Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 28

• 128 471
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • Казанлък
Запалихте ме и мен с тази пудра. Аз ползвам основно пудрата на Диор Форевър и съм си супер доволна.
Но ще я пробвам и тази. Но защо само два подтона:жълт и розов? Ми аз например съм неутрал. Или студен подтон. Кой цвят да избера?

Аз съм със светла кожа, ползвам цвят 01. Но аз от години предпочитам розовеещи пудри. Жълтите просто не са за мен. Сестра ми е леко по-тъмна от мен, но и тя е с 01. По-трудно ми беше да избера цвета накомпактната им пудра. Но и тя, като прахообразната, добре се слива с цвета на кожата.
Хубаво би било да ги видиш на място.

# 481
Лаура Мерсие има в Ягодката (strawberrynet.com).
Моята пудра Ла Прери я взех точно от Ягодката - те пускат от време на време -10% на всички гримове в сайта + моите 10% бонус лоялност и всъщност от 160 лв. каквато беше редовната й цена, излезе с 20% по-евтино. И аз бях с цвят 02, също съм със светла кожа, но не от най-белите.

# 482
Обаче не знам, защо наричате компактния фдт на Ла Прери пудра? Това си е истински фдт- плътен, устойчив. Нищо, че е незабележим на лицето. Но не е пудра, това искам да кажа.

# 483
Момичета случайно някоя от вас да знае къде има (ако има) все още ДУ 2N1Desert beige в София? В Пловдив отдавна всичко свърши и уж щяха да зареждат, но от седмица няма нищо. Благодаря предварително Flowers Bouquet

# 484
Имаше го в Сефора уикенда. Заредиха и бутиците в събота мисля.

# 485
още миналата седмица казаха, че в склада нямат

# 486
  • София
Коректорът на Ла Прери  е страхотен, много хубаво озарява лицето. Действително върви с два пълнителя, така че цената може да е леко стряскаща на първо време, но реално са два коректора и се ползват много време.
Това ли е въпросния коректор https://www.enzo.bg/la-prairie/light-fantastic-cellular-conceali … otiv-tmni-krgove/ ?

# 487
още миналата седмица казаха, че в склада нямат
Заредиха прочетох тук във форума.

# 488
Коректорът на Ла Прери  е страхотен, много хубаво озарява лицето. Действително върви с два пълнителя, така че цената може да е леко стряскаща на първо време, но реално са два коректора и се ползват много време.
Това ли е въпросния коректор https://www.enzo.bg/la-prairie/light-fantastic-cellular-conceali … otiv-tmni-krgove/ ?

Да, точно този е.

# 489
  • Казанлък
Обаче не знам, защо наричате компактния фдт на Ла Прери пудра? Това си е истински фдт- плътен, устойчив. Нищо, че е незабележим на лицето. Но не е пудра, това искам да кажа.
Не знам дали говорим за едно и също. Аз имам този продукт.
https://www.enzo.bg/la-prairie/cellular-treatment-grim-na-prakh/
за мен е по-близък към компактната пудра, отколкото към фдт. Ефекта е много забележим някъде 10 минути след нанасянето. Ползвам го за леки корекции през деня след попиване на лицето със матиращо листче.
Но както и да го наречем, страхотен е. Моят цвят е Cameo, но съм пробвала и тази на сестра ми - Beige dore

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 18:54 от valpan

# 490
Аз пък намирам споделянето на продукти от всякакъв клас за много полезно.
Сисли, Ла Прери не съм ги поглеждала преди, от тук научих и съм много доволна от Ла Прери свободната пудра.
По-принцип използвам пудри на Шанел, но те са по 30 мл и към 70 долара и наистина ако се сметне количеството на Ла Прери - става съвсем същото. А, и много ме кефи, че имат малка кутийка за чанта.
Сега информацията за тази Аура също ми е полезна.

# 491
Не знам дали говорим за едно и също. Аз имам този продукт.
https://www.enzo.bg/la-prairie/cellular-treatment-grim-na-prakh/
за мен е по-близък към компактната пудра, отколкото към фдт. Ефекта е много забележим някъде 10 минути след нанасянето. Ползвам го за леки корекции през деня след попиване на лицето със матиращо листче.
Но както и да го наречем, страхотен е. Моят цвят е Cameo, но съм пробвала и тази на сестра ми - Beige dore
Точно този имам предвид. Аз използвам cameo и beige neutral. Просто го обожавам!

# 492
аз говоря за този продукт, за мен е пудра Simple Smile

Майтап голям - оказва се, че и в Уолмарт я продават - $76.46 Grinning разгеле, размина ми се обвинението в снобария Wink
https://www.walmart.com/ip/La-Prairie-Cellular-Treatment-Loose-P … wl13=&veh=sem

# 493
А, да, това си е жива пудра😊

# 494
За феновете на Ла Прери, регистрирайте се в сайта им за България, ако желаете. Пращат покани винаги с предварително записан час, за представянето на новите им продукти в София. Преживяването, ако си им клиент е страхотно и дават сериозни подаръци при покупка на продукти. И сега в момента има подарък при покупка на най-новият им серум. Сесиите са с проби, специално внимание, проби и персонализирано отношение.

Общи условия

Активация на акаунт