За това той не го е правил никога. Всичко друго правеше като се наложи. Сега с племенницата (1г2м) е същото - къпе, преоблича, сменя памперси, храни, разхожда... само да не приспива.Спомням си случай, децата бяха на година и нещо, аз за 2-3 дни в болница. Първата вечер, за да не ги приспива ги беше оставил " да се наиграят докато се изморят". Само че понеже те естествено имат повече енергия от него, той заспал до тях на килима докато си играят. Тогава леглата им бяха още с решетки и те нямаше как да си легнат сами. Та по някое време заспали и те на килима до него. Бяха спали така цяла нощ, натъркаляни на килима като кучета.

( то и това е талант, така ще свърши нещо , че да не го карам повече никога)

Абсолютно мога да потвърдя, че изпитвам същата паника, когато ми възложат да донеса от гардероба Едикаквоси и трябва да го намеря сред 20 напълно идентични за мен неща.
И това е при положение, че е малка още и за къпане има само комбинирани продукти, които са и за коса и за тяло... Напълно възможно си е човек да реши, че и за зъби стават, особено ако ненедента е набутан някъде между 20 други тубички 
Пак хубаво,че не е хванал с някой дефламол или друго лекарство да мие зъби...
Изхвърля половината козметика и готово. Ако не са - виновен е, няма как да го оправдаем

Препоръчани теми