Vip Brother 2017 - тема 9 (30.10 - 05.11)

• 137 263
  • 2 238
  •   1
Отговори
# 60
  • гр. Шумен
Аз па чух как другарката Марги заслужавало да спИчели. При Гала.   Shocked
Алфонсо тази вечер би трябвало вече да го изкарат!

За заслужаването, заслужава, колкото и да не ми хареса как зорлем се пази да не се издъни. Ама за нейно добро, по-добре да не печели. Пък и тя няма нужда от смешната титла с плакетчето.

Как ли ще изглежда силиконовата красавица Гана на години 60+ и 70+, дето с такъв кеф нарича Маргарита "баба" - https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22852174_7933186 … 7&oe=5AAEB43B (картинка е, но го давам с линк, щото не е за слаби сърца)

# 61

...на Джино му трябва жена като Сашето - тя няма да го пита с какво се занимава и каква клАса е колата му, ще го пита само заредил ли е хладилника и сварил ли е супичка  hahaha hahaha

Страхотна двойка ще бъдат. Ще изпъкват белите и зъбки на фона на мургавата му кожа.

Joy Joy

По-млада версия имах предвид де...

# 62
Как ли ще изглежда силиконовата красавица Гана на години 60+ и 70+, дето с такъв кеф нарича Маргарита "баба" - https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22852174_7933186 … 7&oe=5AAEB43B (картинка е, но го давам с линк, щото не е за слаби сърца)

Пресвети коньоооо .... пу, ще си плюя в пазухата, че получих уплах ...  Shocked

# 63
Искам да кажа, че ми хареса визията на Антония Петрова при Гала. Чак се учудих сама на себе си, но е факт - хареса ми.
Кантара на Сашка е най-фалшивия, който можеха да и намерят. Имам такъв в къщи - за 10 лв. от Практикер. Никога не показва точно. Винаги мери с разлика +/- 2 кг. Ако се качиш на него 2-3 поредни пъти, няма да имаш никога еднакъв резултат. Възмутена съм - на Петканови направиха сватба за хиляди лева, а за Сашето за кантара икономисаха Rage.
Не видях да се коментира нещо - направило ви е впечатление, че шефа е бил "не деликатен" с Лепа Брена като казал, че бил на неин концерт през 80-те, а не я ли чухте тя какво каза на Алфредо. Пита го на колко е години и той като каза, че е на 50 и тя - Ааааа, с 10 години си по-голям от мен Joy... След 40 мин.
https://videobg.nova.bg/novatv/2018/vipbrother/vipbrother-2017-10-27.mp4

Последна редакция: пн, 30 окт 2017, 11:47 от pepi_r

# 64
Джино- американския тираджия може и да се 'земе със Сашка. Да не излезе работата, че тировете му са облепени с нейни календари? Тя нали се снима, легнала на гуми за тир - напълно е възможно да му е ТАРГЕТ. 😆😆😆 А ако се 'земат - пу, Канарите да му пеят на сватбата и Джената да му пей за булчинското хоро. В ефир! 😆😆😈

# 65
  • У дома
Когато участва Джино, ми се стори възпитано момче, което преиграваше, за да го харесат. Сега чак да му посвещават шОо ми идва в повече😩
Мари, чудиш се за Сашка, а аз се чудя как за онова чучело катерицата са гласували толкова много. То вярно, че тя и шеф Психо изкараха сезона на гръб, но любима звИздЪ.....
СаЧка шампион...досега не е имало такова ненатоварващо куку вътре. Дано наисти спечели тя....но май,май Петкан ще набутат да е победител.

# 66
  • София
Сигурна съм, че ще е Петкан, но нищо, нека събира парици, че ще му трябват за развода. Дано са щастливи, но не съм оптимист.

# 67
Здравейте и от мен.  Simple Smile
Аз мисля, че довечера ще си тръгне Алфредо.

Тото победител  newsm18 newsm18 newsm18

# 68
# 69
  • somewhere near the sea
И аз бих искала да видя гърба на кубинеца. Стига му толкова- събра парички за юбилея. newsm49 Да отива да репетира

# 70

Мари, чудиш се за Сашка, а аз се чудя как за онова чучело катерицата са гласували толкова много. То вярно, че тя и шеф Психо изкараха сезона на гръб, но любима звИздЪ.....
За шефа трите гласа ще са работниците му в кухнята - под заплаха са, ако не гласуват за него. За Мегз обяснението ми е скромно - преди години гледах някакъв профвсор по психиатрия във "Всяка Неделя". Той каза, че 60% от хората в България са с психични отклонения в следствие на лошия стандарт на живот, слабата ценностна система, несправянето ни с промяната... Тогава, гледах и си казах - еее, чак пък толкова... Но сега, 10 години по-късно, съм убедена, че е така. И ги лекуваме тия състояния с парцалки, цъци, филийки, долари, марки, истерии, популярност, перуки... Ооохх, Пресвета Дупнишка Мадонооо....

# 71
  • гр. Шумен
И аз бих искала да видя гърба на кубинеца. Стига му толкова- събра парички за юбилея. newsm49 Да отива да репетира
Е, научи ни да попържаме на испански, малко ли е... коньоооо!  Mr. Green
Дано не съм права, но имам усещането, че ще гледаме 90% копие на финал 2014 - една естрадна "принчипеса" (цитирам БОна), едно семейство, дето не знае на кой свят е, един рапър, една силиконова девица, един дразнител и вместо тъжният актьор - Сашето бе!

Във фейсбук в анкетата кой да стане любима звезда от номинираните със втори резултат е Гана! Майкоууу!

# 72
  • sofia
Ми, какво да гледаме. Това са ни виповете!
Джино ми беше противен. Не го ща повече!

# 73
  • Варна
Сачка руулс

# 74

За шефа трите гласа ще са работниците му в кухнята - под заплаха са, ако не гласуват за него. За Мегз обяснението ми е скромно - преди години гледах някакъв профвсор по психиатрия във "Всяка Неделя". Той каза, че 60% от хората в България са с психични отклонения в следствие на лошия стандарт на живот, слабата ценностна система, несправянето ни с промяната... Тогава, гледах и си казах - еее, чак пък толкова... Но сега, 10 години по-късно, съм убедена, че е така. И ги лекуваме тия състояния с парцалки, цъци, филийки, долари, марки, истерии, популярност, перуки... Ооохх, Пресвета Дупнишка Мадонооо....
Вие наистина ли си мислите, че някой гласува.... И да гласуват, изобщо, дали някой се съобразява с гласовете на хората?
Всичко е по сценарий и според договорите.

Общи условия

Активация на акаунт