Априлчета 2017 - Тема 5

• 47 318
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Бъбълче, на колко стана момъка? Ако не се лъжа, вие дадохте старт на групата, нали?
Белинда, ми че то козуначко от батковците си се учи Joy
Стикито и то се лепнало за мене. Днес се видяхме с приятелка, голямо мрънкане беше докато й облека якето и я набутам в количката. След един час й доскуча и си се сложихме в раничката.

# 526
Аз пък цял ден обувам чорапки 👦 наш смешко много се забавлява на мой гръб!Аз обувам,той ме изчаква и демонстративно хваща другия и го събува 😏 и така цял ден!Не признава терлички,чорапки,обувки-НИЩО!😂
Има си едно зъбче и много добре знае как да го използва докато се кърмим 😤 Нормализираха се нещата при мен с кърменето,явно е било скок в растежа 😌

# 527
  • София
И вкъщи е така с чорапите. Аз вече се отказах, седи си бос. На всички снимки, които пращам на майка ми по вайбъра, е с боси крачета. Тя е в потрес. Как можело такова нещо, ще го разболея, бля бля...Викам, ела ти го обуй! Дори чорапогащите успява да измъкне и да си натъпче в устата!

# 528
  • София
Бъбълче, на колко стана момъка? Ако не се лъжа, вие дадохте старт на групата, нали?

Дааа,аз дадох старта на 7 март.Мартенче си имам,но априлките сте ми на сърце!Все пак април месец трябваше да раждам.
Борис първи е на 8 месеца ,75 см висок и към 10 кг.

belinda
,това с чорапите ми е много познато.И Борис по цял ден мята голи крАци.

# 529
  • София
Да, аз също се сдобих с мартенче, 3 седмици преди термин, но в тази тема ми е по-хубаво:)

# 530
И аз съм с мартенче  bouquet Проблема с босите крака решавам с ританки или с гащеризонче, панталонките са табу  Mr. Green

# 531
  • София
И това съм пробвала, не става. Лапа си краката и пак трябва да го преобувам, защото всичко долу е мокро.

Много се радва на снега😀 Гледа как вали и се хили като тиква!

# 532
  • София
Хич не му пука за снега:( Гледа пердето и се забавлява с него..поглежда навън все едно нищо не е. Иначе чорапите от около месец вече не са най-важното и  нямам никакъв проблем. Преди носех по няколко чифта на излизане, че постоянно бяха в устата. Сега даже не слага всичко в устата. Взима нещо и старателно го разглежда от всички страни. Понякога го пробва на вкус, но не всеки път. Освен това вече знае какво значи НЕ. Много е готин, как настървено тръгва към нещо и като му викна 'НЕ' ме поглежда и пуска (кабела например).

# 533
То стикито майче се оказа, ама няма как да си сменяме отбора Grin
Дит, значи я брой командата Не за научена Joy
Снегът също не важи за стикито, при все че и излизахме, зяпаше чадъра.
Чорапите бяха хит преди около месец- два, сега ги хваща, ако чак толкова и доскучае и няма какво да прави. Новото е да се изправя. Научи се първо във ваната, че там от водата дупарата не й тежеше и много се ядосваше, че не може на сухо.
Имам съмнение, че днес се самозахрани с пръст. Хванах я точно на местопрестъплението как тръгва да лапа една бучка, уж нямаше следи в устата. Joy

# 534
  • София
Нали знаеш, че специално за пръст е полезно даже хаха. Така си набавяли желязо:)
Аз като не яде месо и зеленчуци мойто хлапе, да взема да го пробвам с пръст....
+ от вчера шишко сяда сам от легнало..да не повярва човек. За сметка на това с проходилката е като ракета.

# 535
  • София
...или с един як пирон вместо смукалка...Joy

# 536
  • София
Абсолютно хахаха

# 537
Само един пирон остава да си вържа на раничката и ще ме приберат в някое заведение Joy
Аз за кални бани я глася лятото на морето, ама ако само така ще минем, ще й купя едно чувалче Grin
Дит, а ти по принцип зеленчуци и месо обичаш ли? Една майка наскоро ми каза, че кърмените деца предпочитат нещата, които вече са им познати. Примерът беше с пащърнак и други зеленчуци, как тя не била яла преди, не ги обичала и забелязала как и детето не ги иска.

# 538

Ей Дит, браво че е седнал. Simple Smile сега гледай колко бързо ще дръпне с движенията Wink
Аа това със зеленчуците не е баш така. Моята фръцла обича да яде точно това, което аз изобщо не харесвам. А всъщност баща и обожава. А не помня той да я е кърмил Grinning
Някои пюрета ги правя, защото трябва да яде различни неща. Аз изобщо не ги опитвам. Давам ако тя иска яде. Ако не, давам което обича.

# 539
  • София
Козуначко умира за сладък картоф, а аз-хич. По-големите пък са месари от бебета, аз месо проядох на 20+. И според мен бащиният ген тука мъти работата😁

Общи условия

Активация на акаунт