Спирала за мигли- тема 16

• 119 328
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
Ей сега си я намерих за 25 евро и веднага си я взех, че моята вече засъхва.

# 166
Шисейдо е новото попълнение в спиралите.Нямаше как да пропусна, защото се предлагаше в комбинация със сенки./Дъглас/+🙂

# 167
И аз днес разглеждах доста спирали, но не ми се рискува с толкова скъпи спирали, за рова и взех нещо което познавам и знам че съм доволна.

П/с Излъгах! Разглеждах фийлюник и попаднах на много добра оферта. Имат 15% намаление и ми излезе 19 паунда.
http://www.feelunique.com/p/Shiseido-Mascara-Gift-Set?gclid=EAIa … &gclsrc=aw.ds

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 22:16 от kikamora

# 168
Момичета, аз имам един малко по-различен въпрос. Слагате ли спирала и на долните си мигли? Защото при мен стои ужасно. Долния ми ред мигли са изключително къси и редки, на места даже липсват.
Гледам реклами, сега и тук снимки и виждам, че повечето използват спирала на цялото око.
При мен просто не се получава.  Sad

# 169
  • София
Много рядко слагам спирала на долните мигли, защото смятам, че миглите изглеждат кукленски. Трябва да се слага и на доллните мигли. За себе си съм избрала да слага само на горните мигли.
 Така се харесвам повече.

# 170
И аз не слагам на долните мигли. Харесвам се без, а и ги размазвам ако сложа.

# 171
  • София
Размазва се само когато туша на спиралата е некачествен или околоочния крем е доста мазен.

# 172
Мисля, че срещах из форума големи хвалебствия за тази спирала, правилно ли помня?

Скрит текст:

# 173
Момичета някой има ли представа каква е разликата между спиралите червена и лилава wonderlash  5 in 1 на Oriflame?

# 174
  • Sofia
Взех си мини на тази спирала на ЕЛ:

Нищо и половина е  Crossing Arms На всичкото отгоре се рони, което доста ме учуди и разочарова... Ако някой иска да я пробва все пак - в БЗ при минитата, 15 лв.

# 175
  • София
Винаги слагам спирала на долните мигли - отваря ги и изглеждат по-големи, гримът ми е сякаш по-завършен. Там отива спирала на бадемовидни очи, каквито са моите. Ако ми се намира кафява спирала, предпочитам да използвам нея за случая - стои по-естествено, по-малко драматично. 

Не мисля, че отива на долни мигли на капковидни очи - тези, чиито външни крайчета са изтеглени надолу (ех, ама го обясних), защото ги тегли надолу още повече. 

# 176
  • София
Понякога не слагам спирала на долните мигли. Напоследък по-често не слагам.

Решението дали да сложа или не зависи от това какъв околоочен крем съм използвала. В момента ползвам един, който хидратира много добре, но ако сложа спирала на долните мигли, ми я размазва. И не ми се занимава цял ден да трия. Затова не слагам въобще.

Иначе по принцип харесвам повече, когато имам спирала и на горните, и на долните мигли.

# 177
  • София
Мисля, че срещах из форума големи хвалебствия за тази спирала, правилно ли помня?

Скрит текст:

В тази тема има доста негативно мнения за тази спирала.
Аз сега й давам втори шанс, след като постоя неизползвана доста време. Сякаш малко по-добре изглеждат миглите ми сега. Може би защото поизсъхна още повече. На Лореалските спирали туша по принцип е по гъст и бързо изсъхва.

# 178
  • Бургас
Момичета, аз имам един малко по-различен въпрос. Слагате ли спирала и на долните си мигли? Защото при мен стои ужасно. Долния ми ред мигли са изключително къси и редки, на места даже липсват.
Гледам реклами, сега и тук снимки и виждам, че повечето използват спирала на цялото око.
При мен просто не се получава.  Sad
Слагам и на долните мигли нямам проблем с размазване.

# 179
  • Бургас
На тази Парадайс на Лореал много ѝ се чудя.И в Лили,и в ДМ е по 16 и нещо.Но и на Буржоа Twist Up The Volume е намалена.И двете не бих ги взела,според вас коя е по-добра?

Общи условия

Активация на акаунт