Спирала за мигли- тема 16

• 119 308
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
Аз съм с 2 ръце за Буржоа Twist up the volume .Ползвала съм ги и двете ,но Буржоа ми прави миглите дълги,извити и драматично- 4470 черни

# 181
  • Бургас
Ами то и аз май към нея клоня.
Напоследък ползвам Лореал,Мис Хипи вече ми свърши,Мис Бейби Рол и тя натам отива.Хубави са,но на Буржоа като че ли не свършваха толкова бързо.Волюм Реавел ползвах последно от техните,беше супер.
Сега имам една нова на Лореал,Volume Milion Lashes exsess.Ужасно е течна,а аз уж харесвам течни спирали.Прави ми не милион,а три-четири мигли.Ужаст.Сега я отварям и затварям и чакам да се сгъсти.А като се сгъсти ще изкара месец най-много и ще изсъхне.
Май наистина ще се ориентирам към Буржоа.

# 182
От тази спирала изобщо не съм доволна.Прави ми миглите клечки и редки .Ама четох добри отзиви тука ,че я купих.Ползвах я месец близо .Изхвърлих я  Peace

# 183
  • Бургас
elpi,на мен много добре ми стоеше.Много я харесвах.

# 184
  • София
Miss Hippie напълно заслужава името си - с нея постигам ужасяващите паячи крачета на актрисите от 60те години. Освен това изсъхна много бързо и има-няма и месец замина в кофата за боклук. Хубави мигли с нея видях само през първата седмица от употребата й.

# 185
  • Бургас
При мен пък мис Хипи доста време издържа,към три месеца,че и повече.И мис Бейби Рол я ползвам активно от два месеца,сгъсти се,но сега е по-хубава.

# 186
  • София
Miss Baby Roll е доста трайна и много си я харесвам как извива миглите и ми е пример за хубаво напластване. Имам лилавата, която си я взех в края на лятото и още е с чудесна консистенция.

# 187
  • Бургас
Да,и аз си харесвам мис Бейби Рол.Ама след месец-два ще ми свърши.
Може би съм улучила някаква хубава партида мис Хипи,наистина не изсъхна бързо и просто беше разкошна.

# 188
  • София
То и миглите са ни различни, така че е нормално една да стои добре на един тип, друга - на друг тип. Моите са гъсти, по-скоро светли и не много дълги, много прави и винаги ползвам праймър. Даже не знам спиралите как се държат без него Simple Smile

# 189
  • Бургас
Моите са дълги,гъсти и черни.Но са право напред.Без спирала не се възприемам.Също и очна линия не пропускам.

# 190
Аз сега съм със Maybelline Big Shot. Сравнително доволна съм, прави мигите ми "вирнати" и издържа цял ден без да се рони.
Започна вече да изсъхва, затова днеска си взех пак на Maybelline - Lash Sensation. Четох хубави отзиви за нея и реших и аз д я пробвам.
Иначе в черният ми списък е Loreal - Miss Baby Roll. Такова парене и лютене на очите никога не ми се е случвало. Досега спирала не ми е действала така, затова няколко дена се чудих какво става.

ПС: Само да отбележа, че моите мигли са средно дълги, но много прави. А очите ми са обърнати "на долу", което прави мигите още по трудни за извиване. Иначе на мен много добре ми действа маслото от Карите - за мигли и вежди Simple Smile

# 191
Момичета, къде бих могла да намеря Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks.

Ензо и Парфимо я предлагат, но съм с резерви да поръчам от тях.

# 192
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тези дни ще се включа подробно в темата,защото спирала ползвам ежедневно.Сега само да ви питам - падат ли ви миглите от Voluminous Lash Paradise?
В началото беше ок,последните пъти при почистване ми падаха по 2-3 мигли.Спрях да я ползвам,разбира се.
Също така си запазих час за мигли(lash extensions),косъм по косъм.

# 193
Момичета, къде бих могла да намеря Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks.

Ензо и Парфимо я предлагат, но съм с резерви да поръчам от тях.
Аз я поръчах от Ензо. Ужасна е

# 194
  • гр.Пловдив
Това пък за мен е спирала номер 1 ,ползвах я от 2009 до 2013 нон-стоп и си я купувах от Леро-то в Пловдив,но махнаха щанда на Хелена Рубинщайн и аз се отказах ..Sad

Общи условия

Активация на акаунт