Спирала за мигли- тема 16

• 119 246
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
  • Street of Dreams
Откъде купувате EL envy? Потърсих в Гугъл, но не я открих. На мен напоследък най-важно ми е спиралата да не ми дразни очите, все се намира някоя съставка, която да не ми понася.
Тогава тази спирала не е за теб. Люти много, ако влезе в очите.

# 61
OnDiNe_, благодаря ти за предупреждението  Hug А попадала ли си на спирала, която не люти и не дразни очите, но пък дава хубав обем без да сплъстява?

# 62
  • Street of Dreams
OnDiNe_, благодаря ти за предупреждението  Hug А попадала ли си на спирала, която не люти и не дразни очите, но пък дава хубав обем без да сплъстява?

Преди за мен това беше Le Volume de Chanel, само че я развалиха. Харесвам и Annayake, но ти едва ли имаш откъде да я купиш. EL Infinite също ми е много горе в класацията, но тя също люти. Loreal Lash Sensational е достъпна и много добра, макар на мен да дава повече дължина, отколкото обем.

# 63
Последната ми спирала е на Loreal - L`ORéAL Volume Million Lashes So Couture
Избрах я, защото имам познат, от който пазарувам с отстъпка тази марка. Много съм доволна от своя избор, честно да ви кажа. Не слепва миглите и изглежда много естествено на очите, като едновременно подчертава и придава дължина и обем. Измивам си я само с вода.

# 64
  • SF
Тези от Лореал как лека-полека си вдигнаха цените на спиралите им. Преди не много време спиралите им се въртяха около 12-17 лева.

# 65
  • София
Не харесвам спирали с огромни четки, защото много цапат клепача.

# 66
  • Варна
Тази спирала на Лореал е много добра, но вече не се предлага в магазините.
Явно, че все пак се внася обаче, интересно.

# 67
  • София
Аз съм във възторг от една спирала на ГР, която купих за 3 лв. Резултата е огромни мигли- обем, дължина, извивка. Сваля се трудно, но при мен повечето спирали са така, може би защото слагам на 2-3 слоя.

# 68
Тази спирала на Лореал е много добра, но вече не се предлага в магазините.
Явно, че все пак се внася обаче, интересно.

Ето я, заповядай! https://www.emag.bg/spirala-l-oreal-paris-mascara-volume-million … 473/pd/DPZYD3BBM/

# 69
  • Щастлива мама на 3 слънца
Последната ми спирала е на Loreal - L`ORéAL Volume Million Lashes So Couture
Избрах я, защото имам познат, от който пазарувам с отстъпка тази марка. Много съм доволна от своя избор, честно да ви кажа. Не слепва миглите и изглежда много естествено на очите, като едновременно подчертава и придава дължина и обем. Измивам си я само с вода.
Тази спирала е Мн хавлиена. Каня и се да видим кога

# 70
Момичета,

понеже стана на въпрос:
ето я и доста по-евтина - https://www.enzo.bg/loreal-paris/volume-million-lashes-so-coutur … zvivane-na-migli/ - аз за толкова си я взех миналият декември месец с отстъпката ми...даже малко повече...
а тази спирала ползвах преди нея - https://www.enzo.bg/loreal-paris/mega-volume-collagene-24h-spirala-za-obem/
и честно да ви кажа съм еднакво доволна и от двете. Не мога да кажа, че първата е по-добра от втората...Дори мисля, че с Mega Volume Collagene 24h обемът на миглите ми беше по-голям. С Volume Million Lashes So Couture видът е по-естествен, миглите изглеждат по-разделени може би...Ех, защо не съм направила една снимка на предната да ви покажа сравнение Simple Smile)) Но ако искате, мога да направя на So Couture-а...

# 71
  • Street of Dreams
Искаме, естествено.

# 72
От поне две или три години използвам само спирала на CLARINS,не помня как точно я открих,в Сефора беше.Не я заменям с друга Simple Smile

# 73
  • София
Аз реших да пробвам trend it up на dm. Очарована съм от тази спирала, дори и нова стои добре
https://www.pinkmelon.de/wp-content/uploads/2016/12/trend-it-up- … cara-1.jpeg01.jpg

# 74
  • гр.Пловдив
От поне две или три години използвам само спирала на CLARINS,не помня как точно я открих,в Сефора беше.Не я заменям с друга Simple Smile

Коя по-точно е,би ли приложила снимка?

Общи условия

Активация на акаунт