Защо слабите жени са по-страстни?

• 44 863
  • 461
  •   1
Отговори
# 165
Пак питам ти как разбра аз как изглеждам.
Малко като комунистите ако не си с мен си против мен.
Опита да ме уязвиш със селския край ти е неуспешен. Чети повече.

# 166
... Освен това  за мен е въпрос на уважение към себе си и към партньора си да поддържаш килограмите/фигурата отпреди "бракуването" и раждането/ражданията.
Ами сега !?!? Моя мъж ме познава от 21 годишна 160см/46кг и като се има предвид, че съм с масивно коляно и глезен, т.е. краката ми изглеждат масивни, дори в най-кльощавите ми периоди, тогава си изглеждах като скоба... Първия ми мъж "ме взе" на 52кг, а първото дете като беше на 8м бях 45кг. изглеждах болна, чувствах се болна... майка на приятелка ме заведе на лекар, изглеждала съм като туберколозна... Каква страст, какъв секс!?! След второто раждане върнах килограми, но не така драстично, остана дупе, колкото да замаскира малко масивните крака, и ребрата не ми се брояха. Талията си ми е като на 20г.
Втория ми мъж "ме взе" на под 30 год, под 50кг... След третото раждане баааавно върнах линия, после пак баааавно постепенно качих. В момента съм на над 40г 58-60кг с малко по-масивно дупе и крака отколкото ми харесва, корема ми е плосък, като да не съм раждала... и какво да се убия ли или да си кажа, че не уважавам мъжа си, заради това, че не съм се завряла в клиника по пластична хирургия ли!?! Ами не, радвам се на тялото си и... на секса! И никой не може да ме убеди, че като слаба (под 50кг) съм била по-страстна Rolling Eyes (наблюдавам себе си и мъжа си)

# 167
  • Наблизо
И как разбра дали съм дебела, имаш трето око ли?
Ако моето виждане за формите на жената  не съвпада с твоето, съм задължително дебела.
така се успокояват кощрамбите. Joy

Само да ти кажа, че да поддържаш кг се иска воля и дисциплина.
Да плюска всеки може. Нищо сложно и трудно няма.
Кощрамби не знам кои са, някоя селска дума от вашия край ще е. Simple Smile
Мда,разбира се.Мантрата на Дева - на 50 кила дебела,ядеш колкото да не умреш и съскаш на всички със женствено тяло.Сигурно е страшен купон животът на някой,който е кльощав,злобен и гладен.
Ти най-добре би се чувствала в Бухенвалд през 45та - всички едни слааааби,както ти ги харесваш,едва ли е имало някой над 50.Модели с дисциплина.

# 168
... Освен това  за мен е въпрос на уважение към себе си и към партньора си да поддържаш килограмите/фигурата отпреди "бракуването" и раждането/ражданията.
Ами сега !?!? Моя мъж ме познава от 21 годишна 160см/46кг и като се има предвид, че съм с масивно коляно и глезен, т.е. краката ми изглеждат масивни, дори в най-кльощавите ми периоди, тогава си изглеждах като скоба... Първия ми мъж "ме взе" на 52кг, а първото дете като беше на 8м бях 45кг. изглеждах болна, чувствах се болна... майка на приятелка ме заведе на лекар, изглеждала съм като туберколозна... Каква страст, какъв секс!?! След второто раждане върнах килограми, но не така драстично, остана дупе, колкото да замаскира малко масивните крака, и ребрата не ми се брояха. Талията си ми е като на 20г.
Втория ми мъж "ме взе" на под 30 год, под 50кг... След третото раждане баааавно върнах линия, после пак баааавно постепенно качих. В момента съм на над 40г 58-60кг с малко по-масивно дупе и крака отколкото ми харесва, корема ми е плосък, като да не съм раждала... и какво да се убия ли или да си кажа, че не уважавам мъжа си, заради това, че не съм се завряла в клиника по пластична хирургия ли!?! Ами не, радвам се на тялото си и... на секса! И никой не може да ме убеди, че като слаба (под 50кг) съм била по-страстна Rolling Eyes (наблюдавам себе си и мъжа си)

Горе-долу всеки познава тялото си и знае неговия минимум. При жените под дадени кг изчезва и цикъла. Така че, всичко е до структура. После е яденето, спорта и уважението към себе си. Joy Аз лично не харесвам тлъстинки на талията - това е вредно и за здравето. От тук следва извода, че трябва или спорт, или непреяждане, или и двете. (изключвам заболяванията, там работата е друга) Обърнахме темата яко обаче. Joy

# 169
  • София
Дръглива кобила? Rolling Eyes
Не сте в ред! Naughty
Ама явно така се оправдават/успокояват дебелите.
Гроздето е кисело. Simple Smile

Ми, не е така!
Първо, тя наистина прилича на травестит, защо гърдите ѝ са прекалено малки, талията прекалено широка, почти изравнена с ханша, а краката са ѝ криви.

Ето ти слабо, ама сочно и всичко имащо си:
http://russmodamag.ru/wp-content/uploads/%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%BE.jpg

# 170
Тука по-грозните епитети определено не съм към по-пълни жени, а към слабите та не знам защо все се говори, че има голяма дискриминация към жени с наднормено тегло.

Аз съм 47 кг на ръст 160 - не съм мършава, имам атлетично телосложение и не страдам от липса на задни части или бюст. От тази тема се разбра, че всичко под 50 кг е скелет, висящ на закачалка.

# 171
Тука по-грозните епитети определено не съм към по-пълни жени, а към слабите та не знам защо все се говори, че има голяма дискриминация към жени с наднормено тегло.

Аз съм 47 кг на ръст 160 - не съм мършава, имам атлетично телосложение и не страдам от липса на задни части или бюст. От тази тема се разбра, че всичко под 50 кг е скелет, висящ на закачалка.
Не, разбра се че е структура и разпределение... И не е неуважение към себе си и към партньора да се храниш равномерно и правилно, и да не спортуваш нон стоп, щото видиш ли било обида към него и към себе си...
И като някой ми каже, че ако съм над 50кг (същия ръст 160) значи съм дебела, ми не не съм! Имам талия в съотношение с ханша около 2/3. Масивни крака, включващи широк глезен - структура/ген... и по тоя случай се постарах да кача малко и в горната част на тялото, включващо и натоварване на ръце... че малко в пропорция да са нещата. Като бях под 50 краката все си бяха такива и категорично изглеждах кльоща, сега на почти 60кг даже не изглеждам сочна а по-скоро пропорционална, без да съм атлетична.
Та това прави ли ме по-малко страстна или секси!?! (все пак да сме по темата за по-страстните слаби жени)

# 172
Същото нещо могат да попитат и девойките под 50 кг, които ги изкарват на мърши. Аз имам фина структура, много трудно качвам килограми, но изобщо не съм кльощава - имам ясно изразени мускули на краката от бягането и тежестите, нямам плочки на корема, но нямам и излишни мазнини, и задник си имам, и гърди. Е, като съм 47 кг това значи ли, че дрънкам с кокали по време на секс и съм мършава? Над 51-52 кг не изглеждам никак добре - много си личат на иначе грацилна структура и 160 см ръст.

И разбира се, че си секси! Аз лично много харесвам жени, които си имат извивки - и хубаво изразените, оформени глезени са много готино нещо и сравнително рядко срещано.

# 173

Има доза завист, да не ти пука! 😎

# 174
  • Paris, France
50кг за ръст 1.60 никак не са малко. Добре са си. На 30г тежах 46-48кг при ръст 1.68 и не бях кльощава. Имам приятелки, които тежат под 50кг за ръст около 1.75м. Не са килограмите важни а пропорциите.
дупето и бедрата са мускули. Корем и широка такия ни загрозяват.

Горе-долу всеки познава тялото си и знае неговия минимум. При жените под дадени кг изчезва и цикъла. Така че, всичко е до структура. После е яденето, спорта и уважението към себе си. Joy Аз лично не харесвам тлъстинки на талията - това е вредно и за здравето. От тук следва извода, че трябва или спорт, или непреяждане, или и двете. (изключвам заболяванията, там работата е друга) Обърнахме темата яко обаче. Joy

Цикълът на мене ми изчезва и при високи килограми. Но и при ниски, да. Когато тежа под 47кг и над 57кг нямам цикъл.

# 175
Гугъл, никой не обижда слабите хора а това че ако кажеш че харесваш по-сочни жени си непременно дебела и завиждаш.
За мен един човек изглежда добре ако се чуства добре в кожата си, това личи по излъчването.
По-важни са пропорциите, а не килограмите.

# 176
  • Наблизо

Гугъл,не става въпрос за теб конкретно или за нещо подобно.50те килограма се спрягат,защото анорексичната госпожа,фен на аушвицкото телосложение на всяка цена,каза че над 50 килограма си задължително дебел и грозен и нарича откровено нормални и красиви жени дебели.
Разбира се,че е според телосложението и височината ''идеалното'' тегло - тоест това,което с балансирано и здравословно хранене и нормална доза спорт се поддържа без да го мислиш.И си здрав.
Бухенвалдският фен разбира се ще ме обори,че ако не гладуваш и не си постоянно гладен,нямаш дисциплина и воля...и това гърди и сочно дупе не е секси.Плоска отпред и отзад,това харесва госпожата.

# 177
Ама вие пак минавате в тази крайност. Разбира се, че килограмите сами по себе си без ръст и телосложение са крайно недостатъчни, за да се каже въобще дали някой е дебел камо ли красив и секси. Но като говорите за аушвиц, съсухрени, плоски жени без нищо за пипане това също е обидно. Аз не се разпознавам там, но сигурно има достатъчно жени, които генетично са си слаби без да пазят диети и едва ли подобно описание е ОК за тях. Да бъдеш наречен дебел не е по-обидно от това да бъдеш наречен съсухрен и плосък.

Ще я махна после, поради което бих помолила да не ме цитират:
Скрит текст:

Мършаво ли е момичето от снимката? Тежи под 50 кг.

# 178
  • Paris, France
Гугъл,не става въпрос за теб конкретно или за нещо подобно.50те килограма се спрягат,защото анорексичната госпожа,фен на аушвицкото телосложение на всяка цена,каза че над 50 килограма си задължително дебел и грозен и нарича откровено нормални и красиви жени дебели.
Разбира се,че е според телосложението и височината ''идеалното'' тегло - тоест това,което с балансирано и здравословно хранене и нормална доза спорт се поддържа без да го мислиш.И си здрав.
Бухенвалдският фен разбира се ще ме обори,че ако не гладуваш и не си постоянно гладен,нямаш дисциплина и воля...и това гърди и сочно дупе не е секси.Плоска отпред и отзад,това харесва госпожата.

Красота е относително понятие. Защо се впрягате толкова всички? Не я знам коя е анорексичната госпожа, и дали наистина е анорексична, но тя има право на мнение и нейното е такова, каквото го е написала. 50кг хич не са анорексично тегло и извън развитите държави млада жена рядко тежи повече. Много хора в Европа и Азия, мъже и жени, харесват плоски, слаби момичета. В Африка пък се харесват тънките талийки и широките ханшове с големи дупета. Въпрос на вкус.

# 179
Момичето на снимка е атлетично, стегнато, поддържано, в никакъв случай мършаво. Много ми е грозно, когато някои доста пищни дами идват да ми казват, че съм клощава, макар че по мнение на мъжете съм си супер. За мен това си е чиста завист. Така съм се родила с бърз метаболизъм и не трупам, сега съм бременна в осмия месец и тежа 58 кг, преди това бях 47 и  165 висока. Това също си е добре за състоянието ми, но пак ме смятат с ниско тегло. На хората угодия няма, аз се чувствам добре в кожата си и най важното не се обиждам на никого, кой какво ми приказва и мисли за моето телосложение. 😉😏

Общи условия

Активация на акаунт