Защо слабите жени са по-страстни?

• 44 677
  • 461
  •   1
Отговори
# 390
Не е драма, де, споделям тази случка, само защото искам да се види обратната ситуация - все се говори как жените ставали анорексички, защото били потискани заради теглото си, а деца като моите какво - да търпят дебелите да ги обиждат, само защото са дебели, а те да не могат да им отвърнат, защото трябва да сме толерантни? Ами, съжалявам много, но този двоен стандарт не ми допада.

# 391
Само че на теб никой не ти е казал, че си безформена, дебела и тн., но ти нареди не малко епитети за съсухрени жени, скелети, умиращи, как слабите са лош пример за подрастващите, Аушвиц спомена по едно време, а сега пък Адриана Лима е кльощава и поради тази причина не е страстна и затова й изневерили.

Горката Адриана Лима. Да бе, естествено, че това не е секси:

Направо кобила, сигурно умира от глад с тия цици.

# 392
... как слабите са лош пример за подрастващите, Аушвиц спомена по едно време...

Ти специално си много лош пример, лакомнице, тъпчеща се с кроасани с шоколад и седяща си трайно под 50 кг, как да не те мрази човек Imp

# 393
  • Наблизо
По-скоро е на перманентна диета с периоди на гладуване за шоутата - едва ли е супер фън тогава.Не че е дръглива,сега има на мода доста дръгливи манекенки напоследък κατο този сексапил например.
Скрит текст:
С бившия й съпруг са се оженили след 8 месечна връзка,без секс и явно корицата е била едно,книгата друго.

# 394
  • MI
Оффф, стига глупости вече, сега и за религиозните й възгледи ли трябва да се присмиваме като няма за какво друго?! Rolling Eyes Най-верояно мъжъ й просто е задник и това няма връзка нито с външния й вид, нито с колко мъже е била. Искал е украшение вкъщи, което да си е само негово, пък той да си прави каквото иска - все едно пък никъде никога нищо подобно не се е случвало. Сериозно ли според теб щеше да й е верен, ако бяха правили секс преди сватбата?! Ако не си виждала такива мъже, голям късмет си имала.

# 395
... как слабите са лош пример за подрастващите, Аушвиц спомена по едно време...

Ти специално си много лош пример, лакомнице, тъпчеща се с кроасани с шоколад и седяща си трайно под 50 кг, как да не те мрази човек Imp
Мразете ме, завИждаЙтИ ми. Grinning Виж, че даже не ми вярват. Сигурно си ме представят как жално хрускам маруля, гледайки Мастър Шеф и си мечтая за пиле с четири сирена и пица, ама н-я-м-а.

Напоследък баш няма много дръгливи манекенки, а всички клонят към по-пълни модели, до преди 2-3 страници с Нели го обсъждахме.

Жената с червения бански въобще не ми прилича на гладуващо слаба, природно си е била слабичка и явно обича да ходи на фитнес та е оформила малко повече релеф - виж й прасците и корема - това не е "гладен" корем, а такъв, минал през доста планкове и изометрични. Това се нарича ектоморфен тип структура - слаба по рождение, яде като прасе, ама не качва, но и мускулна маса качва много трудно. Мъжа ми има такава впрочем, гадта му с гад. Тези жени, когато се захванат с такава професия бял ден не виждат от клякане, докато направят дупе, ама с тия краци и това изразително лице на кого му пука. Не знам как не осъзнаваш, че обиждаш нормални хора на външен вид.

# 396
Не знам как не осъзнаваш, че обиждаш нормални хора на външен вид.
Точно, а ако гладуваше, ръчичките щяха да ѝ бъдат тънки като притки, с изпъкнали стави, но не са, съвсем нормални ръце има. Не виждам и ребра да се броят, нито ключиците да изпъкват болезнено, но някои не могат да приемат, че има хора, които са природно тънки.

# 397
А тези, които не са приридно тънки, престъпно ли е да спазват режим и да споруват? Или ще бъдат заклеймени като нещастни и безстрастни?

# 398
  • MI
Кроасаните са си лош пример не зарди килограмите, а заради състава им. Sunglasses А ако не си природно тънък и на слънеядене да минеш, пак няма да станеш като момичето на снимката. Но пък може да наподобиш Монро или Лорен, което хич не е зле. Satisfied Ако имаш късмет де, иначе може и тънък, и пищен да приличаш на някой приказен герой, от лошите.

# 399
  • Наблизо
А тези, които не са приридно тънки, престъпно ли е да спазват режим и да споруват? Или ще бъдат заклеймени като нещастни и безстрастни?
Ако режимът е перманентен и много рестриктивен и BMI поднормен или близо до поднормен- със сигурност.

# 400
Кроасаните са си лош пример не зарди килограмите, а заради състава им. Sunglasses

Но пък е готино да можеш да изядеш три наведнъж и да знаеш, че няма да ти се залепи на гъза Sunglasses А после пържено пиле и сладолед.
И не е нужно да те мразят, защото ядеш кроасани и не дебелееш, а на тях и овесът ще им се залепи.

# 401
Стига с това ядене, говорим за страст. Или и при жените страстта минава през стомаха?

# 402
Ако режимът е перманентен и много рестриктивен и BMI поднормен или близо до поднормен- със сигурност.
Стига говори за BMI. Нищо не разбираш от BMI. Аз според жалките калкулатори в нета съм поднормена. Мерили са ме спортни треньори и не съм. Тези цифрички не са представителни за никого. 
Освен това слагаш равенство между диета и режим.
Няма нищо по-здравословно от това да спазваш режим, който е пригоден индивидуално към теб и начина ти на живот и да го синхронизираш с някакъв вид спортна активност.

# 403
ИТМ си е много хубав ориентир и ако има хора, които не попадат в зеленичкото, но все пак са си добре, то те са изключения, а всяко нещо, което осреднява, допуска изключения. Ама не може, защото ти си изключение, да кажеш, че ИТМ нищо не означава.
Аз лично харесвам този показател, защото дава и доста широки граници, което допуска хора с най-различна структура да бъдат обхванати. Да не забравяме, че е показател за здравословно тегло, не за красиво тяло.

# 404
Разбра се вече, че всяка, която не е с наднормено тегло за теб е гладно, измъчено същество, подложено на мъчителни диети и 5 часа тичане на ден. Преди няколко страници слушах колко хора били умряли от грацилност (което няма нищо общо с дебелина, ама айде), какъв лош пример давали слабите жени на подрастващите и прочие излияния. Ясно - само жените над нормата дават хубав пример. Останалите мъчително сме се запътили към бавна гладна смърт.
Точно с това се сблъсках преди няколко дни. Цял живот съм била слаба, та чак кльощава. От тези, дето нагъват като разпрани, но само хабят храната. Преди 5-6 години обаче инсулиновата резистентност ми разказа играта като за нула време качих над 15 кила. През последната година сложих нещата в ред и свалих 17 килограма чрез НВВМ хранене. В резултат, вместо да се радва, майка ми започна жива да ме оплаква. А тези дни директно ми изтърси, че съседките я били питали дали не съм болна от нещо страшно, че много съм била отслабнала. За протокола, нямам недохранен вид. С 58 кила на 175 сантиметра няма как да изглеждам недохранена. Ама, на, не се притесни когато думнах 15 кила сланина за нула време, сега взела да се притеснява.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт