Спирала за мигли- тема 16

• 119 420
  • 758
  •   1
Отговори
# 360
Le volume на Chanel е велика спирала!

# 361
  • Велико Търново
Аз си купих преди месец новата спирала на Лореал - Paradise Extatic, дадох й време уж да се "разработи", но не - слепва неприятно миглите, напластява, ще я мятам в коша Confused
Преди това ползвах Overcurl на Диор - всичко ок беше с нея, но много бързо изсъхна - за месец и нещо и замина.
Вече не знам каква да купувам - или ще се върна пак на Волюм на Шанел, или пак някоя на Ланком - с тях няма неприятни изненади.

# 362
  • София
Le volume на Chanel е велика спирала!

+ 1  Peace

# 363
Благодаря Ви много, момичета! Спрях се на спиралата на Шанел.

# 364
  • Бургас
Някоя от вас момичета има ли вече мнение за новата спирала на мейбълин total temptation? И има ли някоя, която може да я сравни с lash paradise?

# 365
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз ги имам и двете и от новата не съм доволна никак. Нито тушът е достатъчно плътен и черен, нито с разделянето се справя добре.

# 366
  • Бургас
Лимонадената Джо,а тушът на Мейбълинската течен ли е?
Течен ми трябва на мен,че не понасям сухи спирали.Ако е течен утре ще я взема,на промоция е в Лили този месец.

# 367
https://spirala-za-migli.pazaruvaj.com/l-oreal/volume-million-la … -35oz-p403040753/ Купих тази спирала -изобщо не съм доволна .Прави миглите ми тънки клечки и само ги повдига  Naughty

# 368
  • вятър в маслините, вятър над хребета
По-скоро сух е

# 369
  • Бургас
https://spirala-za-migli.pazaruvaj.com/l-oreal/volume-million-la … -35oz-p403040753/ Купих тази спирала -изобщо не съм доволна .Прави миглите ми тънки клечки и само ги повдига  Naughty
Аз имам червената,същата работа.
Мислех,че като се разработи ще е по-добре,не е.

# 370
А ползвали ли сте кератинова подхранваща спирала? Имате ли отзиви? Simple Smile

# 371
https://spirala-za-migli.pazaruvaj.com/l-oreal/volume-million-la … -35oz-p403040753/ Купих тази спирала -изобщо не съм доволна .Прави миглите ми тънки клечки и само ги повдига  Naughty
Аз имам червената,същата работа.
Мислех,че като се разработи ще е по-добре,не е.
Хич не е по-добре ,вече над месец я ползвам  всеки ден ,че не ми се хвърля ,ама файда няма  Tired Face

# 372
  • Бургас
И при мен така,аз съм втори месец с нея.Никак не е добре.Мис Хипи ми заспа,но тази не работи при мен.Милион лашес няма да купувам вече.

# 373
  • София
Парадайса започна да изкарва даже повече материал от преди! Ужас! Погледнах да не е излязла гумичката - не е!

# 374
Diorshow overcurl е спиралата,която си купувам последните две години.Обожавам я!Наскоро ми свърши и имах пълнител за спирала,купен от ензо за 3лв.Напълних си диорската спирала и резултата беше учудващо добър.Ползвах я доста време има и още,но сега ще правя поръчка за нова.Ще опитам и така възхваляваната Le volume Chanel.Дано остана доволна,че е 70лв в момента в Ензо.Миглите са ми вечната мъка,не са ми супер малки,но какво ли не правя за да постигна още и още.Ще взема и максимайзера на Диор,дано си струва.Сега ползвам база на Евелин,която е много добра,но както казах,надявам се на повече.Много се чудя за серума на Ревиталаш,ама пусти 200лв,как да ги дам...Мажа се с едни капки за очи,на които страничният ефект е потъмняване и удължаване на миглите.Имат отличен ефект,наистина действат,но се притеснявам да не си навредя нещо,че колкото и да мацам миглите отвън,винаги попада и малко в очите.Затова се двоумя за този Ревиталаш,дайте съвет да го купя ли?
Извинявам се за километричният пост!

Общи условия

Активация на акаунт