Априлчета 2017 - Тема 5

• 47 538
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И аз ще купя чаша с накрайник. Той от поне две-три седмици не е близнал капка вода, та това ще е пореден опит...И, да, мисля да я купя с дръжки и клапан, да не се залива, едно време имаше такива, сега не съм разглеждала.

Днес у нас е ад. Мрън-мрън-уаааа, мрън-мрън-уаааа! Спа ми на два пъти в ръцете, което не се е случвало от времето на коликите...Излезе с баща си, след половин час се прибраха, мъжа ми беше позеленял - този оревал квартала. Какво му стана на това дете?! Няма Т, яде си, ака си - пак дарадонки, но поне е редовен. И...просто го чакам да заспи, че след малко вече ще го набия, поне да знае що реве Rage

Аз пих едно вино за нервите, пак ако ще да се разчуе Joy

# 166
Ние сме захранени с коричка хляб и луканка 😕 Леля ми и свако ми и нашите бяха на гости и естествено като го оставих да пуша една цигара, му дали да си смуче 😐 От луканката бяха останали само жилите 😀 А хляба беше като ювка лигав 😂

# 167
Е точно за това питам, че водата вече грам не я иска. Купих чаша с дръжки с биба, но такава с клапа, и е доста твърда да ви кажа. Обаче тази биба иска да се смуче като от сламка, а тя не може. И с две думи самл купувам, а тя не иска да пие.
Дит, кога го научи да пие от чаша? Аз дори не съм пробвала да давам от чаша.
Еми пате значи значи с глутена няма да имаш проблеми Wink щом е смукал коричката Simple Smile

# 168
Ами незнам дали се брои, аз все пак ще го въвеждам полека 😊
Нашия обрив отшумя, сега с ММ мислим, дали може да е от ваксините !?!? 😕 (бихме 2 на 26.10)

# 169
  • София
Нищо, вие пак му дайте луканка Astonished
Благ човек си ти, Пате, аз за такова нещо вероятно бих ги изгонила от вкъщи. Адски безотговорно, егати, то пък да не смее човек да иде да се изпикае и да си остави бебето с други хора - я ще го нахранят с луканка, я биричка ще му сипят, я ще му продупчат ушите...Не ги разбирам аз тези начини да изразиш обич. Единственият ми скандал с починалия ми свекър, мир на праха му, беше за един зрънчо, с който бяха почерпили големия ми син, тогава на 8-9 месеца по време на първото и единственото им излизане сами. Подуших го, като го цунках. Леле, полудях! Дори сега като се сещам, повече от десет години са минали от тогава, пак кипвам! Та, дотам бяха с разходките. Като не знаят как - ами, няма.

# 170
При свършен факт нищо не казах от тогава нито съм ги канила, нито сме се виждали 😀 Само се молех да няма последствия, за щастие нямаше 😊

# 171
  • София
Лили, преди време му давах сироп за кашлица и той се пиеше от една малка чашчица. Видях,че се справя добре и пробвах и с водичка.  Е разбира се не си я държи сам, но като му я поднеса към устата си я отваря и адекватно си отпива.

Последна редакция: нд, 05 ное 2017, 21:27 от ditmade

# 172
Дит, браво, похвално!
Утре пак ще водя чудото на лекар, пустата хрема направи седмица без да мине (предният път 2 седмици)..

# 173
Белинда и ние днес сме във фаза мрън-мрън. Ходихме на гости на свеки...там пък какво реване беше  Shocked За втори път го водя в тях и за втори път реве неистово...усеща детето  Twisted Evil  Grinning
Вчера и аз докато събличах малечко усетих грапав участък на крачето, а по принцип от втория месец си ползвам козметиката на А дерма. Сега освен да мажа по-обилно, не знам какво друго да правя  newsm78 Скоро сме на консултация, ще видим какво ще ни посъветва лекаря

# 174
  • София
Ааа, Пате, тя отдавнашна била случката, ти затова звучиш толкова спокойно Joy Аз помислих, че е от днес.

# 175
Леле Патеее, аз за такова нещо такъв скандал бих вдигнала, че няма да посмеят да ми пипнат детето  smile3512 Явно си по-търпелива и толерантна от мен  Simple Smile Това ми напомни на една моя приятелка, на която свекърва ѝ все гледа да “спаси” детето от гладна смърт. Понеже знае, че още не му дават шунка и всякакви колбаси (на годинка и нещо е), замесила му била домашна чиста питка само за него и приятелката ми разказва “гледам го как отхапва от питката и от нея се разтичат шунка и кашкавал”. А хем знаела свекърва ѝ, че не му дават такива неща и затова ги била скрила в питка да им докаже, че нищо нямало да му стане!

# 176
  • София
Пате, браво за обривчетата! Аз свекърва за добро или за лошо нямам, а майка ми не би дала нещо без мое знание. Ама и аз като повечето сигурно щях да се разсърдя бая за тая луканка.

# 177
Ох, за такива загрижени роднини думи нямам. Слава Богу, аз подобни проблеми си нямам, но дори и да имах, хич нямаше да си мълча.
Стикито и то си мърмори цял ден, като се отделя от нея за пет минути и я оставя в креватчето, и надува гайдата.

# 178
Пате, да ти кажа и аз почвам да си мисля, че моя шошко се изрива от ваксините. Нямаше му нищо на бузките, беше се изчистил, сложихме ваксината и на следващия ден пак старата песен на нов глас. Само Атодерма ни спасява.
Не знам как е при вас,момичета, но при нас съня през деня е мираж! Днес е спал общо 30 минути(!!!) и то разпокъсани на по 10 минути след някое ядене. Нищо не можах да свърша вкъщи,бях решила гардероби да подреждам, зимни дрехи да вадя... Оптимистка. Загуби ли ме от поглед нацупва муцунката и надува сирените. 😁

# 179
Какъв скандал да правя, щяхме да се скараме много и да ги изгоня.... Премълчах си, не го мислих на момента толкова, че може да му стане нещо... Ама и като видях с какъв кеф си папкаше.... 😀Направих забележка само....те защото са по- възрастни и имаше обичайното "еее едно време баба ти не е яла пащърнак и броколи" Но вече съм нащрек за всичко !!!
Колкото до обрива, до сега слагахме ваксините по 1, този път 2, имаше Т и си мисля, че може и да е реакция... Днес е 3 ден откакто мажа по- упорито и всичко отшумя, даже днес не мазах с млякото ( кортикостероида) Но пък и от вчера давам Хипоалергенно мляко...

Общи условия

Активация на акаунт