Априлчета 2017 - Тема 5

• 47 309
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Дит, аз всеки ден профилактично пръскам Стеримар поне един-два пъти, особено след като сме били навън и е имало много хора. Стикито свикна вече, че преди като ме видеше да се надвесвам над нея опищяваше орталъка.

# 661
  • София
Ние правим пссст-пссст и викаме бравоооо! Иначе не дава. Иска си театъра😂
Не ни е бритакс столчето, някакво на макси кози хареса мъжа ми. Гледах я еволвата, но не исках комбинирано. Подозрителна съм към комбинираните уреди/мебели. Взех си 9-18, после друго и тъй.
Да си похваля шушулката. На музей го водихме днес и на заведение - много примерен, много!

# 662
Браво на детето, еми че тъй де от малко трябва да свиква на мероприятия Sunglasses
Стикито днес ходи до Декатлона да си вземе бански, че от следващата седмица ще плува в басейн Joy , а после на Коледен благотворителен базар за бездомни животни Animal Cat2

# 663
  • София
О да, витамин Ц задължително давам. Аз си правя курсове от по 5 дни пез 10.
Купих спрейче, ама докато се оправим за спане и забравих да пръсна:( от утре (или през нота започвам).
Днес много ме изнервиха всички.
Майка ми сменяла пелени и намазала дупето с крем здраве (не обърнала внимание, че съм го махнала от бебешките кремове, защото е с изтекъл срок). Да не говорим, че 100 пъти казах, че мажа с а-дермата сега...направо не разбирам, защо не ме слушат тия хора..здраве та здраве. После излезнах аз да се видя с една приятелка, прибрал се ММ и на плота имало НЯКАКВИ бисквити..Е що пък да не даде на детето да си гризка...Опитал ги бил, усетил овесени ядки и закючил, че са бебешки..Абе момчеее, кога съм държала бебешки бисквитки просто ей така на плота..те си имат кутия по дяволите.. Питай, ако не си сигурен!!! Бисквитите с какаови зърна пълни...направо ми се дорева..За капак слезнал да се види с приятел долу до едно заведение..взел детето (изрично казах ШАПКААА , ДЕТЕТО КАШЛЯ).. МА защо да сложи шакпа той нали е за 5 минути.... И накрая го изпуснал, ударило се детето на ръба на масата и сега е с ожулено чело...Направо съм бясна. Освен това ми вика ' Искам да поговорим, не се справяш с дупето на детето нещо, подсечен е') Е това преля чашата...Сега ако не се скараме зловещо не знам. Дано не се прибере скоро, че да ми размине малко...

# 664
  • София
Аууу, Дит, усещам скандале гранде Rage Давай, сестро, с теб сме! Давай, като във вица - Удуши го, Пееешо, нАстъпи го с крак! Joy

# 665
  • София
Хахаха, работата е там, че докат си дойде ще ми мине...хаха ама здраве да е. Едва ли ще е последната такава ситуация. Една приятелка казваше ' Ако издържите заедно докато детето стане на 2, ще оцелеете'. Хаха, та да видим:)

# 666
Оле Дит, аз се ядодах като четох само...
ще хвърчи перушина, покажи им и на мм ти и на майка ти как не се справяш, сложи ги да си седнат на дупетата. Другия път ще питата за всичко.

# 667
  • Враца
Дит разбирам те много добре, само, че аз си се надъхвам докато го няма и после изригвам Grinning и моят ден горе долу беше като твоя. Остави, че детето падна от дивана заради него, ами после чувам, че плаче, тичам, те на земята той си рови в телефона, а детето плаче, защото си ударило леко главичката в земята, лелеее откачих..... Днес ми е черен от сутринта, викам му ще гледаш ли детето да сляза до магазина - ти за това ли ме събуди Rage взех си детето отидохме на пазар прибрахме се тя заспа, той стана и вика излизам да пия кафе, ужас ужас. От ядове не можах да си извадя елхата да украся, но утре запопвам от сутринта Flowers Evergreen Tree

# 668
В тия моменти, как добре би се отразила една чаша винце Grinning Но и един хубав скандал върши работа Joy
Дишайте дълбоко, момичета Grinning
Дит, те си слушат хората, но си правят каквото си искат, защото си мислят- е какво пък чак толкова.
Нелегална, да ти кажа честно, като минала през това да си правя всичко сама, а уж се водех със зачислен по домова книга мъж, съвсем приятелски съвет- стягай го твоя, би следвало понеже е събота и предплагам не е работа, ти да излезеш да изпиеш едно кафе. Всички работят, и са изморени, и имат право да изпият една бира с приятели и т.н., обаче все пак са и родители. Надявам
се не съм те засегнала Hug

# 669
  • София
 PurpleS
Еха,на спа ли ще ходите?
Ние бяхме преди две седмици и Борис голямо плуване му плува в басейна.Направо каталясваше.Много добре му се отрази.Той и в София ходи на плуване,ама друго се и по няколко пъти на ден да се цамбуркаш,при това с мама и тати.
 ditmade,направо нервите ме хванаха само докато четях.Много са несъобразителни и смели тези мъже ехххх ...ПосПослещле като се разболее и кой е виновен?Майката разбира сее

belinda и аз трябваше да взема 9-18 ,сега малко съжалявам ,но здраве да е! И Evolva-та ми харесва

# 670
  • Враца
А пърпълче въобще не си ме засегнала, детето си го гледам аз, а той се включва за къпането, и както казваш ходи на работа и има нужда от почивка. Как да му го налееш ъкъла като не възприема, и после защо детето реве за мен, ами че нали трябва да си покрай него та да свикне с теб.... Тц тц

# 671
Ох, тея мъже... понякога се държат като големи бебета. ММ пътува и с месеци го няма, но като си дойде и аз ще трябва да го вкарвам в пътя ...ще е забравил какви са грижите за малко бебе и ще очаква да спи по цяла нощ сигурно Joy

# 672
Бъбъл, ох доходи ми се и на мен на спа Grinning Ти къде го водиш на плуване? Аз я водя при Александра в Естествени идеи и до сега
се гмуркаше във ваната, но вече доста понапредна и минава в басейн, та затова надлежно се екипирахме и двете. Joy

# 673
Ах,тези мъже...Жена и кола на късмет,мъж и куче,както ги научиш(това в кръга на шегата,някои не поддават на научаване).
Баткото ми е с хрема,та се притесних за бебка, само 3 дни са минали от ваксината.Кърмя,давам й Вит.Ц,дано остане здрава.
Той и ММ като се роди баткото вкара реплика:''Е,какво толкова правиш по цял ден,едно дете гледаш",така бързо го излекувах,та още му държи влага.Нищо не казах в момента,макар че всичко ми завря,след седмица го уведомих,че ще отсъствам от 8.00 до 18.30,поради записани часове при лекари и зъболекар.ММ работи на смени и има делнични дни,в които почива,избрах си един такъв.При това детето беше на година и два месеца,не го кърмех вече и се хранеше от ДК.Да видиш като го обгрижвал един ден от-до,аз и телефона си изключих,уж ми паднала батерията,как смени плочата.Връщам се вечерта,у дома апокалипсис-детето реве в кошарата,баща му легнал на дивана и също реве,маса и мивка заринати,по пода два пласта дрехи, памперси,играчки..Повече репликата :"Какво толкова правиш,едно дете гледаш " не чух,а и сам проявява инициатива да се включва или да ме замества.Обаче оттогава като излизам лично ми проверява батерията на телефона и все пита за точен час кога ще се върна.Ей това не мога да разбера,защо трябва с лошо да подходя,че да се държи добре.

# 674
  • София
Бъбъл, ох доходи ми се и на мен на спа Grinning Ти къде го водиш на плуване? Аз я водя при Александра в Естествени идеи и до сега
се гмуркаше във ваната, но вече доста понапредна и минава в басейн, та затова надлежно се екипирахме и двете. Joy

В Щерев го водя при Вили.Още е в джакузито,не знам кога ще ходи в басейн.Гмуркат го и него,много се забавлява във водата.
Аз между другото за момента с басейна си търся и цял бански,но по магазините ме гледат странно.Пробвах в New Siloette един,приличах на салам в него.Много съм отчаяна.И аз имам нужда от плуване,даже преговарям с майка ми да гледа Борис,а аз също да тръгна на плуване,фитнес ... нещо.

Общи условия

Активация на акаунт