Априлчета 2017 - Тема 5

• 47 536
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ох, чул те Господ Дит, да е безобидно. Сега с мъжа ми разсъждаваме, че почнаха обривчетата когато сменихме АМ от 1 на 2, исках да мина плавно, но ЛЛ каза че няма смисъл.... дали е заради рязката смяна... Ще видим след седмица какво ще е😊 Благодаря за подкрепата🌷
Пате, и Бела мина от днес за утре от 1 на 2. Просто свърши 1 и аз директно дадох 2. Аз също се надявам да е бизобидно и бързо да отминат.

# 151
Ние освен със зачервени бузки, сме и със зачервено дупе. ЛЛ каза да сменим памперсите. Започнах да мажа с Бепантен и вече почти се оправи.
За Тв - бебо гледа Babytv само. Пускам го задължително като сменям памперс, за да се хипнотизира иначе не мога да го сменя. Започва едно въртене, лазене, мрънкане.
Марти, браво че сте намерили решение за хапването.
Честити месечинки и от мен.

# 152
  • София
Ако детето ми е на 7-8 месеца и още е с биберон 0-6, проблем ли е за захапката му и тн.?
Моя човек категорично отказва по-големия биберон иска си малкия...

# 153
И ние купихме биба за 6+, но му идва голяма още и не я иска.

# 154
Добре дошла, Люксенbouquet
Вижте какво столче харесах днес https://www.emag.bg/stolche-za-hranene-lorelli-tutti-frutti-grey … 706/pd/DRMKJ7BBM/  newsm78

# 155
Алиса,удобно е това столче,имам почти същото на Бертони,много съм доволна,с баткото го ползвах,давах го на две семейства след това,сега го ползвам с бебка.

# 156
И не е скъпо - затова се чудех, дали го бива Smiley

# 157
  • София
Зависи какво търсиш в едно столче. Моето струва 32 лева и честно казано е перфектно за нуждите ми. Удобно, лесно за почистване, всяка част може да се купи по отделно (ако счупя таблата например), стабилно...Единствено не е сгъваемо, но това за мен не е проблем:)
Така, че ако отговаря на изискванията ти значи си го бива + това изглежда много готино:)

# 158
Вашето регулира ли се на височина?

# 159
# 160
Благодаря! Все пак не знам колко е важно да се регулира височината, само така съм чувала  Grinning Ще знам, когато пробвам  #Crazy

# 161
Алиса,имам подобно столче на Бертони и съм много доволна.С баткото го ползвах,давах го на две семейства след това и те са доволни и го ползваха дълго,скоро ми го върнаха.Гърбът е достатъчно висок,за да е удобно на бебето,страните също-за да не може да се преметне,като го вържеш с коланите и сложиш таблата,няма накъде да мърда:grinning:

# 162
  • София
Вчера се захранихме успешно с ябълка директно от ...извора, дет' се казва😁 Като докопа на баща си ябълката, от ръката му, първо предпазливо я облиза и после, като усети вкусното, като засмука, направо се вакумира на тая ябълка, половин час я джвака, гриза, сука, накрая приличаше на стафида😂

# 163
Белинда и ние в отбора на самообслужващите се се. Шушка си боцна бисквита от ръката ми. Докато я оставя за да видя колко голямо парче лапна, тя си го премлащи. Не остана очарована, но и не го изплю Grinning Добре че беше много ронлива и мека (тя иначе нямаше да може с две пръстчета да я счупи де).  Това с парчето ябълка може и аз да го пробвам, да видя дали ще смуче.
Аз да ви питам вие давате ли на децата да пият вода ( шишето да си държат) сами?

# 164
  • София
Аз оставих шишетата с биберон. Сега е с накрайник с дупки, но в повечето случаи от чаша напаво...така най-много изпива, явно му е забавно.

Общи условия

Активация на акаунт