Vip Brother 2017 - тема 9 (30.10 - 05.11)

• 137 218
  • 2 238
  •   1
Отговори
# 45
Аз гласувах за Мегз. Но може би ми се иска и Сашка да спечели. Знам ли, от всички тя ми изглежда най-нещастна в реалния живот, жал ми е. Не че това трябва да е фактор за спечелване, но, пусто сърце не трае Stuck Out Tongue Winking Eye

Гледам, назад в страниците изказвате разочарование от българските випове. Ама недейте така. Само си спомнете Кончита Вурст и плюйте три пъти в пазвата да не я/го гледате всяка вечер. Ами ако пренесем ВБ в Щатите, и там се тръснат едни величия като  Снуп Дог, 50 цент и сие? Диалог пак няма да има, само м***ъ ф***ъ, дюд Stuck Out Tongue Winking Eye

# 46
  • DE
Не ми пука кой ще спечели и без това гледам по 5 минути на ден, понякога въобще забравям за него.
Противни и отблъскващи хора с отвратителни характери.
Темата ми бе интересна в началото, но и тя май се изчерпа, то и няма нищо интересно за коментиране.
Продължавам да се чудя какво правя тук  newsm78 сигурно и аз съм сеирджиика  Tired ooooh!
Но пък има толкова симпатични потребители които пишат в темата  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 30 окт 2017, 19:10 от дането

# 47
Гала се наяде с рози и хмел, очаквам коментарите й с нетърпение

# 48
  • София
Идвам и аз тук.

# 49
  • Русе/София
Joy Joy Joy

# 50
  • в резерват
При Гала винаги има нещо налудничево

# 51
Бих Брадър винаги е "на въпреки" с Тото. Искам да го изгонят! Smiling Imp

# 52
  • Варна
 Joy Joy Joy

# 53
Аз па чух как другарката Марги заслужавало да спИчели. При Гала.   Shocked
Алфонсо тази вечер би трябвало вече да го изкарат!

# 54
# 55
# 56
Охоооо...пак сватба ще имаме значи. Да подготвям тУалета и да опреснявам Орото ...  hahaha

...на Джино му трябва жена като Сашето - тя няма да го пита с какво се занимава и каква клАса е колата му, ще го пита само заредил ли е хладилника и сварил ли е супичка  hahaha hahaha

# 57
  • Някъде в Матрицата
Сватбите не са това, което бяха. Сватбата не е сватба, ако не са я давали по тАлАвизора. 😂😂😂

# 58
Разкажете какво коментира Тоца при Гала?

Пресвета Дупнишко Мадоно! Как може толкова народ да гласуват за Сашка? Да се свети името й народно като салама! Да тече мед от целомъдрените й гърди, възнасяни и превъзнасяни от рабите народни. И хлябът от небесния рай, заедно с божествените кюфтенца Петрови, да се топят блажени в устицата й!!!

# 59
  • София

...на Джино му трябва жена като Сашето - тя няма да го пита с какво се занимава и каква клАса е колата му, ще го пита само заредил ли е хладилника и сварил ли е супичка  hahaha hahaha

Страхотна двойка ще бъдат. Ще изпъкват белите и зъбки на фона на мургавата му кожа.

Общи условия

Активация на акаунт