Защо слабите жени са по-страстни?

• 44 829
  • 461
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Тези девойки с ръбестите колене бягат 50 км и после нищо им няма - скачат си като кончета. След 30тия км аз си усещам коленете, след 45тия започват да се подуват. Нормално е те да понасят повече тежест и тя да им пасва по-добре на структурата, отколкото аз.
От мен да го знаеш- ние с кръглите капачки и по- грацилната структура не сме за тичане, а за плуване.... Hug

# 211
Не знам какво ме е зачекнала BeautifulM, но ако не престане с обидите, ще я докладвам, въпреки, че изобщо не се занимавам с такива неща. Naughty Мисля, че прекали с простотиите си.

Не съм споменала критерий грозен=дебел. Нито красив=слаб. Изобщо не съм споменала думата грозен/грозна.

Дорис, кой е казал, че слабите са слаби, защото ядат само броколи? Rolling Eyes
Аз навсякъде препоръчвам ВМ хранене, което нито е рестриктивно, нито е веганско.
И не се изтъквам, че съм слаба, като постижение, но наистина е по-трудно да поддържаш нормално тегло и се изисква воля и дисциплина, отколкото да си дебел.
Ако беше обратното, щеще да има индустрия за пълнеене, не за отслабване. Очевидно е какъв е проблемът на доста хора.

# 212

Хахаха,голяма злоба,голямо нещо. По-добре "мачкан лак" (от кое село си,между другото) , отколкото тресящ се гъз и 4-слоен шкембак. Simple Smile

Девойко бледа, на село мачкан лак няма, там ще ти кажат че си сбръчкана като изсъхнало говеждо изпражнение.
Мачканият лак се прави по специална технология и от него се изработват чанти и обувки.
И когато на едни години, в които вече естествения колаген ти е понамалял, решиш да се докараш до 45 кила при 170 височина, точно така ще се сбръчкаш. Mr. Green

А, че ти не можеш да направиш разлика между S и М, и я идентифицираш с тресящ се гъз и шкембак, говори за бедното съдържание на надстройката ти. hahaha

Сбъркан свят със сбъркани представи Dizzy Face Що за скучубри познавате (или сте? Innocent ) , че между 35 и 50 години са се сбръчкали и изпили от колаген??? ХАХХАХАХАХАХА  Чак тръпки ме побиха.

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 07:33 от assija_s

# 213
Дайте да уточним какво се разбира точно под "страстна".

По-бързо стига до оргазъм ли? - затова не е нужно да прави мостове, шпагати или челни стойки.
По-подвижна в кревата? - това пък спокойно може да не включва точно оргазъм. Може да го прави машинално, като робот.
Повече охка, пъшка, вика, хапе, дере? - може да го прави спокойно в мисионерската.

# 214
Eх, не се стърпяхте и му направихте кефа на гадното тролище! Най-лесно е да скараш група жени като размахаш червеното флагче с надпис "дебела", те сами си се разделят по отбори.
Няма да казвам кое тяло е красиво според мен, но ще кажа, че за да се чувства една жена красива в кожата си, не е нужно да търси статистика какво харесват повечето мъже и да се успокоява, че се доближава до тази имагинерна жена, сбор от мерки, разделени на броя на анкетираните, ами да намери един-единствен мъж, който да я обожестява, да ѝ се възхищава и да обича всеки сантиментър от тялото ѝ, независимо за каква площ става дума.
И страстта не зависи от килограмите, ами от химията между партньорите и самите жени ще потвърдят, че с един партньор може да се чувстват стегнато и некомфортно, но с друг всички задръжки падат и сами не могат да се начудят на какво точно са способни.
Просто намерете един мъж, в чиито влюбени очи да се оглеждате и ще бъдете и най-красивите, и най-страстните.

# 215
Не се хваля, но една пълна мацка след 6 месеца връзка с мен отслабна на фиданка. Колежките я питаха как го е постигнала, а тя сочеше мен. Иначе дали е слаба или пълна няма никаква връзка със страстта. Всичко е в главата и на двамата. Проблема при пълните жени е, че заради някакви стереотипи имат по-ниско самочувствие.

# 216
  • sf
От нерви или от секс? 😂

# 217
...или от глад...

# 218
Смейте се вие, аз ви говоря с факти. В началото секса беше и вечер и сутрин...

# 219
Залагам на нерви.

# 220
Всичко е в главата и на двамата. Проблема при пълните жени е, че заради някакви стереотипи имат по-ниско самочувствие.

Слабите пък имат комплекс, че са им малки гърдите, а мъжете страдате, че са ви малки пенисите и оплешивявате, така че всеки с нещо трябва да се пребори, а това не става като обиждаш другите и се опитваш да им свалиш самочувствието, казвайки им, че са грозни. Дори с думи да накараш друга жена да се почувства грозна и нещастна, ти самата не минаваш едно стъпало нагоре заради този факт, а си седиш точно на нулата, от която си знаеш, че не можеш да помръднеш.

# 221
Смейте се вие, аз ви говоря с факти. В началото секса беше и вечер и сутрин...

Хм, и ти на това много секс ли му викаш?  newsm78
Да знаеш по-вероятно е да си я заразил си я с глисти ...

# 222
По тази тема съм 100% съгласна с Янечек. Много са смешни жени, които се гордеят с това, че са слаби. Това си е даденост или усилие, но не виждам защо всички трябва да правят неприятни усилия, само за да паднат под определени килограми.

Привличането и страстта също не зависят от килограмите и ако си отворите очите ще видите доста различни като физика двойки, които са щастливи.

# 223
Най-добре е да си размер С, а най-добър ръст и номер обувки определиха ли взискателните дами? Whistling Подготвили ли са прокрустовото ложе и на Пепеляшка пантофката? Joy Дисциплина е нужна, дисциплина!

# 224
Най-добре е да си размер С, а най-добър ръст и номер обувки определиха ли взискателните дами? Whistling Подготвили ли са прокрустовото ложе и на Пепеляшка пантофката? Joy Дисциплина е нужна, дисциплина!
Ама, че как! Размер 34,5-35 с обиколка на глезена като за гривничка, ама не всякаква - бебешки размер Wink
И да не забравим, колкото по-малки мерките и теглилките, толкова по голяма страстта!

Общи условия

Активация на акаунт