Защо слабите жени са по-страстни?

• 44 670
  • 461
  •   1
Отговори
# 45
Слабата жена може да е само кожа и кости и да няма грам развита мускулатура и либидото ѝ да е на ниво нула.:>
Либидото на една слаба жена може да е и под нулата, но много жени могат само да й завиждат за това, която тя може да направи в леглото. Shocked

Добре де, ама едно нещо не се сещам дето съм можела повече като клюща, отколкото сега като дебеланка.
Представям си акробатики, мост с усукване, стойка на ръце  Mr. Green Дай жокер  Praynig

# 46

Добре де, ама едно нещо не се сещам дето съм можела повече като клюща, отколкото сега като дебеланка.
Представям си акробатики, мост с усукване, стойка на ръце  Mr. Green Дай жокер  Praynig
Дорис, освен да вдига хеликоптера по бързо, поради младост, не поради слабост, друго и аз не сещам... Rolling Eyes
На 18 г тежах 44 кила, не е като да не знам какво е да си хърба...

# 47
Е що пък не?
Какво ѝ пречи и без либидо да прави секс, ако има някакви други ползи?
Да му мислят мъжете, жените сме лесни. Simple Smile

Защо да сме лесни? Аз не го разбирам така секса.

# 48
Слабичка съм генетично от татко ми. Той е такъв няма 60 кг. Бях под 50 преди да забременея без диети и ограничения. Ами да ви кажа честно не съм била с толкова мъже, че някой да ми каже много ми харесва, че си слаба, щото така и така, разбираш ли си много страстна. Никой не се е оплакал от мен в това отношение. По принцип се раздавам и старая, например с ММ сме си добре в леглото и на двамата ни харесва, но и двамата се стараем. Никой не се е оплакал до сега от другия по тоя повод. Нека пишат тези с повече партньори не мога категорично да изкажа мнение.

# 49
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Здравейте,

На какво се дължи фактът слабите жени винаги да са по-страсни и се раздават повече? Не става въпрос само в леглото, а като цяло в една връзка.

Благодаря!

Ако ти липсва самоконтрол и култура на хранене и движение, вероятно ти липсва такъв самоконтрол и в други области на живота...

Ето ги на, моите предразсъдъци... подозрителна съм към пълните жени...

# 50
Роузи, за пръв път срещам човек, който мисли като мен по отношение на пълнотата. Peace
Много са ме нападали на тази тема. Crazy Crazy

Даун, нямам предвид, че сме лесни в смисъл да правиш секс със всеки.
А това, че мъж без ерекция няма как да се представи добре.
Докато жена, ако държи на мъжа, може и без да е възбудена в момента пак да бъде добър партньор.
Колко жени симулират оргазъм? А мъж не може да симулира ерекция, нали?
Това имах предвид.

# 51
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Роузи, за пръв път срещам човек, който мисли като мен по отношение на пълнотата. Peace

Мдам, деликатна тема.....

# 52

Даун, нямам предвид, че сме лесни в смисъл да правиш секс със всеки.
А това, че мъж без ерекция няма как да се представи добре.
Докато жена, ако държи на мъжа, може и без да е възбудена в момента пак да бъде добър партньор.
Колко жени симулират оргазъм? А мъж не може да симулира ерекция, нали?
Това имах предвид.

Дева, аз те разбрах, но пак ми е непонятно това мислене. Сексът е хубав, когато и двамата изпитват удоволствие. Няма рецепта и не смятам, че жената трябва да г "изтърпи". Не смятам и, че мъжът трябва да е "винаги готов". Това е хубавото на интимността, да се разбират хорат и само с поглед.

# 53
Да, но има инцидентни ситуации, не говоря за системно симулиране.

# 54
Стигне ли се до симулиране, пиши я бегАла. Grinning

# 55
Наистина ли никога не сте симулирали? Rolling Eyes

# 56
  • Варна

Аз съм.Понякога съм прекалено изнервена, мисля за друго или нещо не съм в час, не мисля, че трябва да му нараня самолюбието само защото мисля за глупости.

# 57

Както във филмите, със всички звукови ефекти-не. Случвало се е мъжа да не си свърши работата добре и да не разбере за което, но определено не съм влизала в роля, за да не му накърня самолюбието... newsm78 Сега се сещам, имах един...бойфренд... hahahaпрез 5 минути ме питаше дали съм свършила...не ми беше бойфренд за дълго... hahaha много се дразнех. Rage

# 58

Аз съм и не бих го правила пак. Интимност може да има и само в гушкането. Не винаги сме готови за секс. Важи и за двата пола. За останалите 88 не съм сигурна.

# 59
Какво й е деликатното на темата с дебелите само не разбрах. Оказа се, че Роузи харесва обратни, мигранти, джихадисти, мъже, биещи жена си (от вчерашната тема) и кой ли не още, но не харесва дебели  Grinning
Обаче сте в грешка, защото една немалка част от хората напълняват поради прием на лекарства, а лекарствата много често са доживот. И при някаква част от хората не става дума за липса на самоконтрол, ама на никого не е написано на челото.
Колкото до темата - авторът си троли.

Общи условия

Активация на акаунт