Априлчета 2017 - Тема 5

• 47 322
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Тези пелени звучат интригуващо Blush Нашето чудо качило само 120 грама този месец, но и 3 см.    Казаха да започваме жълтъка през ден. После, след като го въведа за 2-3 дни - глутен с каши - пшенична, и каква друга?  Пак трябва да търся безмлечна, нали? За да я приготвям с АМ. Хелп плийззз Flushed

# 496
Алиса, овесената каша също съдържа глутен.

# 497
Хм,Лили нашето педи ми каза да почвам със жълтък и попара (със сирене и масло)да му давам сутрин 🤔 като ви чета е рано за глутен още,а?Нито каши съм давала още нито съм заместила следобедно хранене с плод,абе въобщееее  🙅 различни са ни разбиранията с нея и май ще се разделяме скоро!
Пърпълче и аз имам една едникратна пелена,ама като си помисля как ще я слагам ми се струва голяма хамалогия с тези подложки 😲 а то а една не става,както казваш трябват поне 10-тина да имаш.Иначе са хубавички много,хем щадящи,не спарват,мекички и шаренки 😄
При мен положението е същото,гърдите ми все така празни,ама малкото мече си заспа пак,спокоен.Кърмим се през час два,капка по капка пълним тумбачето 😁 обаче дано не съм права,но подозирам,че ще е злоядо мече....голям зор с тези пюрета,неще и неще!едва му пробутвам 130-140 гр.  за около час циркове и "Аааааам"-кания 😕 май само тиква харесва и нищо друго

# 498
Бруклин, безмлечна ли е? На коя марка? Може ли да ми препоръчате варианти (малко блонди съм)Stuck Out Tongue

# 499
  • София
Аз май повече от стотина грама засега не съм давала. А, само веднъж, бамна едно бурканче от големите ябълка с шипка. Лелеее, много му хареса😊 Аз си бърборя с децата нещо и му тикам в устата, а той зяпа ли, зяпа. Леле, като погледнах, то останало на дъното😂

# 500
Еееее козуначето е за пример пу-пу-пу 😀 какво се чудя на моя хубавец,като и аз съм била злояда и то мноооого!!!Майка ми е луднала с мен 😬 Белинда е какво сега,много ли му давам? Педи казва,че на колкото месеца е 100 отгоре,значи 170 гр. трябва да яде 😐ама много ми се струва това 🤔

# 501
Не е много, даже нашето май иска още, а яде през 3 часа

# 502
  • София
Изобщо не меря колко яде. Само гледам да не надвишава 190-200. Иначе колкото иска толкова яде. Той си знае гладен ли е не е ли. Не му се моля, спре ли да отваря уста, значи не е гладен и приключваме. Ако е изял само няколко лъжички, след час го пробвам пак.

# 503
Аз също не следя колко яде,но готовото пюре го слагам в едно контейнерче и горе долу е около 150 ама е в милилитри (зле съм с мерните единици)
Ние също сме злояди, но има ли броколи в пюрето си го хапва с кеф. От вчера има успех с батата.
Каквото и да му давам яде на 3 часа,няма ден, няма нощ паузата е една и съща.... незнам до кога ще е така.... 😕

# 504
Еми Меченка, кой до където е стигнал, но след леките меса, следва жълтък по моята схема на захранване. И тогава вече попарата със сирене и масло /то вдъщност това е глутена/. Но на нас ни е рано стигнала съм до заешкото седа да въведа и почвам след 2 седмици жълтъка.
За пюрета аз гледам колко яде, защото имам контейнери с мерилки, в тях правя пюрето. Общо взето когато многл и харесват яде и 240 гр. Но по често към 180/200гр. Но и аз се орентирам по нея зяпа ли давам. Като спре край.
Иначе интервала на яденетата стана 3 часа и половина на 3 не е огладняла.
Дит, ти на диета ли го държиш, защо да не надвишава 200?

# 505
Ако ме питате мен, хич не се затормозявайте с тия грамажи, колкото- толкова. Те ще си кажат сами.
Стикито от както тръгнаха зъбите и се буди по няколко пъти вечер, като се разбуди става и тръгва да лази, ама тихо и безшумно. Бълнува ли, що ли.
На Бебеманията видях едни много готини люлки
https://www.hippoland.net/nattou-stolche-ljulka-zajche-nina-ab-987295
С отстъпката излизат 169 лв. Чудя се обаче това колко време би се ползвало? Че да ги дам и да се качи два пъти.

# 506
  • София
Лили, общо взето да, на диета е малко, защото е над 10 кила, а пюре без банан в него не хапва. И ако продължаваме така ще се търкаля вместо да ходи. Даже докторката ми забрани да му давам каши, защото са само излишни ( за него) калории.
Пък аз не знам какъв е реда на въвеждане, но от попара, месо и жълтък започнах с попарата, после жълтък...,а месо още не яде (защото не иска де...пък не ми върви с банан..)

# 507
И моя бебо яде около 180 - 190гр. ЛЛ беше споменала, че е доста, но аз не мисля така, защото преди да го захраня си пиеше около 200 мл. АМ.
Алиса, аз взимам каши на ХИП и знам, че те имат безмлечна овесена, но предполагам че повечето марки имат.
Лили, заешкото първо месо ли ви е, или си давала и друго преди него? И как го приготвяш?

# 508
  • София
Меченка, зависи каква е целта. Аз не искам да замествам кърмене, затова давам по малко твърда храна.

# 509
Белинда и аз не искам да замествам кърмене,даже редовно си го слагам да моца след пюрето.Ама ЛЛ твърди,че не е достатъчно.Ама прави сте момичета,хич няма са да се притеснявам колко гр. изял,колкото толкова!
Дит твоя бананчо е уникален 😂 наше мече яде всичко смесено с тиква,от другото му се повдига чак 😨 даже и е повръщал няколко пъти 😲

Общи условия

Активация на акаунт