Спирала за мигли- тема 16

• 119 308
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
Още един глас за Ланком прет-а-порте.

# 256
Изпуснала съм ви... Исках да покажа другата спирала на Lumene, от която не съм впечатлена, но не съм запазила снимката.  Резултатите при Тайга ми харесват. Явно моят вид не е хубав или просто не съм намерила правилния подход към нея Grinning Ще снимам и ще покажа тези дни.

# 257
Здравейте, момичета!
Имам много чувствителни очи и много трудно намирам подходяща спирала.
Единствената по-евтина която съм пробвала беше на Мебайлин и то преди 7 години някъде, много хубаво правеше миглите черни, но... много ми дразнеше. Пробвах една на Lumene, но не бях доволна. Тогава започнах да изпрабвам т.нар. висша козметика.
Първата скъпа спирала, която си купих беше на Clinique, но останах много разочарована... направо беше като изсъхнала... изобщо не мога нищо хубаво да кажа, беше ужасна.
След това си купих на Lancome имала съм две или три техни спирали. От тях вече съм доволна, не правят миглите много черни, но не ми дразни. Аз нямам и навика да напластявам. Слага един пласт и това е. Не мога да си представя след като е изсъхнал първият пласт да мъча миглите си повторно да мина с четката през тях.
Това мога да кажа аз.

# 258
Какъв е въпроса?

# 259
Аз нямам въпрос. Изказвам впечатления. Simple Smile

# 260
И аз не разбрах какъв точно е въпросът, но предполагам, че се интересува от подходяща спирала за чувствителни очи. Тъй като имам същия проблем, мога да ти препоръчам от бюджетните на Буржоа или Лореал. Явно има някаква съставка в мейбълинските спирали, която предизвиква алергии и провокира раздразнения на кожата на клепача. Многократно ми се случва, и то само с техни спирали /които харесвам и имам доста, за съжаление почти пълни, точно поради тази причина/. Буквално ставам като панда с червени ореоли край очите, ужасно е! Търсих спирали за чувствителни очи, но най-препоръчваната налична, която срещнах из нета е на Авен, а резултата, който показват с нея изобщо не ме впечатли, нещо повече - ужасна е! Реших да пробвам с налични спирали на други марки /Буржоа и Лореал/ и установих, че непоносимост към тях нямам, никаква! Естествено, от високия клас предполагам всички ще са ти ОК.  Peace

# 261
Не търси съвет... само споделяла Simple Smile

# 262
А защо да не сподели?
Темата не е само за въпроси.
Много от нас, включително и ти, сме споделяли впечатления. Без конкретни въпроси. Wink

# 263
Нищо напротив. Просто се чудех дали пита или иска да каже нещо, тъй като както го е написала звучи много неопределено.

# 264
Ами, всеки да пише каквото иска и може. Колко спирали сме изкупили заради темата, нали така? Laughing И все не откриваме перфектната.

Ето ви още малко впечатления - например, belamorado писа, че не е харесала спирала на Клиник, но за мен техните спирали са си ОК за ежедневен, лек грим. И се почистват много лесно само с вода. А базата им за спирала е чудесна. Препоръчвам.  Heart Eyes

A oтносно Ланкомските спирали, пише, че на нея не ѝ сълзят очите, но аз съм с други впечатления и много внимавам да не попадне туш в окото, защото щипе и сълзи ужасно. Но пък ги харесвам и си ги ползвам. Май и kikamora ги харесваше...

Сега съм с Esteе Lauder Sumptuous Knockout. Добре разделя и повдига правите ми мигли. За обем не е толкова добра.

Скрит текст:

Не бих я купила пак, не защото не е добра, а защото такъв резултат постигам с розовата Maybelline Lash Sensational, която е много по-евтина. Но пък, cabochard пише, че нейните очи се раздразват от мейбелински спирали. Аз проблем с тях нямам.

Скрит текст:

# 265
  • някъде под слънцето...
С годините стигнах ди извода , че при мен е по важна ежедневната грижа за миглите (серуми, балсами, масла и други специализирани продукти).
Когато миглите ми са в добро състояние изглеждат  чудесно с почти всяка нова спирала.
Когато не са , няма селективна спирала  която да компенсира.

# 266
  • Велико Търново
С годините стигнах ди извода , че при мен е по важна ежедневната грижа за миглите (серуми, балсами, масла и други специализирани продукти).
Когато миглите ми са в добро състояние изглеждат  чудесно с почти всяка нова спирала.
Когато не са , няма селективна спирала  която да компенсира.

Peace и при мен е така. Откакто ползвам серуми, база за под спиралата - миглите ми са в добро състояние, не толкова разхвърчани, някак по-плътни и съответно почти всяка спирала, която купувам от известно време, стои добре. В момента съм с Dior Iconic Overcurl - стои чудесно, разделя перфектно, единственият недостатък е, че е малко суха, не знам и два месеца дали ще изкара Party

# 267
Момичета, кои серуми и бази ползвате?

# 268
  • sofiq
Момичета, кои серуми и бази ползвате?

Аз ползвам серума Бонилаш,вече повече от година.Първоначално не бях очарована,ефект видях чак след 3 месеца .

База ползвам на Евелин вече от години и съм изключително доволна.Редувам тази с аргана и 8 в 1.

# 269
  • Велико Търново
От серумите съм ползвала Бонилаш, Рапидлаш - няколко пъти, базата под спирала - на Евелин, на Диор...редувам  ги.

Общи условия

Активация на акаунт