Vip Brother 2017 - тема 9 (30.10 - 05.11)

• 137 443
  • 2 238
  •   1
Отговори
# 90
На мен пък Сашка ми е като невменяема малко. Не отива на жена на нейните години да се държи така. Все едно някое злоядо 3-4 годишно дете е прояло и много му се радваме. Само пита “Така ли?” , “Мислиш ли?”. Не може сама да прецени нищо. Човек без позиция,без мнение.
Иначе и тя се опита да покаже рогца,но или се усети,или някой й подшушна да не го прави. И тя мрънкаше за мисии и говореше небивалици,че щели да се подиграват на децата й,при положение,че е все с циците отвън. С всички да е добра,няма позиция,нито с тези,нито с другите,да не си направи лоша услуга при избора. За мен това не е участника,който трябва да спечели.
Въпросът е кой е този участник?! 😂 Щото всички са...
Все пак аз гласувах за Дани Златков,въпреки ,че не вярвам да спечели.

# 91
Genni,
Не е злоба, а трезв разсъдък. Не е толкова безобидно, смешничко и забавно обявяването на нечия пошлост за звездна. Медиите, освен да забавляват, също и дават модели за подражание. Безобидното гласуване за Тошко, баровеца със свалените гащи, доведе до раждането на баровци като Джинковци и Цуньовци. Безобидното гласуване за Простуела миналата година доведе до раждането на Сузанита... Щом Тошко и Прпстуела могат, защо да не могат Цуньо и Сузка... Тъжно е, Дженни, а не злобно...

# 92
  • София
На мен пък Сашка ми е като невменяема малко. Не отива на жена на нейните години да се държи така. Все едно някое злоядо 3-4 годишно дете е прояло и много му се радваме. Само пита “Така ли?” , “Мислиш ли?”. Не може сама да прецени нищо. Човек без позиция,без мнение.
"Какво толкова съм изяла?", "Три филийки много ли са?"....  Mr. Green

# 93
При нас никак не духа, ама не бих седнала по къс ръкав на открито. Ама Пинко сигурно си пази кожените палтенца за спорт.  Laughing

А, тъкмо щях да ти отперя въпрос: Дека ти е бЕлото козеняво палтенце?
При нас такъв вяатър, че ще ти заЛупи мантията връз лицето направо....

Според мен тези въпроси на Сашето са вид стратегия  - имам предвид "Мислиш ли" и др.подобни. По този начин затапва отсрещният и излиза суха от скандал и разправии. Малко като:  "Ти си говори, не ми пречиш" ... JoyJoyJoy

# 94
То анкетата трябва да е кой е най-малко за психото Laughing

# 95
  • София
А, тъкмо щях да ти отперя въпрос: Дека ти е бЕлото козеняво палтенце?
При нас такъв вяатър, че ще ти заЛупи мантията връз лицето направо....
Как дека ми е, в гардероба. Пазя си го за фитнеса, че бързо се замърсява.  Laughing Има и едно друго, но него пък си го пазя за пилатеса и за йогата.
Тете, внимавай тогава да не ти заЛупи мантията върху препечените филийки с чесново сосче, докато ядеш, че после ще ходиш като Дарето петносана.  Laughing

# 96
"Какво толкова съм изяла?", "Три филийки много ли са?"....  Mr. Green
Именно. 😃 На мен ми се струва някак естествена като пита и не вярвам да е стратегия. Просто си я хапе кучето и нея. 😂

# 97
  • София
А, аз я смятам за невменяема още от участието й във Вип денс.  Laughing

# 98
Само на мен ли не са ми смешни и интересни Сашкините манджи и това колко филии яде? FrowningНаправо се чудя на какво се забавляват хората и Брадъра обърна фокуса натам, защото видя, че хваща декиш тая тема. Ама се чудя дотам ли го докарахме българите да обсъждаме лещата и филийката с чесновата паста от сутрин до вечер? Hushed

Иначе Сашка ми е симпатична с това, че е над нещата и е себе си, а не си изгражда някакъв фалшив образ като много от другите участници.

# 99
А какво да обсъждаме? И ББ на какво да акцентира - на опашките на Марга, на лежащите Тото и Алонсо, какво? На екстеншъните на Гани?

Да затваряме темата тогава.

# 100
Е как какво?! Да опюем Мегз! 😂 Тя daizy_g предимно това прави тук. 👻

# 101
  • sofia
Да споделя и аз, защо харесвам Сашка.
Сашка харесва себе си. Точно по начина по който изглежда. Има стил. Какъвто и да е той, тя си го е изградила и на робува на моди и чужди виждания. Сашка е жена със самочувствие и за това, трудно се засяга. Чуждите непоискани съвети, отразява като огледало. Сашка е интелигентна. Добре комуникира. Не натоварва. Сашка е добра в професията си. Пее прилично и обича да радва публиката.

# 102
  • София
Може да обсъдим кИфтетата на Шеф Петров. Онези пърженките изглеждаха доста апетитни. Laughing

# 103
Ами преди всичко Брадъра е социален експеримент и е най-вече за силата на характер, за междуличности отношения и тн! И не говоря за скандалите и панаирите на Мегз и Шефа. Може да им поставя мисии. Например имаше една мисия в сезона на Жени Калканджиева  с едни кубчета с истини за всеки участник и всеки трябваше хване неговото кубче и след това всеки трябваше да разкаже историята зад тази истина. Беше се получило много интересно. Или може да им даде някаква психологическа мисия, в която да ги накара да достигнат до някаква истина за себе си. Примерно на Джулиана да й даде да коментира естествената красота на жените, на Мегз да й даде да поразсъждава над това какво означава да си емпат, на шефа да му дадат да поразсъждава над темата за егото(като над тая тема май трябва дружно да поразсъждават) Grinning Това цялото нещо може да стане под форма на обсъждане на актуални теми в обществото Simple Smile Дори и една мисия "Стани Богат" или пък някаква креативна мисия сериал ще е по-добре отколкото обсъждането на боб и леща, от които направо ме втриса! Rolling Eyes С малко повече въображение много интересни мисии могат да се измислят и въобще да се смени посоката, защото според мен сега копае дъното! Лично мнение! Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 окт 2017, 15:02 от daizy_g

# 104
А, да, за бездарието на сценаристите съм съгласна. Мисля всички дори ще се съгласят, че нищо интересно като мисии и ситуации не поставиха от формата....оставили са нещата вътре на самотек...

Общи условия

Активация на акаунт