам от доста години подобен и им го нося от време на време, сега ще си имат и собствен. В емаг също има.

О, щом имаш, би ли споделила как се борави с него? Какъв шоколад, колко и т.н.?
Аз миналата година купих много симпатично фондю за шоколад от един немски магазин, но честно казано почти нищо не успяхме да постигнем с него. Наложи се да втечнявам шоколада по друг начин.

# 431
  • У дома
Не съм Съни, но ние имаме и фонтан и фондю. За нас фондюто е по-удобно, защото сме двама с малко дете, има място за свещт и поддържа разтопен шоколада,слагам малко сметана или масло....като видя че се е стопило изгасям свещта😉
Фонтана-поне 500гр млечен шоколад без никакви добавки, може да се запушат отворите. Добавя се олио за да стане течен...след известно време се сгъстява и пак доливаш олио😉

# 432
То и моят фонтан не разтопява сам шоколада. Шоколадът се разтапя и след това се сипва във фонтана или фондюто. Шоколадът е от този тип. Може да се вземе и от шоколада за готвене, който се предлага на едни малки парченца.

# 433
  • У дома
Нашия сам го разтапя, но добавяме олио-така пише...много трудно се мие е въобще не го ползваме😑
За самобръсначки пишехте по-нагоре, вече има такива, които стават и за мокро бръснене, водоустойчиви. Като съм говорила с баща ми и мм точно това ги спираше от тези самобръсначки-сухото бръснене, но до човека си е😉
Аз избрах един смарт часовник за половина, за РД миналата седмица взех дрон😂

# 434
  • München, Deutschland
Джени, много добри идеи, ама дроните хубавите като им гледам цените... Някъде четох / слушах набързо, че под 1000 евро няма да намеря... Вие къде ще го карате? Че в Германия и това е забранено...

Общи условия

Активация на акаунт