Защо слабите жени са по-страстни?

• 44 692
  • 461
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Наистина ли никога не сте симулирали? Rolling Eyes

Аз не съм.
На всеки мъж трябва да му е ясно, че жената не винаги стига до края, независимо с кого е и колко той е добър.
Ако не го знае- обясняваш, но да симулираш с някого, с когото си не за ден и два, би трябвало да е обречено на провал.
Защото, той ако знае какво чувства при оргазма на жената, ще разбере лъжата. Peace

# 61

Никога. Не ми се е и налагало, де.
Случвало се е понякога да не съм във форма и да не стигна до оргазъм. Казвам си, за да не се мъчи напразно човекът. Не е имало драма.
Когато мъжът си знае, че е добър любовник, няма нужда от подобни с(т)имулации.

# 62
Добре де, ама едно нещо не се сещам дето съм можела повече като клюща, отколкото сега като дебеланка.
Представям си акробатики, мост с усукване, стойка на ръце  Mr. Green Дай жокер  Praynig
Разсъждаваш в грешна посока...

# 63
Добре де, ама едно нещо не се сещам дето съм можела повече като клюща, отколкото сега като дебеланка.
Представям си акробатики, мост с усукване, стойка на ръце  Mr. Green Дай жокер  Praynig
Разсъждаваш в грешна посока...
Ами насочи жената, да разберем и ние, все пак е форум за взаимопомощ.

# 64
  • Наблизо

Никога. Не ми се е и налагало, де.
Случвало се е понякога да не съм във форма и да не стигна до оргазъм. Казвам си, за да не се мъчи напразно човекът. Не е имало драма.
Когато мъжът си знае, че е добър любовник, няма нужда от подобни с(т)имулации.
И аз никога не съм симулирала.На партньора ми не му е нужно да му играя циркове и си усещам ако ще свърша или не и му казвам.И все пак ми е хубаво.

# 65
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Какво й е деликатното на темата с дебелите само не разбрах. Оказа се, че Роузи харесва обратни, мигранти, джихадисти, мъже, биещи жена си (от вчерашната тема) и кой ли не още, но не харесва дебели  Grinning
Обаче сте в грешка, защото една немалка част от хората напълняват поради прием на лекарства, а лекарствата много често са доживот. И при някаква част от хората не става дума за липса на самоконтрол, ама на никого не е написано на челото.
Колкото до темата - авторът си троли.

Що за ... ?

# 66
Чак пък циркове... Rolling Eyes

Когато не искам да започвам е едно, ама когато вече в движение виждам, че човекът дава всичко от себе си, пък проблемът е от моя страна, не е редно да го разочаровам. Ще излезе той виновен, а не е така.

# 67
Ами, не виждам какъв е проблемът да кажеш на постоянния си партньор, който би трябвало доста добре да те познава: "Виж какво, мило, нещо не ми се получава по тази и тази причина (болна съм, пила съм, изморена съм, крива съм, не съм на кеф, детето е будно или каквото там)". Чак пък да се разочарова, че жената до него е нормален човек, а не секс кукла на пружинка, не ми се вярва.

# 68
  • Наблизо

Когато не искам да започвам е едно, ама когато вече в движение виждам, че човекът дава всичко от себе си, пък проблемът е от моя страна, не е редно да го разочаровам. Ще излезе той виновен, а не е така.
А защо започваш,като не искаш? Той ще даде всичко от себе си и следващия път.А пък каква е тази виновност за оргазмите.Как пък не ще се правя на свършваща,за да си мисли партньора ми че е така.Обидно е и за двамата.Той знае ,че не зависи ни от него ни от мен понякога и това не означава,че е зле в леглото.
Внимавай,че Ла Сомбра и Миленака от съседната тема ще те изкарат изнасилена!:grinning:(в кръга на шегата)

# 69
  • София

Защо трябва да има виновен?
Не сме роботи, все пак.

На мен друго ми е интересно- как го докарваш с постоянен партньор така, че да не разбере?
Защото, виенето като койот и късането на чаршафи, не би трябвало да заблудят човека, който е с теб и е усещал реакциите на тялото ти.

# 70
Никой мъж не може да е 100% сигурен дали жената е стигнала до оргазаъм. Simple Smile

BeautifulM, ти прочете ли, че ако не искам, не започвам изобщо.
Но се случва да искам, а да не се получи, по мои причини. Глухарче го е обяснила,.

# 71
  • Наблизо
Никой мъж не може да е 100% сигурен дали жената е стигнала до оргазаъм. Simple Smile

BeautifulM, ти прочете ли, че ако не искам, не започвам изобщо.
Но се случва да искам, а да не се получи, по мои причини. Глухарче го е обяснила,.
Тогава да се радвам,че няма нужда да правя цирк,че да не нараня самолюбието на партньора.Като не мога,не мога,казвам и така.Все пак постоянния партньор знае какво харесваш,освен огразма разбира се,така че секса да е хубав.Може би старото поколение да се обиждат,не знам.Обяснилите,които симулират,са по-възрастни от майка ми.

# 72
  • Tам през Атлантическия океан
вЕ то една жена мож е многУ страстна ама мъжа да утрепе 'сичко Wink)))
Така де нещата са двупосочни Wink 

# 73
Здравейте,

На какво се дължи фактът слабите жени винаги да са по-страсни и се раздават повече? Не става въпрос само в леглото, а като цяло в една връзка.

Благодаря!
На коефициентина на триене при лъзгане.

# 74
  • Варна
[quote
Обяснилите,които симулират,са по-възрастни от майка ми.

Сериозно,много млада майка имаш. На 15 ли те е родила?

Общи условия

Активация на акаунт