Защо слабите жени са по-страстни?

• 44 779
  • 461
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,
На какво се дължи фактът слабите жени винаги да са по-страсни и се раздават повече? Не става въпрос само в леглото, а като цяло в една връзка.
Благодаря!
На коефициентина на триене при лъзгане.
Да не би да искаш да кажеш, че слабите жени са по-тесни?  Shocked

# 76
Добре де, ама едно нещо не се сещам дето съм можела повече като клюща, отколкото сега като дебеланка.
Представям си акробатики, мост с усукване, стойка на ръце  Mr. Green Дай жокер  Praynig
Разсъждаваш в грешна посока...
Ами насочи жената, да разберем и ние, все пак е форум за взаимопомощ.
Не става дума за гимнастики и акробатики, а е до желание да се правят неща, които са табу за повечето жени. Нещо повече, мислят си, че е невъзможно.

# 77
Може би старото поколение да се обиждат,не знам.Обяснилите,които симулират,са по-възрастни от майка ми.

А тези, които твърдим, че не симулираме, сме на възрастта на баба ти.
Прави си изводите, моме...  Laughing

# 78
Здравейте,
На какво се дължи фактът слабите жени винаги да са по-страсни и се раздават повече? Не става въпрос само в леглото, а като цяло в една връзка.
Благодаря!
На коефициентина на триене при лъзгане.
Мне. Помисли отново.

# 79
Мне. Помисли отново.
Предавам се, дай поне един жокер.

# 80

Не става дума за гимнастики и акробатики, а е до желание да се правят неща, които са табу за повечето жени. Нещо повече, мислят си, че е невъзможно.
Аха. И как слабите жени имат желание, повече от примерно по пълните им посестрими...?
Не вдявам връзката тегло-желание за извънземен секс.

Нещата които за повечето жени са табу, обикновено се правят от жени с високо либидо и ниски задръжки, силен фактор е партньора (за силни аплодисменти са нужни 2 ръце, нали така Wink ), а килограмите ако не говорим за аномалии, не са определящи.

# 81
Лъки, не съм съгласна, че кг не са важни.
Една слаба жена изглежда много по-привлекателна от някоя дебела. То вярно, че за всеки влак си има пътници, но чисто естетически е по-добре.

# 82
Една слаба жена изглежда много по-привлекателна от някоя дебела. То вярно, че за всеки влак си има пътници, но чисто естетически е по-добре.
Имаш една голяма червена точка от мен!

# 83
  • Наблизо
Трябва да обясниш обаче какво значи дебела и какво значи слаба.

# 84
Над 50 кг всички са дебели. Mr. Green Mr. Green

# 85
Добре де, ама едно нещо не се сещам дето съм можела повече като клюща, отколкото сега като дебеланка.
Представям си акробатики, мост с усукване, стойка на ръце  Mr. Green Дай жокер  Praynig
Разсъждаваш в грешна посока...
Ами насочи жената, да разберем и ние, все пак е форум за взаимопомощ.

Ми да ти кажа то всеки си мисли, че прави секс "върха на сладоледа", пък другите само по мисионерската.
Продължавам да съм в чуденка какво правят слабите дето пълните не желаят. Има една подробност аз съм над 40 години табутата ми са вписани в наказателния кодекс  Mr. Green
Та дали пък някой не си мисли, че муши - шушито му е табу за други?

# 86
А-ааа, Хепи за дебели никъде не говорим...
Слаба 42 килограмова не може да е по привлекателна от една 57килограмова, примерно...не говоря за слонове и хипопотами, говорим за леко заоблена жена...
Верно, че за всеки влак си има пътници, и това е така. Rolling Eyes

# 87
  • Варна

Тюх, заради 3 кг. влязох в графата на дебелите.

# 88

Тюх, заради 3 кг. влязох в графата на дебелите.
Да но ако си висока 170см, не си дебела.

# 89
Трябва да обясниш обаче какво значи дебела и какво значи слаба.

Дебела жена и слаба жена.
Между тях двете няма никакви нюанси.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт