Спирала за мигли- тема 16

• 119 305
  • 758
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, кои серуми и бази ползвате?
Аз от седмица и половина насам ползвам този серум на Etude House и при мен има видима разлика.

# 271
Аз слагам рициново масло почти всяка вечер. Не е станало някакво неземно чудо, но както казвате и вие, миглите стоят по-добре и са сякаш по-издръжливи. Също и израстват с еднакво темпо след естественото падане. Преди ми се е случвало половината да са ми нормални и измежду тях да има снопчета с по-къси Sweat Smile

# 272
AraBesqUe, какво рициново масло ползваш?

# 273
  • София
Ще споделя с вас един домашен серум за мигли и вежди.
В много малко бурканче от крем се слагат равни количества кокосово масло и рациново масло. Много хубаво трябва да се смесят съставките. Серумът се нанася всяка вечер. Хубаво е поне 1 месец да се прилага. Резултатът е дълги, гъсто и здрави мигли, а на веждите, там където са оредели, израстват нови косми и могат да се оформят хубави вежди.
Ще призная,че не прилагам серума всяка вечер. Но съм доволна от резултата.

# 274
Lirena, ето това е - цък.

Вярно, че имаше такава рецепта и с кокосово... не съм се сетила да ги смесвам, но може да пробвам.

# 275
AraBesqUe, благодаря bouquet

# 276
Ще споделя с вас един домашен серум за мигли и вежди.
В много малко бурканче от крем се слагат равни количества кокосово масло и рациново масло. Много хубаво трябва да се смесят съставките. Серумът се нанася всяка вечер. Хубаво е поне 1 месец да се прилага. Резултатът е дълги, гъсто и здрави мигли, а на веждите, там където са оредели, израстват нови косми и могат да се оформят хубави вежди.
Ще призная,че не прилагам серума всяка вечер. Но съм доволна от резултата.

Няма такова нещо, което да накара да растат косми там където няма! То ако ставаше така нямаше да има плешиви мъже.

# 277
Почти съм сигурна, че е имала предвид там,  където се обновяват косъмчетата. Аз също съм имала такива неравни места по веждите... струва ми се, че всички разбраха идеята Simple Smile

# 278
Ми да де, то и при плешивите е така Wink. Нали и те са имали коса, нали и те са имали косъмчета които са се обновявали.
Ако един косъм е трайно паднал, няма как да се повлияе от каквото и да било.

# 279
  • Street of Dreams
Кой говори за трайно паднал? Ако има луковица, ще порасте. Иначе горко ни със сезонния косопад. На мен ми оредяват и веждите всяка есен. 

# 280
  • София
Един идиотски въпрос - кога да слагам серума на Евелин? Вечер, преди да легна? Сутрин? Преди грим?

# 281
Вечер преди лягане.

# 282
Някой може ли да сподели впечатление от серумите за мигли на Алверде?

# 283
Аз го използвам Евелин  като база преди спиралата Simple Smile

# 284
Ми да де, то и при плешивите е така Wink. Нали и те са имали коса, нали и те са имали косъмчета които са се обновявали.
Ако един косъм е трайно паднал, няма как да се повлияе от каквото и да било.

Плешивостта е хормонално обусловена. Растежът на миглите доколкото ми е известно не е свързан с хормоните в тялото.

Общи условия

Активация на акаунт