Защо слабите жени са по-страстни?

• 44 863
  • 461
  •   1
Отговори
# 150
  • Наблизо
Ами притесних се, че според форумския идеал ще трябва да се развеждам. А пък ме мързи.И моя мъж го взех 80 кг., атлетичен и висок, ама на надебеля завалията. С 6 плътни работни дни, само вечер му остава време за храна. Неправилно е и мрънкам, но го прави заради нас.

Ще го зарязваш значи,Дева и тайфата ''Всички,които са над 50 кг са гнусни и не заслужават да са на този свят''ще ти помогнат.Може дори да имат под ръка такъв,който е дори под 80 кг!Ето,уреди се.

С това съм съгласна. С едно допълнение. Характерът дава отпечатък и на тялото. Доста преди трийсетте. Никой не твърди, че е най-важното, но свъхтеглото е показателно за волята, емоционалното състояние, мързела, хранителните навици. Мантрата "аз си се харесвам" сме я чували, но дали ако се яви феята с пръчицата и каже, че може да смъкне амнайсе кила с едно замахване, човек с наднормено тегло ще каже "не, не, сакън, не ми разваляй фигурата"

Да,обаче какво значи дебел - ето Дева,поддръжник на 'Яж,колкото да не умреш,не повече' сподели над 50 е дебел.
За мен примерно е когато извадиш от височината си 100 и се получава число,което не отговаря с повече от 5-10 килограма + на истината.Тогава си е зле за здравето,така е.

# 151
  • # супернатурална #
Във въпроса ти се съдържа отговор  Laughing Колкото до "Дева и тайфата" аз толкова крайни изказвания не прочетох. Може да е имала предвид, че тя не би допуснала за себе си да е над тези килограми. За мен "дебело" е килограмите да са повече от ръста минус 110. Като казвам "за мен" имам предвид за моето си тяло персонално, а не че намирам другите дебели при това положение. Освен това  за мен е въпрос на уважение към себе си и към партньора си да поддържаш килограмите/фигурата отпреди "бракуването" и раждането/ражданията.

# 152
За по-слабите жени - да, възможно е, но съм чувала и че по-грозните били по-страстни. Бившият ми мъж (след като му дадох свободно и го изгоних от мой наследствен имот) ми обясняваше как жените, с които е бил после били много активни в секса и как си мислел, че това ще му хареса, но всъщност - не. И едва ли не как го мяткали в разни пози. На мен ми беше смешно, но му отговарях, че явно е много желан и т.н. глупости, за да му чеша егото и да си взема развода по-бързо и без проблеми. Те такива работи. Вероятно по-слабите и по-грозни жени разчитат на "добрия" секс, а това е толкова индивидуално....

# 153
Ех Глухарче, порастнала си и си разбрала, че когато обичаш, не обичаш с очите си. Че когато те обичат не те харесват заради килограмите ти ...  Heart Eyes
Не съм съгласен! Мъжете обичаме с очите си, жените с ушите си.

Не е вярно.
Имам приятел, от 10+ години, който много ме обича, истински. Казвал ми го е безброй пъти, но няма шанс човекът... Дебел е, доста... Tired

# 154
Ех Глухарче, порастнала си и си разбрала, че когато обичаш, не обичаш с очите си. Че когато те обичат не те харесват заради килограмите ти ...  Heart Eyes
Не съм съгласен! Мъжете обичаме с очите си, жените с ушите си.

Не е вярно.
Имам приятел, от 10+ години, който много ме обича, истински. Казвал ми го е безброй пъти, но няма шанс човекът... Дебел е, доста... Tired

И аз не мога с дебели. Не знам с ушите си ли обичаме, но с дебел не мога. Аз лично, де. Иначе хората сме различни, някои жени наистина се влюбват с ушите си, явно. Аз съм от онези първичните, за които физиката е от голямо, даже огромно значение.

Цитат
Джей Ло не е слаба,а добре сложена.

Ми въпрос на вкус. Аз лично подобно тяло не харесвам. Не е дебела, но за мен не е с хубаво тяло, за задника да не говорим.
Ангелите на Виктория Сикрет са моите фаворитки за тела.

# 155
Аз се опитвам да кажа, че има огромна разлика м/у слабо и СТЕГНАТО женско тяло. Поддържаното тяло изисква много повече усилия, като трениране, спазване режим на хранене и др.

И аз съм за стегнато,но женствено тяло.Чест спорт с хубаво и комплексно хранене са ключът за мен.И разбира се хубав секс,без нужда от симулиране Smile
Ето един светъл пример,че дори и на 48 може жената да изглежда красива и женствена,въпреки че е дебела на около 65 килограма.

Въпрос на гледна точка. За мен лично това не е хубаво тяло.

Ето такова тяло ми е фаворит:

# 156
И аз Джей Ло не я харесвам. Прекалено едра е, по моите критерии.
Харесвам фини, грацилни жени. От форума - Екс. Heart Eyes bouquet Дълги крака, тесен ханш. Heart Eyes
Такива с едър кокал и голям задник, не.

+1 за поста на Bella Anna. Peace

# 157
  • Paris, France
Аз пък много харесвам Джей Ло. Обожавам жени с тесни талийки и големи дупета. И много, много малки, високо разположени гърди.

# 158
На мен жената със зеленото бельо от поста на  Bella Anna е като драглива кобила.
Тайландските травестити имат такава визия - мъже които нямат нищо женствено, които разчитат само на слабо тяло.

Както бе казал Брус Вилис - жената трябва да се познава, че е жена, като я погледнеш от всички страни, че и отгоре Simple Smile

# 159
На мен жената със зеленото бельо от поста на  Bella Anna е като драглива кобила.
Тайландските травестити имат такава визия - мъже които нямат нищо женствено, които разчитат само на слабо тяло.

Както бе казал Брус Вилис - жената трябва да се познава, че е жена, като я погледнеш от всички страни, че и отгоре Simple Smile

Съгласна на 100%.

# 160
Дръглива кобила? Rolling Eyes
Не сте в ред! Naughty
Ама явно така се оправдават/успокояват дебелите.
Гроздето е кисело. Simple Smile

# 161
И как разбра дали съм дебела, имаш трето око ли?
Ако моето виждане за формите на жената  не съвпада с твоето, съм задължително дебела.
така се успокояват кощрамбите. Joy

# 162
DeVa® това бе супер изцепка.  Crazy
Значи ако не намирам за секси жени с телата на 15 годишни момченца съм дебела?

Пък да не говорим, че съм била толкова слаба, че и по-слаба. Ми грозно е! Като мъж! Циците изчезват като махнеш сутиета. "Дупе" е мястото отзад, но нищо повече  Stop А мерси!

Ето и какво е показало изследването за най-хубаво тяло. Статистиката няма как да лъже.
Тази "дебелана" е идеала

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 08:31 от the Дорис

# 163
И как разбра дали съм дебела, имаш трето око ли?
Ако моето виждане за формите на жената  не съвпада с твоето, съм задължително дебела.
така се успокояват кощрамбите. Joy

Само да ти кажа, че да поддържаш кг се иска воля и дисциплина.
Да плюска всеки може. Нищо сложно и трудно няма.
Кощрамби не знам кои са, някоя селска дума от вашия край ще е. Simple Smile

# 164
Само да ти кажа, че да поддържаш кг се иска воля и дисциплина.
Да плюска всеки може. Нищо сложно и трудно няма.
Кощрамби не знам кои са, някоя селска дума от вашия край ще е. Simple Smile

Оооо хайде моля! Нека запазим глупостите за висшето постижение да си слаба за друг форум  Stop

Да си склонен към пълнеене /това означава, че имаш здравословен проблем/ и да поддържаш тегло е постижение - другото са женски тъпи суети.  

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 13:33 от the Дорис

Общи условия

Активация на акаунт