Спирала за мигли- тема 16

• 119 308
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря, момичета. Отказвам се да я поръчам от ензо, а Леро нямаме.
Ще си продължа с Le Volume Heart Eyes

# 196
Привет момичета , следя ви с голям интерес 😊 Искам само да вметна , че това може би са 2 различни спирали на Лореал, доколкото аз разбирам от коментара на блогърката😊 Ето тук 1 фармацевтка отдолу в коментар след статията уточнява точно за тези 2 спирали , на момиче, което й е задало въпрос:
https://www.infarmaciq.com/faced-loreal/
 Ето още малко информация и официален отговор от представителите на Лореал България за най-хвалената спирала , че няма да има внос в Бг:
http://www.infarmaciq.com/spirala-loreal-podminava/

Спиралата на Лореал paradise extatic при мен  изсъхна за две седмици, ако не и по-бързо. Първите няколко пъти седеше чудесно , но полсе трагедия. Моите мигли и без това трудно се подреждат, а сега никакъв шанс просто. Отива в кошчето. Поне беше на промоция, когато я взех

И аз си я купих на промоция за 19лв ,харесва ми много до момента ,удобна малка четка ,наситен цвят,добре се дозира на изхода.Ще видя кога ще изсъхне Simple Smile
Лошото е,че имало разлика в качеството на тази с тази опаковка,която внасят в БГ незнайно от къде

и тази,която се продава в Германия да кажем,понеже коментирахме с една приятелка,че ползва същата,но ето в тази опаковка

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 15:37 от dani_pd

# 197
  • гр.Пловдив
dani _pd,виж преди колко време съм го написала ,но чак сега само ти ме отрази Smiling Imp

Страхотна е Лореалската парадайска спирала,но във вакуумната опаковка ,която за жалост не се внася в БГ,тук са ни прекарали с някакъв внос за Източния блок Rage

# 198
  • варна
От Германия ми донесоха същата спирала, в същата опаковка,която пуснаха и тук.Разлика в качеството не видях.Нарочно ги отворих едновременно и ползвах едновременно.Друг е въпроса,че не ме впечатли нито чужбинската ,нито нашенската Laughing Laughing А може и германците да са прецакани с кофти качество.Нали и те бяха наполовина изток наполовина запад Laughing Laughing

# 199
  • Street of Dreams
А може и германците да са прецакани с кофти качество.Нали и те бяха наполовина изток наполовина запад Laughing Laughing

Това време отмина от '89.

# 200
  • варна
Нали за това са смеещите се човечета....Извинявам се,ако шегата ми е била неуместна или неразбираема...

# 201
  • Варна
Обичам спиралата да разделя и удължава миглите. Миглите ми са нормално дълги, но светлеят и имат нужда от подчертаване в цвят. Преди години любимата ми беше на Лореал точно за тези ефекти, която беше заменена със златния Телескопик. Той също ми допадаше, пробвала съм и сребристия- той не чак толкова. Последно изхабих една опаковка Lancôme Hypnose Doll eyes- нищо особено за мен, никакъв кукленски ефект не видях. След дълго четене реших да взема Le Volume в цвят Blue night. Очарована съм! Прави миглите такива, каквито ги искам. Разресани мигла по мигла, без напластен туш по тях, ветрилообразни, издължени. Въпреки мен съм свикнала само с черни спирали, тази подчертава окото не по-малко! Със светли синьо-зелени очи съм и много ми допада! Още един глас за нея. Пролетта от едно пътуване ММ ми донесе Dior Extase. Много добри ревюта четох за нея, чак съжаление относно факта, че я спряха. Пробвах я веднъж- абсолютно никакъв уау ефект. Ще и дам още един шанс.

# 202
  • В къЩи.
Иска ми се да пробвам спирала на Катрис,спряла съм се на тази
Какво ще кажете за нея?

# 203
  • София
Аз имам на Катрис glam and doll sculpt and volume. Първоначално бях възхитена, но после установих, че се размазва след 2-3 часа.

# 204
  • Щастлива мама на 3 слънца
https://www.escentual.com/guerlain/guerlainmakeup179/
Днес я пробвах униклно седи
Миглитр ми станаха доста дълги и плътни
Доволна съм

# 205
  • В къЩи.
Аз имам на Катрис glam and doll sculpt and volume. Първоначално бях възхитена, но после установих, че се размазва след 2-3 часа.

Благодаря. bouquet

# 206
Ъпдейт за ЛП на Лореал:
Ползвах една опаковка вече повече от 3 месеца, като след първия добавях на два-три пъти по малко вода да се разреди. Само нея ползвах всеки ден по два пласта, като след всеки разресвах хубаво с четка на ЛС, че иначе наистина става спластено.
Изглежда вече е на свършване, но има още туш, изненадващо за малкото милилитри. Още след първия месец забелязах, че тушът поизсъхна и не обвива така хубаво и то от първия път миглите.
От няколко дена започна да се рони много и след кратко време.
А колкото до опаковката. Такава е за Европа, за САЩ, мисля, е единствено розовата. За останалия свят не знам от коя внасят.

Продължава много, много да ми харесва, но все повече мнения чета как била много обикновена, посредствена като ефект спирала. Действително не съм пробвала чак толкова много. Затова да ми препоръчате подобна спирала? Дължина, обем, ДРАМА? ЛС на Мейбълин за мен изобщи не е такава, например. Тъй че подобни като ефект не. Мисля си за някоя на Буржоа, не съм пробвала никоя на марката.

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 11:12 от Mery*-

# 207
  • София
Аз път да се оплача, бях решила да си взема мини на Better than sex,но в бързината съм грабнала водоустойчивата. Е няма такъв ужас!!! Много гъст туш, с четката в комбинация с гъстотата на спиралата се борави трудно, правя се на панда, после се налага едно триене и чистене. Отделно слепва миглите, размазва се под очите( водоустойчива Dizzy Face) и за капак няма сваляне. Ползвала съм спирали от всякакви класове - нисък, висок, среден, но по- голямо разочарование не съм имала.

# 208
И аз. Добре, че не съм я купувала, а ми я дадоха подарък към някаква покупка тревъл размер. Имам обикновената, не водоустойчивата. Докато я нанасях всичко беше наред. След само половин час размазана под очите, миглите от извити станаха прави, та чак на долу кльопнаха. Явно не е за мен. И като тръгнали да сравняват с ЛП на Лореал. Ми тя втората бюджетна и в пъти по-добра.

# 209
  • SF
Аз път да се оплача, бях решила да си взема мини на Better than sex,но в бързината съм грабнала водоустойчивата. Е няма такъв ужас!!! Много гъст туш, с четката в комбинация с гъстотата на спиралата се борави трудно, правя се на панда, после се налага едно триене и чистене. Отделно слепва миглите, размазва се под очите( водоустойчива Dizzy Face) и за капак няма сваляне. Ползвала съм спирали от всякакви класове - нисък, висок, среден, но по- голямо разочарование не съм имала.

И за мен беше разочарование, а ползвах неводоустойчивата, май?!!? Ронеше се като песъчинкив очите ми. Не можах да го издържа дълго това "боцкане" и я подарих.

Общи условия

Активация на акаунт