Vip Brother 2017 - тема 9 (30.10 - 05.11)

• 137 174
  • 2 238
  •   1
Отговори
# 30
  • Испания
Не съм гласувала за никого, защото нямам любима звИздЪ от този сезон.

При Гала днес ще коментира Антония Петрова. Нали беше водеща в една от кабеларките? Мислех, че няма да се появява в Нова ТВ.

# 31
Аз гласувах за Алекс Blush

# 32
  • гр. Шумен
Добро утро в новата тема!
Днес ми се иска да си ходи Ганка, писна ми от нейните лигавщини, фасони и клюкарлъци.
А кой да спечели се колебая между Маргарита (въпреки резервите ми към нейната прекомерна обраност, тя си е най-голямата звезда там) и САшето (леко примитивна, но толкова сладка).
Поради потресаващия кастинг този сезон (хвани единия, удари другия, третия сам ще падне) и изчерпания репертоар на продуцентите, предлагам другия сезон (десети) да е последен и там да съберат най-големите дразнители от всички сезони (по мои впечетления):
2017 - Шеф Петров и Мегата
2016 - Миглена и Ирина
2015 - Кица и Луната
2014 - лорд ъф Пазарджик и тандема Албена-мамаша (като един играч)
мътните го взели, предишните сезони не съм ги гледала, но и там трябва да е имало дразнители.
Освен това Петя Бу, нищо че е била само в ол старса, тя е безценна за подобно шоу.
И накрая да влязат Ники и Александра Сърчаджиева - така де, отстрани е лесно да си правиш гаргара с хората.
ВОдещ - МИлен Цветков
Коментаторите - на ротационен принцип бивши участници, в зависимост кой от тези дето са вътре "се е изявил".
И да спускат завесата.

Последна редакция: пн, 30 окт 2017, 09:21 от Sessilly

# 33
  • Испания

А кой да спечели се колебая между Маргарита (въпреки резервите ми към нейната прекомерна обраност, тя си е най-голямата звезда там)

... което не означава автоматично, че тя трябва да спечели.

# 34
Хич не ми се иска Хранова да спечели. Въпреки, че постоянно ББ повтаря колко голяма звезда е и няма да се учудя нея да я нагласят за победител.

# 35
newsm18 newsm18 newsm18 САШКА! САШКА! САШКА!   newsm18 newsm18 newsm18

# 36
Благодаря за темата. Все ми е тая кой ще си тръгне, но ако може готвачът или Гана, няма да е зле.

# 37
Гласувах за Хранова - най-нормалния човек в къщата според мен, но... никога до сега най-нормалният не  е печелил...Laughing

# 38
  • Някъде в Матрицата
Благодаря за темата.
Честно казано, гледа ми се някой брадър, в който Милен Цветков да е водещ на лайфовете. Според мен, в четворката се справи много добре. Кънчев малко да си почине, да понаучи нови лафове... Ако в някоя следваща година ТУ-тандемът (Тупарев, Тушев) са ни замислили нов брадър, може да разнообразят с нещичко.
От номинираните днес - няма значение за мен, кой ще си тръгне. Но може би ще е Алфредо или Джулчето. А може и двамата.

# 39
  • гр. Шумен

А кой да спечели се колебая между Маргарита (въпреки резервите ми към нейната прекомерна обраност, тя си е най-голямата звезда там)

... което не означава автоматично, че тя трябва да спечели.

Ами то като се замисля... вторият или третият почти винаги са в по-добра позиция от победителя, който пък за сметка на това е нападан с всякакви конспиративни и други теории. Така че май по-добре да не спечели.

# 40
Много фенове има Тото в темата. Ако изборът ще е между Тото и Сачка, съм за Сачка. За мен най-приемивият вариант е Марга, но Тушев май гласи Петкан за победител в сезона на любовта. От сега се сещам, Кънчев какви ще ги плещи на финала "Любовта победи", "Любовта е по-силна от всичко", "Любовта е в къщата на ББ" Crazy

Е много ясно. Петканчо си е човек на Нова телевизия. Платиха му годежния пръстен, платиха му цялата сватба, пяха му безплатно на сватбата Тото, Сашка и Маргарита Хранова. Сега и ще им дадат наградата, за да подпомогнат старта на младото семейство. Затова и се нарича "Сезона на любовта".

Добавям - гласувах за Дани Златков, но нямам против Тото или Маргарита да спечелят

# 41
  • тук, на мястото си
Току що гласувах за Сашка. Двете с Маргарита Хранова са хората за които мога аз да гласувам,  само че Марги е една такава сива, скрита. В края на краищата като си се полакомил за голямата пачка ами поразчупи се. Например като Сачка. Joy
То тази година нямаме никакъв избор, по - интересно ми е тук в темата отколкото пред телевизора.
Милен Цветков да ги коментира е идея която ми харесва, ама няма кой да му разреши. Те го изритаха в полунощ да си прави "Часът..", пък ние ще го искаме в  праймтайма.

# 42
  • София
Гласувах за Сашка, но предполагам, че Петкан ще спечели накрая.

# 43
Не мисля, че Маргарита има шанс да спечели, но ще бъде на финал. Обаче ще бъде интересно, ако довечера излезе тя - Петров сигурно ще получи нервен срив, че публиката е изгонила най-голямата звезда. Аз много я харесвам и ще продължавам да слушам песните ѝ, но в къщата на ББ не ми е приятно да я гледам.

# 44
Добър ден...благодарско за темата !

Не мога да пиша в мУмента, че се назобах като Сашето на ранина и дъх не ми стига  Rolling Eyes. Нали според нейната теория - то сутрин всичко може ...да ядеш  Laughing

Залагам, че довечера ще излезе Ганито...

Общи условия

Активация на акаунт