Спирала за мигли- тема 16

• 119 323
  • 758
  •   1
Отговори
# 285
  • Велико Търново
Аз го използвам Евелин  като база преди спиралата Simple Smile
Аз също Peace

# 286
  • София
Относно серума, обяснила съм го, момичетата ме разбраха правилно. Няма да влизам в спор!
Серумма на Евелин за мигли ползвам преди спиралата като база, но може и самостоятелно нанесен вечер.

# 287
Минавам да похваля Roller Lash на Benefit. Не знам дали беше тук, но някъде бях чела негативни мнения и подходих с недоверие в началото, но спиралата работи чудесно при мен. Няма размазване, няма дразнене на очите, сваля се лесно и държи извивката цял ден. Имам спомен, че сравняваха розовата на Мейбълин с нея, но според мен са на светлинни години разстояние Smile

# 288
Взех си я още в самото начало когато а пуснаха ... ами не ми хареса. Прекалено мокра и ми изправя миглите и резултат който постигам с много по- евтини спирали.

# 289
  • Street of Dreams
Аз съм я имала и с нищо не съм я запомнила - нито с лошо, но и с хубаво не, освен че беше доста трайна, както всяка бенефитска. Peace

# 290
  • Варна
Споделям мнението на Тайга за спиралата на Lumene. Малко туш взима четката (за разлика например от Le volume, при която с едно потапяне по четката има страшно много туш), разделя идеално, дължина страхотна. За извиване не мога да преценя, следва формата на моите мигли, които са си леко извити в края, но аз и не търся прекалени извивки като след “извивачка”. Идеална е за моите ежедневни нужди. Няма драматичен или кукленски ефект.

# 291
Защо си мислиш, че след като си минала с миглоизвивачката и трябва да има някаква драматична извивка и да си личи?

# 292
  • Австрия
но аз и не търся прекалени извивки като след “извивачка”.

Аз ползвам миглоизвивачка, за да постигна леко извити мигли. Не мога да се сетя какви са тези прекалени извивки. Не съм се виждала с такива.

Не се ли сещаш, че има жени с абсолютно прави мигли?! За които миглоизвивачка и водоустойчива спирала са минимума за прилично изглеждащи мигли?

# 293
  • Варна
Не съм искала да засегна никого! Поради тази причина има различни продукти за всички нужди. Това, което съм видяла като ефект след извиване с уреда, определено е повече като видим резултат, отколкото само минато със спирала. Къде прочетохте, че това е ненужен инструмент или пък някаква критика?! Просто описах ефекта на конкретната спирала при мен.  Peace

# 294
  • някъде под слънцето...
Ще споделя с вас един домашен серум за мигли и вежди.
В много малко бурканче от крем се слагат равни количества кокосово масло и рациново масло. Много хубаво трябва да се смесят съставките. Серумът се нанася всяка вечер. Хубаво е поне 1 месец да се прилага. Резултатът е дълги, гъсто и здрави мигли, а на веждите, там където са оредели, израстват нови косми и могат да се оформят хубави вежди.
Ще призная,че не прилагам серума всяка вечер. Но съм доволна от резултата.

Няма такова нещо, което да накара да растат косми там където няма! То ако ставаше така нямаше да има плешиви мъже.
Важно е , човек да има "компетентно" мнение.Особено когато  не е базирано на личен опит.

Преди 13 години имах здравословен проблем, който доведе до частично окапваме на миглите .Имах участъци ма клепачите на които нямах мигли.
След операцията започнах
да полагам усилия за възстановяването на пораженията по миглите.
По онова време нямаше такъв голям избор на специализирана козметика за мигли.
Две години се борих с проблема с променлив успех, докато накрая попаднах на подходящия за мен продукт и  отново имах мигли.
Последните десетина години козметиката за мигли доста се разви и в момента всеки може  да намери своите продукти.
Лично на мен ми допадат серуми и балсами с четчица  , като на очна линия, но скоро попаднах на продукт с четка като на спирал , който даде видим резултат за по малко от месец.
Относно извивачката за мигли.
За мен най добрата е една на Филипс с батерии, която загрява   прави естествена извивка на дълги мигли , като същевременно е много по щадяша от останалите, които съм пилзвала..
Дори и само с прозрачна спирала или с подхранващ  гел за мигли след нея миглите изглеждат подредени и задържат
този  ефект максимално дълго.

# 295
  • София
Просто споделям. Установих, че напоследък искам яко "мигли". Даже обмислям да си сложа. В този ред на мисли, установих, че почти нищо от дрогерийните марки не ме задоволява. Разгледах почти всички в ДМ и Лили/Римел, Макс фактор, Мейбълин, Тренд/ и сякаш нарочно са спрени удължаващите спирали.
Само Принцесите на Есенс ме радват засега.

# 296
  • В къЩи.

Те са 2 или 3 вида ,ако не се лъжа. От коя си най-доволна? Търся най-вече обем,но и малко дължина не отказвам. Laughing

# 297
  • София

Те са 2 или 3 вида ,ако не се лъжа. От коя си най-доволна? Търся най-вече обем,но и малко дължина не отказвам. Laughing
Вземи с оранжевото.
Сега тествам тази с ментовото, обаче ми е малко по-мокра.

# 298
  • В къЩи.
Благодаря. bouquet

# 299
  • някъде под слънцето...
Просто споделям. Установих, че напоследък искам яко "мигли". Даже обмислям да си сложа. В този ред на мисли, установих, че почти нищо от дрогерийните марки не ме задоволява. Разгледах почти всички в ДМ и Лили/Римел, Макс фактор, Мейбълин, Тренд/ и сякаш нарочно са спрени удължаващите спирали.
Пробвай това
http://www.vitry.com/en/eyes/73-lash-extender.html
Ревю
http://mobile.beaute-addict.com/blogs/fiche-mascara-lash-extender-by-vitry-787206
Ефекта е изкуствени мигли.

Общи условия

Активация на акаунт