Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 28

• 128 436
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Трябва да се пробва и да видиш кое ще ти се отрази най-добре на кожата. Аз пробвах конопено, авокадо, карите, жожоба и японска Камелия. И съм най-доволна от камелията. Кожата ми е нормална, мазна в т-зоната.

# 421
Трябва да се пробва и да видиш кое ще ти се отрази най-добре на кожата. Аз пробвах конопено, авокадо, карите, жожоба и японска Камелия. И съм най-доволна от камелията. Кожата ми е нормална, мазна в т-зоната.

Авокадо и карите не са за мазна кожа.

# 422
  • на земята
А кое от маслата е за суха кожа?
Аз съм със суха и много добре ми се отразява шипковото и от гроздови семки,даже шипковото действа избелващо.

# 423
Момичета как нанасяте Герленския Аква Нюд?Днес за първи път го сложих с четка и базата от същата серия, но ми стои "сухо", а аз търся сочен ефект.

# 424
А кое от маслата е за суха кожа?
Аз съм със суха и много добре ми се отразява шипковото и от гроздови семки,даже шипковото действа избелващо.

Масло от марула е най-хидратиращо.

Бях забравила колко е прекрасен Диор Форевър   Heart Eyes
Онзи ден си взех тестер на ДФ Undercover. Разкошен е. Отговаря на всичките ми изисквания - средно покритие, никакво пресушаване и свличане, никакво набиване в пори и линии, траен до безобразие и номер 20 се слива перфектно с кожата ми.

От години не съм ползвала ДУ на ЕЛ, имам тестер и от него, утре ще го видя как се държи  на вече по-дехидратираната ми и зряла кожа.

# 425
При мен е точно обратното. Не бях ползвала Форевър от 3-4 години. Тогава бях много доволна. Миналия месец го взех отново и вече не съм така доволна. Може би кожата ми се е променила или просто сравнявам с последните фдт, които съм ползвала и от които съм много доволна - Dior airflash, Lancome taint visionnaire и Guerlain Parure нещо си (не помня).

# 426
Dior Forever е с нова формула от преди година, мисля.

# 427
Момичета, това какво точно е? Хайлайтър ли е? Relaxed
https://www.kikocosmetics.com/it-it/make-up/palette/palette-viso … 010700400144#zoom

# 428
Идвам да моля за помощ относно цветовете на ЕЛ ДУ - аз нямам никакъв опит с тях!

Една рускоезична кака наскоро и много набързо ме мачна за цвят "pebble" - взех тестер, пробвах го веднъж, не е 100% (не съм и очаквала), но ми направи впечатление, че номерът на този цвят е 3C2. C не е ли COOL  в тяхната номерация!?! Аз определено не съм със студен подтон на кожата, точно обратното и обикновено купувайки ФДТ се опитвам да "завия" към неутралните подтонове. Според вас кой цвят е топлият аналог на 3С2?
Мерси предварително!
PS Със Шанел съм 30 Beige, при МАС NC25 или NC30 (в зависимост от сезона)

Hmmm, Findation ми дава съответствие 3W1 Tawny....

Последна редакция: сб, 24 фев 2018, 17:21 от Agent Provocateur

# 429
Те нали имат един уред, с който определят двата най-близки цвята?

# 430
  • Пловдив
Аз също съм с топъл подтон и 3-КИ на Шанел и Герлен за ориентир, като 3С2 на DW ми пасва повече от идеално, друг е въпроса, че това не е моя ФДТ. И на мен ми е правило впечатление, че С-то ще да е от cool, и рядко добре неутрализира жълтеенето. Чак ме е яд, че не е за моя тип кожа и въобще не ми харесва как  се “сработва” с нея.

# 431
Те нали имат един уред, с който определят двата най-близки цвята?
След като ви занимавам вас с това едва ли е бил използван уреда и са ми били дадени 2 най-близки съответствия Simple Smile
Аз също съм с топъл подтон и 3-КИ на Шанел и Герлен за ориентир, като 3С2 на DW ми пасва повече от идеално...
Много интересно! На мен ми прави впечатление, че пасва много добре на врата ми, на лицето имам дребни забележки! Мерси, АлексаС!

# 432
При мен е точно обратното. Не бях ползвала Форевър от 3-4 години. Тогава бях много доволна. Миналия месец го взех отново и вече не съм така доволна. Може би кожата ми се е променила или просто сравнявам с последните фдт, които съм ползвала и от които съм много доволна - Dior airflash, Lancome taint visionnaire и Guerlain Parure нещо си (не помня).

Записвам си ги да ги тествам. Ланкомския май съм го имала. Помня ли вече какво и кога съм имала.
За  Undercover ми каза консултантката, че е със същата формула като Форевър.

Разносвам си ДУ на ЕЛ - прекрасен както винаги, но ми е сух вече. Много ме е яд.

# 433
Някой ползвал ли е DIOR Diorskin Nude Skin Glowing Makeup? Кожата ми е по-скоро комбинирана към суха и ме интересува дали би бил подходящ за мен..

# 434
Здравейте,ичзетох доста за дермакол и реших да си го купя. Проблема ми е,че никога не съм ползвала фдт. Кожата ми винаги е била хубава,дори като тинейджърка нямах 1 пъпка. Ползвала съм спирала,молив и червило. След 2-то раждане обаче... Ох! Кожата ми е на петна,т зоната хем суха и кожата се бели хем каточели леко мазна... Останалата част от лицето,една странна... Абе има нужда от фдт определено. Та,на въпроса-преди да сложа фдт измивам лицето и слагам крема за моята кожа. Нанасям фдт в случая на дермакол и от горе трябва ли да слагам нещо? Пудра ли примерно и каква? Чух за някакви крем пудри,трябва ли да е с някакъв цвят,защото имало и някаква бананова уж безцветна за матиране на фдт? Извинете за глупавия въпрос,но наистина не разбирам...

Общи условия

Активация на акаунт