Vip Brother 2017 - тема 9 (30.10 - 05.11)

• 137 366
  • 2 238
  •   1
Отговори
# 75
И аз бих искала да видя гърба на кубинеца. Стига му толкова- събра парички за юбилея. newsm49 Да отива да репетира

Във фейсбук в анкетата кой да стане любима звезда от номинираните със втори резултат е Гана! Майкоууу!

А кой е първи?

# 76
  • София
Току  що отново гледах анонса за тази вечер. Ей, тая Джулиана....мисля, че нарочно говори така провлачено. На друго място може да се кутира с тоя говор, но тук ми е смешна и много досадна.
На този етап все още нямам фаворит и предпочитания кой да спечели ВБ. Всички са гола вода. Sad

# 77
И аз бих искала да видя гърба на кубинеца. Стига му толкова- събра парички за юбилея. newsm49 Да отива да репетира

Във фейсбук в анкетата кой да стане любима звезда от номинираните със втори резултат е Гана! Майкоууу!

А кой е първи?

Тото-то
А, те са се объркали, че е билет за египетските милиони на лотарията!!! 😉

# 78
  • София
Гани ми е много смешна като се закани на някой, че щели да видят с кого си имат работа. Това и на Ваня го каза, и на Хранова.

# 79
Това е едно абсолютно неистово предаване, с нечовешки каст, в което, който и да спечели - нищо не печели (някаква съмнителна слава?! някой лев отгоре?!), а който излезе най-рано - печели най-малко срам и позор, пак е нещо.
Аз винаги гласувам в анкетите тук за участника, който ме весели, без много да ме дразни, това са си моите критерии.

# 80
Не мога да повярвам, но гласувах в анкетата за Сашка Васева.
Като погледна всичките имена в анкетата, виждам само много фалшиви хора. Саше Васе единствена не игра никакви роли, стратегии, не се прикриваше, а и не и пукаше особено.
Жената е много щастлива, че е в прайм тайма всяка вечер, забавлява се много, хапва си и хич не и е до стратегии, обиди, реклама на рокли, тръшкания, фейк сватби и т.н.
Ако спечели, това ще е най-голямото наказание за всичките вътре. Ще има много натрити носове и шок. Mr. Green
Те ни наказаха цял сезон да гледаме скандали и глупости, изключително натоварващо. Сашка е единствения човек, който ме забавляваше. Що пък да не спечели жената?

# 81
  • София
Благодаря за новата тема! bouquet Нямам фаворит за победата, никого не харесвам.  Blush

# 82
Смайли къде си?
Хвърлям боба днеска и  Shocked
Алфредо си тръгва довечера Joy

# 83
  • София
Еее, Пинко, ти пак със същата рокля си се барнала, може ли така? Покажи малко уважение към съфорумците, моля.  Laughing

# 84
Саше Васе единствена не игра никакви роли, стратегии, не се прикриваше, а и не и пукаше особено.
Жената е много щастлива, че е в прайм тайма всяка вечер, забавлява се много, хапва си и хич не и е до стратегии, обиди, реклама на рокли, тръшкания, фейк сватби и т.н.

Ама не е съвсем така - кой вкара думата "разпоретина" в цялата картинка? Че и нахъсваше Цуньо да ходи да си мъсти - "империята отвръщала..." Кой си търсеше диалог с кой беше в началото, да се наддумват? Кой рева да не й се пипат манчиите и не даваше дрехи - не обичаше да й ги пипат. Кой се сърди, че не била клоун с червени бузи? Сашка според мен, като Марги, се сви. Подшушнаха й, че това с манджата е смешничко навън и тя се съгласи за ролята. Спря се навреме, за да не изхвърчи още първите седмици.

# 85
  • У дома
Биляна, за гласуването тук говорех. Не вярвам трезво мислещи хора да пращат смс-и.
Мари, не разбирам каква е тая твоя злоба към участниците? Хора всякакви, ако толкова те дразнят защо ги гледаш и каментираш?
Аз лично харесвам Сашето, не натоварва и направо искрено ме разсмива колко е щастлива от паница леща, примерно. Подразни ме в началото на първите номинации, но сега на фона на всички останали, ме радва искренността й и как за нея най-важно е да си хапне и да се наспи. Не е крещяла и истеричила, мисля че е най-положителният образ вътре.

# 86
Гледам на ВБ като на шоу, а участниците са равнопоставени вътре. Без значение кой колко Оскара и Грамита има, кой колко милиони в банковата сметка, кой с колко партньори е правил секс и т.н.
Вътре оперната певица е равна на чалга такавата, олимпийския медалист е равен на плеймейтката и т.н..
В този ред на мисли винаги съм искала да победи някой от тези, които са допринесли най-много за шоуто.
В случая Шефа, Мегз, Сашка...

# 87
  • Бургас
Благодаря за новата тема! bouquet Нямам фаворит за победата, никого не харесвам.  Blush
И аз така,който и да спечели ми е все тая.

# 88
Еее, Пинко, ти пак със същата рокля си се барнала, може ли така? Покажи малко уважение към съфорумците, моля.  Laughing

Аха...и пак на верандата, то какъв вЕтър дуА навън, тя на теферич  Mr. Green шТи попилей зърната боб и нищо няма да пУзнайш  Joy

# 89
  • София
При нас никак не духа, ама не бих седнала по къс ръкав на открито. Ама Пинко сигурно си пази кожените палтенца за спорт.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт