Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 28

• 128 445
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз ще пропусна промоцията, ДУ ми беше любим дълго време, но вече кожата ми е станала доста суха и съм в търсене на по-сочен фдт. Приемам предложение.

# 406
  • София
Не планирано и аз се сдобих с ДУ. До сега го тествах единствено след като го купих за няколко часа, взех 2N1 по препоръка на консултантката. Намаца ме на ръката ми, на дневна светлина ми се стори много тъмен. Бях в паника, щях да го сменям, но пробвах пак сама да нанеса малко количество и добре да разнеса и се оказа добър за мен цвят.

Но се чудя с какво да го почиствам  Shocked Последния път го махах 2 пъти с добър демакиант и 2 пъти с четка и гел след това. Много търкане падна обаче  Naughty

# 407
  • София
Аз го махам с лекота с двуфазен демакиант, а в момента с едно бебешко олио от Лидл смесено с флорална вода.

# 408
Миналата седмица ми капна от него на анцуга. Не можа да се изпере Simple Smile Иначе го свалям с мицеларна вода на Биодерма, после мия с четката на Ремингтон, но няма остатъци.

Това с намирането на номерата е много кофти, малко си е подвеждаща реклама. Намалят нещо, което нямат. Аз примерно ще пътувам ( в нашия град ги няма) и ако на момента няма моят номер?

Поръчвала съм от Ензо, същата опаковка, същият номер, но като консистенция различен, като покритие също.

# 409
  • гр. София
Аз целия си грим свалям с измивно олио ( в момента ползвам Диорското - нанася се на сухо лице и се разтърква добре докато се разтвори грима и след това се мосрят ръцете и отново се масажира вече на влажна кожа, след което се изплаква ), след това си мия лицето с гел и четка, след което минавам с тоник и тампона остава напълно чист.

# 410
И аз съм с 2n1,  все още не съм го купила явно трябва да побързам .

Почиствам с Норева измивенн гел,  neutrogena дневен скраб и мицеларна вода .
Тампона е чист накрая

# 411
  • София
В последно време махам грима от очите с един трифазен продукт на Филорга, след което свалям целия останал грим по лицето с измивно олио и муселинена кърпа, които си взех от Бодишоп. Доволна съм, както от метода, така и от материята на кърпата, който е такъв, че се постига освен почистването и ежедневен нежен пилинг на най-горния слой на кожата. Допада ми повече отколкото мицеларна вода. Има усещане за по-чисто лице.
Имам и измивна пяна на ЕЛ, но забелязах, че е подходяща, само ако не съм с ФДТ. Когато съм с ФДТ и измия лицето с пяната след това трябва да допочистя с тоалетно мляко и тоник.

# 412
Какво представлява това измивно олио?Може ли снимка?

# 413
# 414
  • София
Ето го моето:

Има и всякакви други марки.

# 415
Аз ще пропусна промоцията, ДУ ми беше любим дълго време, но вече кожата ми е станала доста суха и съм в търсене на по-сочен фдт. Приемам предложение.

Пробвай на Клиник новия Even better glow, моята кожа е по -скоро смесена със сухи участъци, но засега ми се отразява много добре..

# 416
Момичета,какво масло да си взема за комбинирана ,склонна към омазняване кожа с цел хидратиране-на 42 г.съм

# 417
Масло от малинови семки,шипково също

# 418
Момичета,какво масло да си взема за комбинирана ,склонна към омазняване кожа с цел хидратиране-на 42 г.съм

Масло от марула.

# 419
Аз препоръчвам масло от жожоба. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт