Защо слабите жени са по-страстни?

• 44 741
  • 461
  •   1
Отговори
# 315
  • MI
Ох, nelig, престани с тези косми....
Скрит текст:
Не исках да го пиша, но по мои наблюдения, по- пълните жени са и по- космати...и то вследствие на разбърканите хормони, които се случват пък като следствие на затлъстяването ... и това само, защото им липсва самоконтрол, егати....
Че как да спра - точно заради мнения като твоите си заслужава да ги напомня всеки път. Joy И сериозната част на мнението ми беше заради такива постове всъщност.
За много жени бройката мъже свалящи ги е определяща за ценностите им, самочувствието им, държанието им изобщо целият им характер.

По-скоро толкова са им и самочувствието, и ценностите, щом най-важното е броя на свалячите около тях. Поне да брояхме предложение за брак, повече има смисъл. А за другото - не е дори само до красиви черти. Предстваи си страхотно красива жена с точните за теб форми и лице, но просто-агресивна, която като си отвори устата и кара да занемеят хамалите на пристанището. Колко точно привлекателна ще ти се стори? Wink

# 316
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ама защо се сърдиш? Питам, абсолютно сериозно? 😆

Не се сърдя ...нито ви имам проблемите ...

Нагледала съм се на дебели момичета, които никога не са имали нормална връзка в училище, нито са имали първа целувка... нито са се наслаждавали на секса ...и то само, защото някакви тетки са им казвали, че са си много добре така...
Тотално различна реалност, която никое момиче не заслужава.

# 317
  • град-държава
Ама говориш за тях, пък и ние ги нямаме. 😆

Последна редакция: пн, 20 ное 2017, 15:08 от Vermilion`

# 318
  • Пловдив
nelig
Нула клонящо към отрицателно число. За мен характера, интелекта, ценностите, като цяло мисленето е на първо място. Ако си подхождаме като характери, външността е маловажна. И най-красивата жена, с кофти характер и маниери ме отблъсква.

Роузи
Ок лошо е като им кажат, че така са си добре. А хубаво ли е когато такива момичета стават анорексички, или стигат до болници заради гладуване, или си разбиват здравето и после цял живот по лекари и лекарства.

# 319
  • MI
Много искрено и лично ми прозвуча това за пълните момичета, дето са нямали гадже в училище... Cry На секса пак в училище ли е трябвало задължително да се наслаждават само не схванах? Joy

Драко, не си само ти. Почти всички мъже, които са излезли от пубертета от едни поне 5-6 години и имат малко акъл в главата са така. Особено пък ако търсят нещо повече от секс за една нощ.

# 320
Предстваи си страхотно красива жена с точните за теб форми и лице, но просто-агресивна, която като си отвори устата и кара да занемеят хамалите на пристанището. Колко точно привлекателна ще ти се стори? Wink

Aко я познаваш тази жена, веднага да я свържем с потребитя (не му помня ника), който си търси мръсница да му реди обиди в леглото, току виж направим едно добро дело (само не ми се мисли коя ще е първата дума на детето им след години).
Колкото до харесването на себе си, няма как то да не зависи от това как те отразяват околните - много по-лесно е да се харесваш, когато ти обръщат внимание, общуват с теб и си имаш компания, отколкото ако никой не те забелязва. Толкова за чуждото мнение и неговата важност, важно си е, каквото и да си говорим.

# 321
  • MI
Aко я познаваш тази жена, веднага да я свържем с потребитя (не му помня ника), който си търси мръсница да му реди обиди в леглото, току виж направим едно добро дело.
Скрит текст:
Колкото до харесването на себе си, няма как то да не зависи от това как те отразяват околните - много по-лесно е да се харесваш, когато ти обръщат внимание, общуват с теб и си имаш компания, отколкото ако никой не те забелязва. Толкова за чуждото мнение и неговата важност, важно си е, каквото и да си говорим.
Ахаха, това съм го пропуснала. Joy Не я познавам, виждала съм и бягам със 100 км/час като видя такова чудо независимо от пола и външния вид.

Вярно е, просто харесването не зависи само то килограмите. Има много привлекателни жени и с леко наднормено, и с леко поднормено тегло, както и много грозни със същите килограми. А чуждото мнение трябва да те интересува колкото да не загубиш контакт с действителността (например да си посредствен, а да се мислиш за гений, или да си просто симпатичен, а да се мислиш за супер красив), но не толкова че да ти се скапва настроението, защото някой кифльок не те бил харесвал или пък защото баба Гинка съседката те е изгледала зле заради дължината на полата. Simple Smile

# 322
Вярно е, просто харесването не зависи само то килограмите.

Разбира се, затова и говоря по-обобщено. Хубаво е човек да се възприема в своята цялост, омръзнало ми е да чета и слушам, че нещо си не е важно за сметка на друго, например "тялото няма значение, важна е душата", а че тялото е лодката, с която тази душа трябва да премине през живота, не е ли важно? Разбирам изкушението да се грижиш само за душата, ама пък в света на смъртните си принуден и тяло да мъкнеш, така че няма как да не е важно, спира да бъде важно, чак когато умреш.

# 323
Вярно е Янечек...освен това трябва да си пълна наивница или никога да не си срещала мъж, за да твърдиш, че мъжът те избира заради душевността, която носиш...  или все още те харесва, със 20 кг плюс... Той може да си те обича, но се съмнявам да те харесва...

# 324
  • Пловдив
Вярно е, просто харесването не зависи само то килограмите.

Разбира се, затова и говоря по-обобщено. Хубаво е човек да се възприема в своята цялост, омръзнало ми е да чета и слушам, че нещо си не е важно за сметка на друго, например "тялото няма значение, важна е душата", а че тялото е лодката, с която тази душа трябва да премине през живота, не е ли важно? Разбирам изкушението да се грижиш само за душата, ама пък в света на смъртните си принуден и тяло да мъкнеш, така че няма как да не е важно, спира да бъде важно, чак когато умреш.
Сама го казваш, че си принуден. Не че съм фен на това, но технически е възможно, ако имаш достатъчно средства и изобщо не ти пука за околните, трябва само да се съобразяваш с медицинската страна на тялото ти да го поддържаш живо, и можеш да минеш без всичко останало, щото то така или иначе е за хората.
Роузи
Е тука бъркаш. Много праволинейно мислене.

# 325
  • град-държава
Вярно е Янечек...освен това трябва да си пълна наивница или никога да не си срещала мъж, за да твърдиш, че мъжът те избира заради душевността, която носиш...  или все още те харесва, със 20 кг плюс... Той може да си те обича, но се съмнявам да те харесва...
Не знам какъв опит имаш с мъжете, но като те чета, единствено си мисля, че не ти е било лесно. Но няма нужда да си проектираш комплексите и неувереността върху други, запази си ги за теб и продължавай да се стараеш, а остави хората да правят каквото и както си решат със себе си.

# 326
  • MI
Р
Скрит текст:
азбира се, затова и говоря по-обобщено.
Хубаво е човек да се възприема в своята цялост, 
Скрит текст:
омръзнало ми е да чета и слушам, че нещо си не е важно за сметка на друго, например "тялото няма значение, важна е душата",а че тялото е лодката, с която тази душа трябва да премине през живота, не е ли важно? Разбирам изкушението да се грижиш само за душата, ама пък в света на смъртните си принуден и тяло да мъкнеш, така че няма как да не е важно, спира да бъде важно, чак когато умреш.
О, с това съм напълно съгласна, още римляните са казали здрав дух в здраво тяло. Проблемът е че често (и в тази тема) не се гони здравото тяло, камо ли пък здравия дух, а само точно определени физически параметри, които често нямат нищо общо със здрравето и това как се чувстваш физически. Да не говорим пък колко пъти се забравя духа за сметка на тялото. Всъщност това лъсва много ясно точно в теми като тази.

А пък ако мъжът ти те е избрал само заради теглото или само заради циците, пиши го бегАло. Това не значи че трябва да се отпуснеш и да станеш 100 кг, а просто че всичко се случва в живота, включително старостта, болести и т.н. и е хубаво като се обвързаш толкова за дълго с някого да не е основно заради цвета на очите или номера на обувките.

# 327
  • Варна
Вярно е Янечек...освен това трябва да си пълна наивница или никога да не си срещала мъж, за да твърдиш, че мъжът те избира заради душевността, която носиш...  или все още те харесва, със 20 кг плюс... Той може да си те обича, но се съмнявам да те харесва...

Роузи, в няколко тема ти чета изказванията за килограмите при жените, и ми правят много лошо впечатление,  много си крайна. Навежда ме на мисълта, че явно имаш  или си имала комплекси в това отнишение. Разбери, че не най-важното са килограмите и не е задължително зад тях да стои плюскаща жена без воля. И не всички дебеланки са без самочувствие и са нещастни.

Изпреварили са ме.

# 328
Не знам какъв опит имаш с мъжете, но като те чета, единствено си мисля, че не ти е било лесно. Но няма нужда да си проектираш комплексите и неувереността върху други, запази си ги за теб и продължавай да се стараеш, а остави хората да правят каквото и както си решат със себе си.

Можеш само да ми завиждаш за опита.. ..Повярвай Simple Smile

Но имам приятелка, която и до сега не знае що е да бъде с мъж, никога не е имала гадже и винаги е била взимана на подбив заради теглото си ...

Същото се случва и на едно момиче от класа на сина ми...

..Имам и близка роднина

Не им е лесно на тези момичета... и вместо да обяснявате глупости, научете децата си да се хранят здравословно, да спортуват и да ценят себе си толкова, че да се грижат добре за тази обвивка... не да им обяснявате как външният вид няма значение... Уви, реалността е друга...

# 329
В днешно време с всички лазерни епилации, кола маски и кво ли още не, и да искаш няма как да си сигурен, че не изпускаш баш най-страстната мадама.

Oх то пък щото само килограмите може да се променят, докато сте заедно и това е единственото отблъскващо нещо на света.

Това лято 3 месеца се драх от нещо, което вероятно е магарешка кашлица или кошмарна алергия към прах. Едва ли съм била еротичен символ, превивайки се в кашлици и будейки се по 5 пъти на нощ с хрипове въпреки нормалните килограми. Ако човек те обича, той не те следи като пъдар да си с перфектна визия 24/7 иначе ще те разлюби. Това е отвратително емоционално изнудване.

Дебеланките без гаджета са единици и проблемът им не е, че са дебели, а че са приели това за егати ужасния недостатък, поради което не смеят да надигнат главица и самочувствието им е на минимум, а това не привлича мъжете. Аз познавам бая пълни момичета, които сменят гаджетата на конвейер и въобще не им пука. Дали е здравословно не знам, а и не е моя работа да се ръчкам в техните килограми.

Общи условия

Активация на акаунт