Спирала за мигли- тема 16

• 119 248
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
От поне две или три години използвам само спирала на CLARINS,не помня как точно я открих,в Сефора беше.Не я заменям с друга Simple Smile
[/quote
Коя точно ползвате?

# 226
OnDiNe,Благодаря ти.Дали я има в нашата Сефора?Heart

Би трябвало да я има, не знам. Ето ти снимка

Телескопик преди години беше ненадмината в дължината, но също са я развалили според мен

Извинете,това с коя спирала е,че не успях да разбера?

# 227
Моите критерии при избор на спирала са максимално изчистен, противоалергичен и щадящ състав, дълготрайност, да не се размазва и да придава обем. Тези, които отговарят за момента са Avene и Lily Lolo. Simple Smile
 Употребата на някои вещества, които се съдържат в повечето козметичните продукти(независимо от цената и марката), крие голям риск за здравето. Хубаво е да се замисляме какво слагаме върху кожата си, тъй като голям процент от веществата се поглъщат чрез нея. Един Benzyl benzoate например, съдържащ се в спиралите, може да има ужасни последици върху очите, и алергичната реакция е най-малкият проблем. Пазарувайте разумно. Wink Simple Smile

# 228
  • Street of Dreams
OnDiNe,Благодаря ти.Дали я има в нашата Сефора?Heart

Би трябвало да я има, не знам. Ето ти снимка

Телескопик преди години беше ненадмината в дължината, но също са я развалили според мен

Извинете,това с коя спирала е,че не успях да разбера?

Първата е Urban Decay Perversion, втората е Loreal Telescopic.

# 229
  • Варна
Споделям доволството си от Lumene спирала за дълги и извити мигли - тази:
Исках да направя едновременно снимка на двете очи, поиграх си, но нещо не ми се получава, затова се наложи да разбия информацията.

Скрит текст:
началото - това е окото ми с по-лоши мигли

след, недобра снимка

след отново, исках да покажа как разресва

а това от преди няколко дни, тогава пък повече за дължина работеше сякаш

Като цяло ми харесва. Ползвам съвсем отскоро - позвалява бързо нанасяне и тогава миглите изглеждат по-дълги и тънки (последна снимка), когато си поиграя пък - добър обем и разресване, без драматично подреждане. Ще си я употребя с удоволствие, а се надявам и да стане още малко по-добра скоро.

# 230
  • Варна
Много добре ги разделя! 💐Точно това търся и аз винаги- ненаслоен туш, мигла по мигла разделени,  с максимална дължина.

# 231
  • Австрия
Много добре ги разделя! 💐Точно това търся и аз винаги- ненаслоен туш, мигла по мигла разделени,  с максимална дължина.

Наистина разделя страхотно! И да, и аз съм със същите щения и търсене, но и със запазване на извивката, която придобивам с миглоизвивачка.. пък, Тайга си има натурална извивка и натурално дълги и хубави мигли.

# 232
  • Street of Dreams
Дълги и подредени! Красота. Мерси за снимките, Тайга.

Аз си взех за трети път Lash Sensational и мисля да си карам на нея. Изхвърлям всички други, които имам, освен една синя.

# 233
  • SF
Тайга, да знаеш, че ще си я купя!!! Много хубаво ревю си й направила, а и самата спирала ми харесва как са я докарали на външен вид.

# 234

Здравейте, бихте ли ми припомнили коя от двете беше по-хубава?

# 235

Розовата

# 236
Моля помагайте; от дни пръста ми седи на бутона да поръчам спирала и все не решавам коя!
Колебая се между:
1.Diorshow Black out/даже се чудя за водоустойчивата,че съм по 14ч на работа и очите ми често сълзят
2.Ланком Хипноуз класик
3.Armani eyes to kill
Миглите ми са къси и светли.Искам удължаване,извиване и обем.Последно ползвах тази та Мейбълин-розовата,да разделя ги добре-но доста редички м стоят!

# 237
  • София
На мен Хипноуз ми е фаворит.

# 238
Моля помагайте; от дни пръста ми седи на бутона да поръчам спирала и все не решавам коя!
Колебая се между:
1.Diorshow Black out/даже се чудя за водоустойчивата,че съм по 14ч на работа и очите ми често сълзят
2.Ланком Хипноуз класик
3.Armani eyes to kill
Миглите ми са къси и светли.Искам удължаване,извиване и обем.Последно ползвах тази та Мейбълин-розовата,да разделя ги добре-но доста редички м стоят!

Armani eyes to kill!!

# 239

Розовата

Сега и аз да ви попитам розовата има ли  oil защото си бях взела черната и ме размазваше ???Confused и я подарих.

Общи условия

Активация на акаунт