Защо слабите жени са по-страстни?

• 44 776
  • 461
  •   1
Отговори
# 255
  • MI
Направо пълни медицински изследвания и кръвна картина ще са нужни, за да бъде преценката поне малко реалистична Simple Smile)))
Може също и покриване на норматив от физически упражнения.
Правилно, ако е болнава пак ще страда страстта, ако е обездвижена - също. Grinning Ама пък никоя не излезе да се похвали че е истинска лъвица, с естествено кожухче.

# 256
  • Варна
с естествено кожухче.

Аз съм човека, имам си хубави, здрави, чернички и лъскави. Ако зимата пропусна седмица епилатора запецва Joy.
Добре ли е?

# 257
Ама пък никоя не излезе да се похвали че е истинска лъвица, с естествено кожухче.

Ами да, възпитание се нарича, нормалните жени имат поне минимален усет за редно и нередно, та и сами се досещат защо не е хубаво да си развяват g-точките из форума. Интимният живот затова е интимен, защото не се споделя публично.

# 258
  • MI
Скрит текст:
с естествено кожухче.

Аз съм човека, имам си хубави, здрави, чернички и лъскави. Ако зимата пропусна седмица епилатора запецва Joy.
Добре ли е?
Ахам, както се смеем това предполага и повече косми на главата. Мустакът се маха, косата остава. То и аз имам, само че светли. Да си призная. Дали съм страстна не знам, да каже мъжът ми. Чинии не съм хвърляла, но имам лоши избухвания понякога. Joy

Ох, бе, Янечек, шегувам се. Смешно ми стана с това наддаване кой 45 кг и кой има цици. И то от големи жени. Че на всичко отгоре доказвайки така колко са страстни.Joy

# 259
  • София
Смейте се вие, аз ви говоря с факти. В началото секса беше и вечер и сутрин...

Само вечер и сутрин? newsm78
В едно легло, пресни гаджета и цяла нощ спинкате като братче и сестриче?

Не е много за хвалба, ама като гледам какви оплаквания имат съфорумките, почти героично звучиш. Mr. Green

# 260
  • Варна
Смейте се вие, аз ви говоря с факти. В началото секса беше и вечер и сутрин...

Само вечер и сутрин? newsm78
В едно легло, пресни гаджета и цяла нощ спинкате като братче и сестриче?

Не е много за хвалба, ама като гледам какви оплаквания имат съфорумките, почти героично звучиш. Mr. Green

Еййй, тука можете да направите всеки мъж импотентен Joy
Те за това мъжете плюят бгмамма, от страх.

# 261
Абе жените отслабват от секс, пък вие търсете още идеалния Wink

# 262
Отслабват те. От мозък. Simple Smile
Що за заблуда е, че се отслабва от секс. Ми това е не по-различно от раздвижване с прахосмукачката за 1 час. Отслабва се, ако го правиш 24/7. В началото на връзката сексът е по-интензивен и качва малко разхода на калории, после обаче следва успокояването в двойката и иде йо-йо ефектът. :>

# 263
Не е само до движение, а до хормони и т.н.

# 264
Абе жените отслабват от секс, пък вие търсете още идеалния Wink

Сега това ли е тактиката да хванеш някаква идиотка тук? Поне някоя отчаяна от килата си да ти се върже. Жалка работа.

# 265
Казвам само какво се е случило, може да е полезно на някого. Иначе по темата казах, има страстни и пълни и слаби, фигурата няма значение.

# 266
  • Варна
Лошо няма, но се е объркал. Тук сме с идеални пропорции, нужда от отслабване нямаме.

# 267
Отслабват те. От мозък. Simple Smile
Що за заблуда е, че се отслабва от секс. Ми това е не по-различно от раздвижване с прахосмукачката за 1 час. Отслабва се, ако го правиш 24/7. В началото на връзката сексът е по-интензивен и качва малко разхода на калории, после обаче следва успокояването в двойката и иде йо-йо ефектът. :>

По-скоро при влюбване се отслабва. Не ти се спи, не ти се яде, едно такова ти е нервно малко. То нали влюбването го бяха оприличили на болест. Joy

# 268
  • Paris, France
От секс, ако е лежане и гледане на тавана и без оргазъм не се отслабва. Понеже е неприятно и даже досадно може да се надебелее даже. Обаче оргазмите са супер полезни. Увеличават кръвообръщението, отварят кръвоносните съдове и успокояват. След оргазъм се спи като къпан. Липсата на сън води до надебеляване.

# 269
Липсата на сън води до надебеляване.
И многото сън -също. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт