Защо слабите жени са по-страстни?

• 44 666
  • 461
  •   1
Отговори
# 30
Заработва си парите, как какво. Или за каквото там се поти...  Laughing

# 31
Заработва си парите, как какво. Или за каквото там се поти...  Laughing
Някакви чудеса се спрягаха, за това питам...при жена с либидо под нулата... newsm78

# 32
Е що пък не?
Какво ѝ пречи и без либидо да прави секс, ако има някакви други ползи?
Да му мислят мъжете, жените сме лесни. Simple Smile

# 33
И какво прави жена без либидо?
Същото, каквото правят и другите жени. Нали не си мислите, че за всички мъже и жени секса е еднакво важен?

# 34
Класация или търкал...

# 35
  • Тра-ла-ла
Аз пък съм чувала, че дебелите били страстни и се раздавали, защото не знаели кога пак ще им се отвори парашута Laughing

# 36
Да, така е, живеем на ръба Grinning

# 37
И какво прави жена без либидо?
Същото, каквото правят и другите жени.
Не се извъртай, каза че слабите жени без либидо правели чудеса в леглото...аз все си мислех, че и тая работа, като всяка друга, без мерак не става!
То пък верно, че има и лубриканти, а мъжете не им трябва много. Grinning

# 38
  • Down south
Аз пък знам, че тези, които са по-окосмени, били по-страстни. Голямо объркване стана Laughing
Дамм, колкото по-пълничка дамата и по-космата, където е възможно (това било последен "писък"), толкова по-страстна и желана

# 39
  • София
Хах:)))
Хахахаххахаа!

Забележи, авторе, само едно - повечето красиви мъже (не всички) имат за жени.... ами не толкова красиви и не толкова слаби. Защо е така, кажи ми?

Сега сериозно, не зависи дали е слаба или пълна грозна или космата, ако има либидо, вече зависи чисто дали е страстна, дали е "мръсница", "перверзна", т.е. - дали на теб удовлетворява представите в леглото. Щото за някои хора върха на страстта и секса може да е жена им е да склонна на задна прашка да го прави и това да е Уау за други - достатъчно е да е на светло и е Уау.
Трети пък, може да имат съвсем различни представи затова що е то страст и как се проявява....

# 40
  • София
Скрит текст:
Аз пък знам, че тези, които са по-окосмени, били по-страстни. Голямо объркване стана Laughing
Дамм, колкото по-пълничка дамата и по-космата, където е възможно (това било последен "писък"), толкова по-страстна и желана

Astonished
Ох...

# 41
  • Down south
Знам, може би е малко  стряскащо  #Crazy
 Докато се обърнем, може да има и спирала за удебеляване, подчертаване и още кой знае какво на точно на тази "окосменост"  Rolling Eyes

# 42
Леле колко различни мнения.аз пък мисля че тези който много обичат човека до себе си са най страстни  и най се раздават..имал съм до себе си такива.Само мога да съжалявам когато обичта намалее или изчезне...

# 43
Значи и косми да пускам. Представям си как хвърлям сластен поглед и доволно засуквам мустак.  Mr. Green
Представата Ви, уважаема, е 100% пример за сексуален тормоз по списъка на Sharky.

# 44
Според мен темата е дълга и многообразна.Всяка жена може да е страстна ако мъжа с когото ще осъществи контакт я предразполага и дава стимул.Ако мъжа е пън ,жената колкото и да се старае и да влага страст и усилия,файда няма.Ако мъжа е добър ,жената ще се старае повече.Иначе знам от мъже ,че предпочитат малко по закръглени жени(за космати и грозни незнам),защото по време на секс не ги ръмбят кокали.Давам пример.Преди да срещна мъжа ми излизах с едно сравнително слабо момче.Аз винаги съм била малко по закръглена.Та той казваше ,че много харесва това ,че не съм слаба ,защото иначе сме щели да си тракаме!?!!

Общи условия

Активация на акаунт