Априлчета 2017 - Тема 5

• 47 318
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
На Бебеманията видях едни много готини люлки
https://www.hippoland.net/nattou-stolche-ljulka-zajche-nina-ab-987295
С отстъпката излизат 169 лв. Чудя се обаче това колко време би се ползвало? Че да ги дам и да се качи два пъти.
В Джъмбо сякаш съм виждала на доста по-достъпна цена люлки от този тип.. Може да провериш и там за всеки случай,  че множко ми се виждат 170 лв Blush

# 511
Пърпъл, аз съм ѝ взела нещо подобно, но е конче, от пластмаса и мнооого по-евтино. Аз като малка имах такова и щом още го помня с любов, реших да взема и за пръдлата ми Simple Smile
За грамажи аз не мога да преценя... Откакто минахме на ЗВБ, има дни, в които само мачка храната и нищо не си слага в устата и е само на кърма. Даже на следващия ден акото ѝ си е като на новородено. Но има и дни като днес - хапна и закуска, и обяд, и вечеря. Любими си ѝ оризовите крекери и хлябът. От няколко дни и ги мажа с пасирана червена леща и умира от кеф Simple Smile Ейй направо щях да се разплача от щатие първият път като намерих парчета храна в памперса ѝ, след като минахме на ЗВБ - аз все си мислех, че нищо не гълта и ще се кърмим цял живот  Joy

# 512
Пърпълче, на нас ни подариха такава люлка само че слонче. От Джъмбо е купувана и мисля че струваше около 40 - 50 лева някъде.

# 513
  • Враца
Ние ядем по 190гр пюре, кашата и кисела и те горе долу толкова, мляко вечери пие по 260мл а сутрин 230мл.
Моята схема за захранване беше зеленчук, жълтък, каша, плод, месо, кисел и сега глутен, и да не ме чуе дявола детето си яде всичко. 2-3 дни хапваше по малко, но заради зъбчетата.

# 514
А Дит, ясно. Той само веднъж да започне да се движи няма да качва така.  Не се притееснявай няма да се търкаля Simple Smile
Бруклин, преди заешкото въведох пуешко. Домашни са месата. Сварени са в тенджера под налягане накъсани много на ситно и съм си ги замразила на дози. Като правя пюрето пасирам дозичката заедно със сварения зеленчук и добавям бульонче. /бульона ми е от същото месо и него съм замразила в формички за лед.

# 515
Лили, благодаря. И аз мисля с пуешко да започна от утре, но няма как да намеря домашно пуешко толкова бързо.
Мислих да го замразя на малки порции, но сурово и ти сега ме хвърли в чуденка, дали да не го сваря преди това Grinning

# 516
Определенно си го свари преди това. Иначе всеки път трябва да вариш по- малко. А така ще си запазиш и бульона, който е много полезен.

# 517
Да по лесно ще ти е да свариш и обезкостиш предвариелно. После само пасираш. А бульона опеределено е чидесен. Забелязала съм, че зеленчуковите пюрета, които не харесва особено, с пилешки бульон стават по вкусни и си ги хапва.

# 518
Момичета, виждали ли сте някъде или в някакви сайтове коледни пижами за мама и бебе или други дрехи да са от един вид? Мислех, че в Джъмбо ще има, днес бях там, но нямаше.
На 15.12 имаме коледна фотосесия и ми се ще със стикито да сме в унисон Joy

# 519
  • София
Oх, скоро гледах някъде и бяха адски сладки, обаче хич не помня къдее:( Мисля, че беше в някой английски сайт. Може би в NEXT или ASDA. Рових сега ама не намирам...Ще потърся пак..Simple Smile

...e не го намирам тоя сайт:(

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 21:12 от ditmade

# 520
Пърпълче, https://-spam213-/-f40.html
е твоя сайт.
Имат и пижами и дрехи. И са хубави да знаеш. Аз съм поръчвала тениски за нас за свети валентин, обрахме овациите по улицата. Много яко хората ни се усмихваха по улицата Wink

# 521
Дит, и аз в Асда първо гледах, макар че не пазарувам от чуждестранни сайтове. Още преди четири- пет дни повечето бяха разпродадени за нашите бебешки размери. Astonished За догодина ще гледам от началото на ноември.
Сайтът, който Лили посочи е страхотен, такива готини неща има. Казва се Шопинг терапия, понеже като се копира тук дава,
че е спам. Сега ще ни избера по нещичко да се барнем със стикито Joy Винаги много ми е било сладко мамата и бебето да имат нещо общо в облеклото.

# 522
  • София
За мама и бебе бях гледала един сайт,ще потърся.За мами с момиченца имаше страшно сладурски неща.Аз ще трябва да синхронизирам тати и бебо.
Иначе ние минаваме някакъв  гръмотевичен период,беше ужасяващ,по цял ден мрънкане и нощем рев и приспиване,будене през половин час.А детето ми досега винаги без проблем си е спяло нощем,все едно някой мина и ми го смени.Дано тази нощ е по-спокойна и за двама ни.През деня имаше просветление и усмивки.

# 523
  • София
Аз ги оставих моите хора да се гледат днес и излязох с приятелка. Баща му не успял да го приспи следобед, та в 8, като се прибрах, положението вече на революция. Не беше спал от около 12 на обед😲 Кисел, реве...И този ще признава само мама и това е, пфууу!

# 524
Пърпъл, аз точно от този сайт поръчах комплект за мен, Бояна и баща ѝ - много съм доволна  Heart Eyes Само че май не мога да кача снимка да ти покажа. Ако някой знае как, да каже, че съм много зле с форума  Blush

Общи условия

Активация на акаунт