Защо слабите жени са по-страстни?

• 44 669
  • 461
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,

На какво се дължи фактът слабите жени винаги да са по-страсни и се раздават повече? Не става въпрос само в леглото, а като цяло в една връзка.

Благодаря!
И аз не съм съгласен с горното. Няма никакво значение дали една жена е слаба , нормална или пълна, всичко зависи от нейния характер.

# 16
Ми пълничките явно основно се търкалят по леглото според автора на този световно известен факт  Joy

Мисля, че отговор трябва да дадат Разбивачите на митове от Дискавъри,, след като взрият това онова, както обикновенно Simple Smile

# 17
  • Наблизо
Аз знам че по- пълните са по- страстни, защото влагат повече старание в леглото да се харесат на мъжа. Слабите са лесни- тях ги харесват.
Моля?И кой каза,че добре оформените,с гърди и сочно дупе не ги харесват?То е ясно че в България са на почит хърби,колкото по-кльощава и кокалеста,толкова по добре,с изкуствени цици и наблъскани устни...но това не означава,че са красиви.
Според мен жените с месо върху костите трябва да са по-страстни,защото някоя анемична кльощава от неядене би се уморявала веднага.

# 18
Аз и като слаба, и като дебела съм си страстна. (зелен озъбен емотикон).

П.П. Авторката, дайте (или покажете) източника, твърдящ подобен факт и веднага ще ви бъде обяснено защо "да" и защо "не".
Извън съботните простотии, няма нищо общо с "дебелината". До нивото на мъжки и женски хормони в организма е. При жени с по-височки нива на тестостерон има и високо либидо. Но има и странични екстри: окосменост повечко по тялото и по-дебели косми, мустачки, вежди плътни, окосмена линия от пъпа към венериния хълм, по-агресивно поведение, физическа сила и т.н.

Ако мога да обобщя – логиката е по-мускулестия тип жени са по-страстни (редактирам се – по-активни сексуално, дали ще са страстни е друга темаSimple Smile), а жените с повечко мастна тъкан се предполага, че са с по-високи нива на естроген и са по-спокойни сексуално, да го наречем. Слабата жена може да е само кожа и кости и да няма грам развита мускулатура и либидото ѝ да е на ниво нула.:>

# 19
Слабата жена може да е само кожа и кости и да няма грам развита мускулатура и либидото ѝ да е на ниво нула.:>
Либидото на една слаба жена може да е и под нулата, но много жени могат само да й завиждат за това, която тя може да направи в леглото. Shocked

# 20
  • Варна
Слаба съм, но пък съм егоист в леглото(по принцип и извън него, но за леглото иде реч конкретно), обичам мъжа ми да се старае повече от колкото аз. Но не знам дали означава задължително, че не съм страстна  Rolling Eyes

# 21
  • София
А, може просто да си мързелива, щот си намерила кой да се труди за двама! Joy

# 22
Слаба съм, но пък съм егоист в леглото(по принцип и извън него, но за леглото иде реч конкретно), обичам мъжа ми да се старае повече от колкото аз. Но не знам дали означава задължително, че не съм страстна  Rolling Eyes

И аз така. Simple Smile
Хич не се раздавам даже.

# 23
Всъщност приказката е, че грозните жени били най страстни. Щото можело да им е за последно.

А точно това щях да напиша. Били не само по-страстни, ами направо невероятни в леглото, точно защото можело да им е за последно, а и го правят от дъжд на вятър. Та усмихне ли им се късмета, били неотразими. Това са "аргументите" за грозна жена/супер секс.

# 24
  • София
Някой си пише домашното ли, че пусна тази тема, или иска да разбуни духовете у пълничките и да гледа сеир как се напъват да се доказват пред слабичките?  Grinning Grinning Grinning Grinning
 Popcorn

# 25
  • Варна
А, може просто да си мързелива, щот си намерила кой да се труди за двама! Joy

О и мързелива съм Grinning

# 26
Някой си пише домашното ли, че пусна тази тема, или иска да разбуни духовете у пълничките и да гледа сеир как се напъват да се доказват пред слабичките?  Grinning Grinning Grinning Grinning
 Popcorn

Да, на това изглежда. На някой му се търси сеир.

# 27
  • Варна
А ние пък кльощавите побързахме да си признаем, че не сме от усърдните и развалихме сеира. Ако знаех, че това е целта щях да изчакам да похвърчи перошина.

# 28
Либидото на една слаба жена може да е и под нулата, но много жени могат само да й завиждат за това, която тя може да направи в леглото. Shocked

Чак пък да ѝ завиждат... На повечето жени Егото и самочувствието не се крепи на това колко номера могат да правят в леглото. Simple Smile

Доста противоречиво звучиш, някоя няма либидо, но виси от полилея по време на секс? Т.е. не ѝ се прави секс, но няма значение, пак е секс-богиня?  Mr. Green

# 29

И какво прави жена без либидо?

Общи условия

Активация на акаунт